about_ Re: jak to jest mieć okres? 07.06.10, 15:13 it's so disgusting.the worst experience that I have in my life. Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: jak to jest mieć okres? 07.06.10, 23:18 okres jest bardzo wkurzający Odpowiedz Link Zgłoś
ema11 Re: jak to jest mieć okres? 07.06.10, 23:27 okres jest wkużajacy a szczegulnie że trenuje pływnie i codziennie mam trening i czasami w czasie okresu zaczynam płakac bez powodu a za chwile jestem wsciekła a z tym bulem brzucha to nie kazdemu sie zdaza mnie na przykład raz bolał Odpowiedz Link Zgłoś
oryginalnax3 Re: jak to jest mieć okres? 11.06.10, 19:53 Okropnie nie ma czego wyczekiwać Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: jak to jest mieć okres? 12.06.10, 11:22 Nie oszukujmy się . Jest beznadziejnie . -.-' Ciesz się puki możesz. c: Odpowiedz Link Zgłoś
laura_ Re: jak to jest mieć okres? 12.06.10, 11:26 Beznadziejnie. Ciesz się, że jeszcze nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzagusforever Re: jak to jest mieć okres? 12.06.10, 12:12 to nie wyczekuj bo to jest beznadziejna sprawa. jak dostaniesz okres to bd miała zaplamione majtki krwią. nigdy niewiesz czy bd miała silny okres czy słaby przeciekają ci podpaski musisz nosić tampony. ciezko przewidzieć kiedy sie okras dostanie bo nie zawsze jest regularny jednym słowem zje banie Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: jak to jest mieć okres? 12.06.10, 12:53 denerwujące jest, chociaż mnie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
monika -.- 12.06.10, 12:59 Strasznie. Szcególnie w te upały ;/ Nie da się wytzrymać. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente normalnie krew mnie zalewa.. 12.06.10, 13:07 a szczególnie w lato.. kiedy chcę iść na basen a tu zaczyna mnie boleć wszystko i poprostu nie mogę iść np. na basen.. nienawidzę go!! Odpowiedz Link Zgłoś
ladybebe Re: jak to jest mieć okres? 12.06.10, 14:14 mnie bardzo boli brzuch. -.-' pierwszy jest najgorszy chyba. ;o Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: jak to jest mieć okres? 12.06.10, 14:34 życzę szczęśliwego dalszego wyczekiwania i gratuluję błyskotliwości zadawanych pytań na kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
ichliebetom Re: jak to jest mieć okres? 12.06.10, 15:33 Kazdy to przechodzi inaczej To jest niekomfortowe. Lepiej dostac tak w wieku 15 lat wczesniej to masakra Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: jak to jest mieć okres? 12.06.10, 17:03 zal. no co mozna zauwazyc? Krew na gaciach oczywiscie. pogadaj z mama zeby ci wytlumaczyla i ciesz sie tak. w przyszlosci od razu ci sie odechce go miec Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine.123 Re: jak to jest mieć okres? 12.06.10, 17:16 ja bardzo czekałam aż dostanę okres. mam już od 2 lat i jest, kurczę, uciążliwe. po prostu nieprzyjemne. okres można dostać wszędzie, a więc zawsze trzeba mieć przy sobie podpaskę albo tampon. poza tym mam wtedy silne bóle brzucha, moje koleżanki też. nie mogę biegać, jestem zmęczona, ospała, nei ćwiczę na wf-ie. nie mogę chodzić na tańce. a u mnie okres trwa aż 7 dni! nie oczekuj tego, bo to NIC fajnego. jedyną zaletą jest to, że nabierzesz kobiece kształty itp. Odpowiedz Link Zgłoś
