scream_ 23.05.10, 11:41 Znacie, lubicie ? Co sądzicie o tym zespole ? Jakie piosenki polecacie ? Wypowiadajcie się ; P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violet_ Re: Iron Maiden. 23.05.10, 11:46 znam, nawet całkiem lubię. mam koszulkę. ;D moją ulubioną piosenką jest blood brothers. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia102 Re: Iron Maiden. 23.05.10, 11:49 znam, ale nie przepadam a co do mojej ulubionej piosenki hmmm myślę że bring your daughter to the slauter Odpowiedz Link Zgłoś
mineczka88 Re:............ 02.06.10, 21:29 Moj kolega ich luubi. Ma same bluzy z Ironami, Ja tam nic do nich nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: Iron Maiden. 23.05.10, 11:47 Słyszałam o tym zespole, ale jakoś nie miałam okazji ich posłuchać . Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: Iron Maiden. 23.05.10, 11:49 Mam wszystkie płyty, bo tata słucha głównie. Ja kiedyś dużo słuchałam, teraz dosy sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
angelina5 Re: Iron Maiden. 23.05.10, 11:56 Iron Maiden... Tak, znam, ale czy lubie? Chyba nie za bardzo, choć niektóre kawałki ma naprawde niezłe. Kiedyś słucham go często, ale był to dość burzliwy okres w moim życiu. Teraz już odchodzę od tak ostrej, dość ciężkiej muzyki. Jednakże, dwie piosenki wciąż przewijają się przez mój muzyczny repertuar, choć rzadko, ale nadal je lubię, a mianowicie są to "Mother Russia" oraz "Aces high". Ogólnie dość ostry zespół, daje niezłego kopa Odpowiedz Link Zgłoś
starlight_ Re: Iron Maiden. 23.05.10, 15:15 Jeden z moich ulubionych zespołów. Najbardziej lubię "No More Lies" "Fear Of The Dark" "Revelations". \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Iron Maiden. 23.05.10, 15:22 coś tam slyszalam o nich.. ale nie ZNAM ich ! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Iron Maiden. 23.05.10, 15:35 Jeden z moich ulubionych. Mam trzy koszulki Dwie w zasadzie już do noszenia się nie nadają, więc śpię w nich. A ulubiona piosenka? Na pewno nie jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Iron Maiden. 23.05.10, 17:54 ściągnęłam wszystkie płyty, czekam aż moja zamówiona bluzka dojdzie i niesamowicie uwielbiam Ich słuchać. ulubiona piosenka? myślę, że age of innocence, dance of death i wasting love. ♥ ave. \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave wielbię. 23.05.10, 18:05 ulubiona piosenka: dance of death, wasted years, the prisoner, fear of the dark. Odpowiedz Link Zgłoś
musztarda Re: Iron Maiden. 01.06.10, 19:02 kocham, iron maiden to jeden z moich ulubionych zespołów. fear of the dark jest świetne, marzę o tym by móc to kiedyś usłyszeć na żywo. trzeba zmusić iron maiden do przyjazdu do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Re: Iron Maiden. 02.06.10, 21:23 znam,lubię moją ulubioną piosenką jest Fear Of The Dark Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Iron Maiden. 03.06.10, 09:44 Nie lubię, KOCHAM! A polecam np. 2 Minutes To Midnight, Aces High, Be Quick Or Be Dead, Fear Of the Dark, From Here To Eternity, Killers, Run To The Hills, The Trooper, Transylvania. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Iron Maiden. 20.06.10, 21:20 Baaardzo lubię, chcę sobie kupić koszulkę. Moje ulubione, to Brave New World oraz Run To The Hill Ach Nie napisałam Fear Of The Dark, chociaż bardzo lubie. Ale jest najpopularniejsza, a ja z reguły tak mam, że nie lubie najbardziej tych najpopularniejszych piosenek ( : Odpowiedz Link Zgłoś
rebel_girl Re: Iron Maiden. 20.06.10, 21:06 Są super a Bruce Dickinson kiedyś był całkiem przystojny Polecam 2 Minutes To Midnight , Run To The Hills i The Number Of The Beast Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Iron Maiden. 04.07.10, 09:17 Znam ich, ale jeszcze jakoś nie zagłębiałam się w ich muzykę, na pewno to zrobię w czasie wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś