nusska 27.05.10, 19:31 No własnie chce sobie rozjaśnić włosy w wakacje, ale taką farbą co po 8 umyciach sie zmywa. Mam ciemny blond i chce na jasne. Nie wiecie może jak nazywa się firma takiej farby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyrusmiley Re: rozjaśnić włosy. 27.05.10, 19:35 Też właśnie poszukuję takiej farby i nie mogę znaleźć xdd POZDRO ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eheehe Re: rozjaśnić włosy. 27.05.10, 19:39 dużo jest takich farb . ja w tamtym roku se walnęłam taki śliczne rude . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna. Re: rozjaśnić włosy. 27.05.10, 19:40 Nie ma jasnej farby, która się zmywa. Są tylko ciemne. Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco tzw. szamponetka. 27.05.10, 19:45 idź do pierwszej lepszej drogerii, poszukaj, to sama sobie wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: rozjaśnić włosy. 27.05.10, 19:47 Nie mam pojecia. ale masz tu ode mnie radę. gdy masz ciemne włosy np. brąz i chcesz się przefarbować na czarny to to ci wyjdzie,ale jak bedziesz miała np. bląd włosy i będziesz chciała przefarbowac na czarny to to ci sie nie uda ;p ciemn edo ciemnych,jasne do jasnych powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: rozjaśnić włosy. 27.05.10, 22:47 ta farba nic nie daje. a przynajmniej niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 A toż tu znajduję się odpowiedź 27.05.10, 19:50 Takie coś to się nazywa szamponetka i też jest wiele firm które takie coś produkują np. palette, natura, joanna Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: rozjaśnić włosy. 27.05.10, 20:04 jest dużo takich firm co robią szamponetki idź do kosmetycznego i wybieraj ;p dusiaa ;x Odpowiedz Link Zgłoś
kotlet_mielony Re: rozjaśnić włosy. 27.05.10, 20:09 Ja Ci mogę je zafarbować korektorem za niewielką opłatę. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: rozjaśnić włosy. 27.05.10, 20:44 jeśli chodzi o farbowanie z ciemnych na jasne to najlepiej rozjaśniacze ale nie te kupowane już jako farba ale takie kupowane w specjalnym sklepie dobierasz kolor i wodę najlepiej 12% najsilniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
ehmm nie 27.05.10, 22:25 chodzi ci o szamponetkę ale musze ci powiedzieć że szamponetką nie rozjaśnisz włosów ponieważ jest za słaba. Przyciemnić ok ale nawet jeśli ci jakimś cudem rozjaśni to ten efekt zniknie już po 1-2 myciach wiec nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: rozjaśnić włosy. 28.05.10, 14:38 Jak coś to nie farba tylko szamponetka. A firm dobrych nie znam bo nie maluję , ale zawsze możesz iśc do drogerii i zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś