22.05.10, 22:55
Mam pytanie, wie ktoś może jak dostac się na fan party? Niektóre zespoły organizują
tzw. fan party po koncertach. Wie ktoś może jak tam można się dostac, tu chodzi o bilet
vip, czy może to przez jakiś konkurs, czy tak poprostu, wbija kto chce. ?
Obserwuj wątek
    • stichinsgluck Re: FAN PARTY 22.05.10, 23:05
      przede wszystkim liczą się znajomości i dużo kasy. czasami można wygrać bilety.
      • k..e..s..h..a Re: FAN PARTY 24.05.10, 15:07
        Liczą się znajomości..a nawet czasami można wygrać bilet.;P
        brawo
    • scream_ Re: FAN PARTY 24.05.10, 14:55
      to wszystko zależy jak to zorganizują
    • lady_dark_angel Re: FAN PARTY 24.05.10, 15:04
      Jeśli chodzi Ci o TH ( po zdjęciu skapowałam , że jesteś fanką smile) no cóż ja byłam tylko raz
      na backstage'u - chyba tak to się pisze, byłam w Niemczech po występie chłopaków i w
      zasadzie wejsciówki załatwiła mi ciotka(na urodziny 18) , to nie jest takie proste,
      słyszałam , ze jak sa jakieś imprezy to są konkursy i można wygrać ale trzeba miec
      szczescie, albo tak jak w moim przypadku znajomości i kase , bo darmowe to napewno
      nie jest.
      Ale co do takich imprez nie trwają długo , mozna jedynie zrobic zdjęcie z zespołem , jak
      sie zna niemiecki pogadac ( ja znam wiec zamieniłam dwa słowa , wogóle sie dziwie ze
      byłam w stanie , trema ze masakra) , dostać płyte z autografem nic wiecej .
      ale za tamtą godzinę byłabym gotowa dac wszystko by przezyc to jeszcze raz smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka