nata6626 01.06.10, 19:44 Widzę, że niektórzy użytkownicy cały czas mają skargi;/ Więc mam propozycję Nie usuwajcie wątków przynajmniej przez 3 dni. Wtedy zobaczą jaki będzie nieład. Może się odczepią Pozdrawiam;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: ;0 01.06.10, 20:22 Raczej to nie przejdzie, nie chcę tu śmietnika i póxniejszego nadrabiania. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Do Moderatorek:) 01.06.10, 20:44 był już taki pomysł, nawet głośno powiedziany, to i tak każda mówiła 'i dobrze, idźcie i nie wracajcie'. to żadne wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Do Moderatorek:) 01.06.10, 22:15 I tak będzie dla tych dziewczyn źle. Na nie, nie ma sposobu. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaadowaaa Re: Do Moderatorek:) 02.06.10, 09:52 wszędzie znajdą się tacy co im nie pasuje nic . ale macie racje będzie smietnik itp. a ddla moderatorek to jeszcze gorzej . Odpowiedz Link Zgłoś
dream. Re: Do Moderatorek:) 02.06.10, 10:24 ja mam tylko pytanie : które użytkowniczki to moderatorki ? wiem że jane_ i ... katsuumi_17 ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd jest jeszcze moderator ;p 02.06.10, 10:31 od tygodnia pracuję jako moderator Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd Re: @dziwanczy_xd 02.06.10, 12:16 usuwam wątki niepotrzebne, bezsensu i w ogóle no i dopiero zaczynam więc...-_- Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: @dziwanczy_xd 02.06.10, 14:30 zrób screena opcji kasowania kota, nie ufam Ci. i nie zauważyłam, żeby jakoś więcej tematów znikało. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ kłamiesz, chłopcze. 02.06.10, 15:33 chyba Ci się przyśniło, bo pytałam się u źródła, i moderatorem nie jesteś. <3. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: kłamiesz, chłopcze. 02.06.10, 15:54 hahaha, dziwaczny_xd widzę, że to twoje marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd Re: kłamiesz, chłopcze. 02.06.10, 16:24 nie nie mi nie chodzi o oficjalnego moderatora ;x Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: kłamiesz, chłopcze. 02.06.10, 16:41 ta jasne, to co, klikasz w koszyczek i dzięki temu 'pracujesz jako moderator'? nie bądź śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd Re: kłamiesz, chłopcze. 02.06.10, 16:45 chciałbym zostać moderatorem al nie wiem jak ;x Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: kłamiesz, chłopcze. 02.06.10, 16:51 to co innego, 'jestem', a 'chciałbym'. nie zostaniesz. nie potrzebujemy więcej moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
suoik Re: kłamiesz, chłopcze. 02.06.10, 21:26 haha, jane_ rozwaliłaś mnie tym klikaniem w koszyczek. hahahahahahah ; d po prostu padłam, buahahah. XDD chcieć to nie znaczy móc, panie 'dziwaczny'. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka jej, faktycznie jesteś dziwaczny 02.06.10, 22:05 Mi juz przeszła "mania" żeby zostac moderatorką, tutaj Kot decyduje kto zostanie moderatorem, a nie "TY" ; / Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Do Moderatorek:) 02.06.10, 18:29 tak ,a pózniej będziecie błagać ,aby wróciły będzie 6464 wątków o Bieberze ,Miley czy selenie.Z forum stanie się śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka ŻALosne ! 02.06.10, 18:35 ta śmietnik sie zrobi o kur.. trza sie pociac WTF przestancie udawac bo to jest juz wkur... Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: ŻALosne ! 02.06.10, 21:20 ciapolka napisał(a): > ta śmietnik sie zrobi o kur.. trza sie pociac WTF > przestancie udawac bo to jest juz wkur... Ja nic nie udaję.Jeżeli Ci zależy ,aby moderatorki straciły więcej czasu na usuwanie niepotrzebnych ,bezsensownych wątków... Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Do Moderatorek:) 02.06.10, 18:38 Ja tam nie usuwam żadnego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Do Moderatorek:) 02.06.10, 18:46 noł łej! A ja podejrzewam że jesli te śmiecące osoby się o tym dowiedzą zaczną śmiecić jeszcze bardziej na złość. Co za tym idzie? Więcej nadrabiania moderatorek. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy -,- 02.06.10, 21:36 skończcie z tym. jak macie problem z mądrym zakładaniem wątków i bulwersuje was fakt, że głupie wątki są usuwane, to tu nie wchodźcie, na prawdę nic ani nikt was tu nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd Re: @dziwaczny 03.06.10, 12:26 usunę dziewczynko, ponieważ nią nie jestem i ignoruje takie oto wyzwiska czy coś xD od kotka...mail'a do kotka wysyłałem z 10 razy na różne adresu i co ? gó... ;p bo wyskakuje, że nie ma takiego adresu -_- Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: @dziwaczny 03.06.10, 12:35 tak tylko wiesz, kotek ma jednego emaila: kotek.pl@agora.pl i i tak nim nie zostaniesz, po po prostu nam więcej moderatorów nie potrzeba, więc nie oburzaj się tak, bo to strasznie dziecinne. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd Re: @dziwaczny 03.06.10, 15:26 aha xDDDDD a ja pisze na inne maile xD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: @dziwaczny 03.06.10, 15:56 to ciekawe skąd je masz, może sam je wymyślasz? przecież masz taką bogatą wyobraźnię, jestem po niebywałym wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd Re: @dziwaczny 03.06.10, 17:07 niep wymyślamp ichp poprotup jep znalazłemp Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Do Moderatorek:) 02.06.10, 21:53 jezu jak mnie to wkurza. ok można usuwać wątki pokemonów czy coś takiego. ale bez przesady ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah @mileylove. 02.06.10, 22:16 Och? Dżejni usunęła twój słitaśny wąteczek o Majli i Bimberku? Ojej! A może ZUA i MHROCZNA Katsuumi zajęła się twoim słitaśnym wąteczkiem o pierwszym POWAŻNYM chłopaku, kiedy miałaś to swoje dorosłe 10 lat? Och, jakie to zue i mhroczne. Wkurzasz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat hahaha . dziwaczny_ moderatorem ? naszczescie nie! 03.06.10, 14:46 a tak wgl. to : kiwi, ma rację. potem będa miały dużo pracy. a zresztą odwalcie się juz od tych moderatorek. czasem tak z całego serca współczuję im takich... wymagajacych osób ! brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ . 03.06.10, 16:02 Ja na miejscu mederatorek usunęłabym ten wątek. c: Odpowiedz Link Zgłoś