Dodaj do ulubionych

Co mam zrobić ??;>

13.06.10, 19:47
A więc mój problem polega na tym że mam strasznie mała wage sad Mam 170cm i 47 kguncertain
Cały czas próbuje przytyć ale nic ;/;/ Dużo osób mi przez to dokucza co mam zrobić olać
ich i poczekać aż sama przytyje i pogodzić się ze swoją sylwetka czy przejść na jakąś
diete ;/Ps.U lekarza byłam i powiedział mi że jestem chuda po rodzicach i mam się nie
martwić sad
Obserwuj wątek
    • gigats11 Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 20:22
      J a tez jestem chuda mam 160 wzrostu , 12 lat i ważę 43 ... to w moim wieku przy
      takim wzroście to niedowaga ... Nie martw się smile To co inni mówią świadczy o tym
      , że sa nie wychowani
    • kristen_136 Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 20:26
      wkurza mnie ten świat .!
      jak jesteś chuda to cię przezywają jak gruba także, weź ich zrozum .; |
    • moxx Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 20:32
      A więc masz szybką przemianę materi przez co nigdy nie przytyjesz . Pogudz się z ty i olewaj dokuczających ci kissbig_grin
    • anne05 Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 20:37
      skoro lekarz tak ci powiedział, trza się go słuchać - na twoim miejscu obżerałabym się
      słodyczami i fast foodami zawsze, kiedy tylko miałabym okazję! wink
      • truskawka6 Re: Co mam zrobić ??;> 30.06.10, 09:56
        a moja koleżanka to ma dopiero niedowagę! ... jakieś 150 cm. i nie całe 30 kg.
        ( idziemy do 6 klasy)
    • gwiazdka_14 Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 20:43
      Lekarz ci bardzo mówi. Ja próbuję cały czas coś utyć i nic..
    • anahi011 Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 20:46
      ja mam ponad 160 i 49 kg - jest gitpiwo
      nie przejmuj się docinkami brawo
    • paaali Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 20:48
      Jeżeli lekarz wie najlepiej :]
    • koci97 Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 20:49
      ja mam 175 cm i ważę 49 kg tongue_out mam tak samo - po rodzicach i się nie przejmuję ^^ zrób
      tak samo!
    • laurie Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 20:56
      No żal.
      Jak chuda, źle.
      Jak gruba, też nie pasuje.
      i jak tu ludzi zrozumieć?

a pff. mniej wyjebane, nie przejmuj się. ; *
    • tostusiowa nie przejmuj się 13.06.10, 21:00
      faktycznie jak na taki wzrost Twoja waga jest strasznie mała, ale skoro masz to
      po rodzicach to się nie martw. znajomi dokuczają ci z zazdrości, albo po prostu
      mają takie nudne życie, że nie mają pomysłów na inne spędzanie czasu
    • anastazja_ Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 21:05
      mam prawie tak samo. lat 14, 161cm, 40 kg. Szkolna pielęgniarka powiedziała że
      muszę przytyć. Ale ja nie potrafię i szczerze: nie obchodzi mnie co ona mówi.
      mój lekarz mówi, ze to normalne i mam się nie przejmować co ona gada xd. I jest
      git : )
    • temptation Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 21:18
      Moja rada : Ciesz się tym jak wyglądasz bo lepiej żebyś była za chuda niż potem
      miała 20 kg nadwagi wink.
    • katsuumi_17 Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 21:52
      Możliwe, że to genetyczne. Nic się nie martw. Na siłę nie przytyjesz.
      • olka973 Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 21:56
        DZiękuje za rady ;]
    • hektor18 Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 21:55
      wow, ale masz problem !!!

ale tak na serio to nie zrozumiem cie, bo ja jestem raczej za gruba, nie przejmuj sie, a poza
      tym lepiej być chudym niż grubym smirksmirkbig_grin
      • majson Re: Co mam zrobić ??;> 13.06.10, 23:08
        nie przejmuj się. Możesz w pewnym sensie oszukać swój organizm, czyli po prostu
        przez jakiś tydz. nie jedz prawie nic tylko jakieś warzywka i owocki, możesz
        schudnąć troche ale to tylko w trakcie tego tyg. a później po tym czasie zacznij
        tak żreć jak świniak! poczujesz najmniejszy głód to leć do lodówki po jakieś
        żarcie kaloryczne. No i właśnie chodzi o to że prawdopodobnie masz szybki
        metabolizm i przez ten tydz. organizm zmniejszy ten metabolizm bo nie będzie
        miał co trawić. A nagle dostanie bigg dawkę żarcia i nie zdąży tego przetrawić.
        Noo nie wiem czy podziała bo chcę schudnąć ale wzięłam to na logikę bo dużo wiem
        o dietach itd. Wiem że jestem mądra hahaha big_grin
        • olka973 Dziekuje Majson:) 14.06.10, 15:52
          Napewno sprubuje kiss
    • klama_kcmil Na diete chcesz jeszcze chodzić.?! xD 14.06.10, 15:56
      Jedz więcej niż zwykle i nie żałuj sobie słodyczy. Chleb ma dużo kalori, więc w Twoim
      przypadku polecam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka