alice.... 29.05.10, 09:48 no właśnie co wolicie.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice.... Re: PC, laptop, notebook, a może palmtop? 29.05.10, 09:58 jeśli było. to tam się świeci taki ładny czerwony kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: PC, laptop, notebook, a może palmtop?:> 29.05.10, 10:03 haaaaaaaaaalooooo Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: PC, laptop, notebook, a może palmtop?:> 29.05.10, 10:07 pppppppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaćććććććććććććććććććććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: PC, laptop, notebook, a może palmtop?:> 29.05.10, 10:12 nie wiem co to jest, wgl uważam wątek za głupi. ja mam laptopa i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... .laptop ma 5kg, a notebook ... 29.05.10, 10:14 5 do 1,5 a palmtop od 1,5 w dół Odpowiedz Link Zgłoś