sleepingsun Re: jak to jest mieć okres? 13.06.10, 10:50 dość normalnie, a czesem denerwująco. Że się tak wyrażę mam dość bolesny okres i to denerwujące jak cie brzuch bez przerwy napie*dziela. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: jak to jest mieć okres? 13.06.10, 18:02 Głupszych wątków już się nie da zakładać.? Dostaniesz to się dowiesz... jeju. Po tym że Ci ktoś napisze jak to jest mieć okres. nie dostawając go nie poczujesz jak to jest mieć o.O . Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: jak to jest mieć okres? 15.06.10, 17:08 Zjebanie... - Brać prysznic jak masz okres to koszmar! Szczególnie jak ci akurat kapie... - Nie możesz się wyluzować bo co jakiś czas musisz zmienić podpaskę. - A najgorszy jest stres przedmiesiączkowy! Ja wtedy wszystkim się przejmuję... np. jak ktoś mi powie że powinnam schudnąć, strasznie się tym przejmuję i mam doła... A najgorzej było powiedzieć o pierwszej miesiączce dla mamy. Dla taty nie dałam rady. A pozatym mama mnie wyprzedziła. Boże co za wstyd jak tata o tym gada Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: jak to jest mieć okres? 28.06.10, 12:51 napewno nie za fajnie. zauważysz krew xd Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: jak to jest mieć okres? 28.06.10, 12:57 nie jest fajnie .. ciągle masz odczucie, że coś ci przecieka XD lub coś .. Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: jak to jest mieć okres? 29.06.10, 19:43 Normalnie. Na początku się cieszysz czujesz się doroślejsza a potem tylko czekasz aż się skończy uwierz mi. Nie jest to nic przyjemnego tylko męczrania Odpowiedz Link Zgłoś
robmania Re: jak to jest mieć okres? 30.06.10, 22:24 mieć okres wcale nie jest fajnie w szczególności jeśli ma sie 7-8 dni. Wiem, że pewnie na razie wyczekujesz okresu ale naprawdę będziesz miała go dość Odpowiedz Link Zgłoś
owad masakra. 30.06.10, 22:28 zawsze w okres boli mnie brzuch,jest mi niedobrze i prawie cały dzień leżę w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: jak to jest mieć okres? 30.06.10, 22:28 jak to jest miec okres? streszcze Ci. brzuch Cię napiernicza tak jakby miał Ci wyjść przez gardło, nie wiadomo dlaczego zagryzłabyś każdą napotkaną osobę, która się na Ciebie popatrzy lub... poprostu żyje. Latasz do toalety jak opętana i sprawdzasz czy przypadkiem nie masz wielkiej plamy na spodniach. W najlepszym przypadku możesz nie odczuwać bólu, ale jestem pewna, ze i tak Cię kiedys dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: jak to jest mieć okres? 30.06.10, 22:30 aaa i jeszcze gdy tak leżysz i umierasz to nienawidzisz każdego jednego faceta chodzącego po tym świecie i zadajesz sobie to glupie pytanie ''dlaczego ich tak nie boli?'' Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: jak to jest mieć okres? 30.06.10, 22:36 wyczekujesz?? Módl się, aby nadszedł jak najpóźniej!! Do okresu sie trzeba przyzwyczaić...Ja jak miałam na początku, to prawie wogóle z domu nie chciałam wychodzić w te najgorsze dni....a teraz to już normalka.. Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: jak to jest mieć okres? 30.06.10, 22:46 Okres to jedna z gorszych rzeczy jakimi sam Bóg obdarzył kobietę, choć nie można Cię zniechęcać. Jest to coś na co sama wyczekiwałam, nie mogłam się doczekać, a teraz? Ja niestety jestem przypadkiem, że podczas miesiączki przez te kilka dni strasznie boli mnie podbrzusze, czasami kręci mi się w głowie i miewam humorki jak nigdy. Nawet mam jest w tym okresie na mnie zła za moje karygodne zachowanie, ale już tak mam, trudno. Ale nie bój się, nie wszystkie dziewczyny to mają (: A mieć okres jest hmmm.. średnio. Niby się cieszysz, bo jesteś dorosła (ale w tym wieku tylko fizycznie), a z drugiej strony nie, bo czasami bywa to uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Okropnie! 30.06.10, 22:38 okropnie ! musisz spać w podpasce i gaciach, cały dzień mieć podpaskę (niewygodną ;/), jak nie ubierzesz to bedziesz mieć wszystko czerwone.NIE MOŻESZ PŁYWAĆ ! Boli brzuch, okres mam 4 dni ale niektóre dziewczyny mają nawet 10 ! i w ogóle nie wiem czemu chcesz. Ciesz się, że nie masz Odpowiedz Link Zgłoś