silver_aga 27.05.10, 17:14 Co wy na to ? Ja uważam że byłoby super gdyby wprowadzili taką zmianę PISZCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silver_aga Re: iPady zamiast książek ?... 27.05.10, 17:17 albo poprostu wejdzcie w tego linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Nie przejdzie. 27.05.10, 17:27 Wolę książki, choć byłoby lżej. Rozumiem, że studenci, ale po co dzieciakom to? Niech się uczą normalnie na książkach (tylko niech by im w jedną wpakowali, bo czasem jak się patrzy na małe dziecko z plecakiem większym niż ono samo to aż serce pęka). Ja przeżyłam to oni też przeżyją. Poza tym nie każdego stać na taki koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: 28.05.10, 17:19 Zgadzam sie z yourbadream , nei każdego stać na takie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 . 28.05.10, 17:23 Byłoby fajnie, ale wątpie, że coś takiego się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream @rathbone 28.05.10, 17:29 Owszem, ale zawsze pozostaje wypożyczanie w bibliotece, czy kupno używanych, czyli tańszych. Tam jest napisane coś o otwartym oprogramowaniu. Rozumiem, że do każdego przedmiotu byłoby inne. Idę o zakład, że nie byłoby darmowe, tylko swoje kosztowałoby. W sumie mogłoby wyjść na to samo, ale z wyjątkiem takim, że nasze kręgosłupy nie miałyby takiego obciążenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: iPady zamiast książek ?... 28.05.10, 17:32 a ja bym nie chciała, bo to większe zuo. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: iPady zamiast książek ?... 28.05.10, 17:32 Ja nic tam do książek nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: iPady zamiast książek ?... 28.05.10, 17:32 Nie uda się a jeżeli już to wtedy gdy ja już nie będę się uczyć w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
pluviale_ Polska to Polska, wiadomo, że to nierealne ;> 28.05.10, 17:37 Jestem ciekawa, kto wierzy, że to będzie dostępne w polskich szkołach. Plany to plany, czyny to czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Zabiją całą radość czytania. wolę książki. 28.05.10, 17:47 proszę Cię, szkoła zapłaciłaby za to kupę forsy i wątpię, że ministerstwo by to sfinansowało. w mojej szkole nie ma nawet szafek na książki, a co dopiero ipad za 2500 zł. + to jest klasyszne działanie podczas kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ chmm... 28.05.10, 17:53 dobry pomysł, ale niech przynajmniej podstawówka pracuje z książkami bo inaczej to pójdzie taki dzieciak do gimnazjum i nawet czytać dobrze nie będzie umiał itd. nie mam nic do książek ,ale nosić te ciężkie plecaki to może za pare lat.. Odpowiedz Link Zgłoś