mileyoxox 28.05.10, 11:28 hej, potrzebuje waszej rady . ! Musze zrobić plakat dlaczego warto przestać palić . mogę użyć do tego brystolu takie trochę większego od A3 , drukarki , kolorowych kartek , itp. potrzebuje tego na dzisiaj ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileyoxox Re: 31 maj , dzień bez papierosa ! 28.05.10, 11:35 potrzebuję was , jak macie jakiś pomysł o czym napisać to piszcie może być , np. jakie są konsekwencje że się pali papierosy , mogła bym to sama napisać ale ja nie umiem dobierać słów ! Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: 31 maj , dzień bez papierosa ! 28.05.10, 11:39 brzydka cera, nieswiezy oddech, mozliwosc zachorowania na raka, wiecej mi nie przychodzi do glowy, w google powinno byc wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Prócz brzydkiej cery, oddechu i raka jeszcze... 28.05.10, 12:01 Żółte zęby, brzydkie paznokcie, okropny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: 31 maj , dzień bez papierosa ! 28.05.10, 12:23 a jakiś pomysł jak ten plakat zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: 31 maj , dzień bez papierosa ! 28.05.10, 13:49 może podziel kartkę na 2 części, na jednej narysuj zdrową, ładną, uśmiechniętą osobę, a na drugiej palacza z brudnymi paznokciami, żółtymi zębami, papierosem w ręku itd. Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa może pomogę... 28.05.10, 14:52 Ze względów finansowych i zdrowotnych. Zdrowotnych takich, że wybuchną Ci płuca 20-25 lat przez naturalną śmiercią. Finansowych takich, że przepalasz z 500 zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: może pomogę... 28.05.10, 15:03 wybuchna pluca dziewczyno co ty gadasz? wez sie wal w glowe co? pomysl co mowisz i dopiero napisz Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: może pomogę... 28.05.10, 15:06 nooo. xd hahah. :d oczywiście, płuca ci wybuchną. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: 31 maj , dzień bez papierosa ! 28.05.10, 14:57 ja ci nei pomoge a w ktorej jestes klasie? a ty jak uwazasz ze warto czy nie? bo ja uwazam ze ten dzien jest bez sensu bo ci co chca to i tak beda jarac Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaxx Re: 31 maj , dzień bez papierosa ! 28.05.10, 15:00 Narysuj strasznego kolesia z petem w buzi. xd Narysuj np. jak wygladał by śwait bez papierosów i dymu . xd Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: 31 maj , dzień bez papierosa ! 28.05.10, 15:00 Och jest mnóstwo powodów, no, np. Lepsza kondycja, zdrowszy organizm, rozdzielna uwaga itd ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: 31 maj , dzień bez papierosa ! 28.05.10, 15:10 nie rozdzielna tylko podzielna a jak sie pali tez sie ma taka uwage wiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
koaal ... 28.05.10, 15:05 nie wiem.. może napisz, że palenie niszczy zdrowie, łatwo się uzależnia od papierosów, ciężko jest je rzucić? :d wejdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: ... 28.05.10, 16:09 namaluj chorego dzieciaka w szpitalu , jak umier .. żeby to było .. takie brutalne . Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: ... 28.05.10, 16:13 wybuchną Ci płuca - tekst roku, rozwaliło mnie to ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: ... 28.05.10, 16:15 ja na Twoim miejscu przedzieliłabym kartke A3 na 2 części. na jednej narysuj starego, pomarszczonego człowieka palącego papierosa. na drugiej grupke mlodych ludzi trzymajacych paczke papierosów. za nimi narysuj hmm... śmierć z kosą. A u góry wielki napis: Dlaczego jest ich coraz więcej? c: Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: ... 28.05.10, 20:00 kaszel, płuca w odropnym stanie, złe samopoczucie, brzydki zapach, żółknięcie zębów, pogorszenie się stanu i szarzenie cery.. Odpowiedz Link Zgłoś