Dodaj do ulubionych

"Moda przemija, styl pozostaje"

19.06.10, 11:46
jak to mówawia Coco Channel ........
i zgadzam się z tym ............
^^
Moda na kwiaty :
-n
ie przypadła mi do gustu- mimo, że sie ubieram modnie, poprostu mi sie nie podobają, a nie będe ich kupywać- bo co ? =modne ? ......
małe kwaiteczki- spoko, nawet ładne, ale takie duże- to już "wiocha" za przeproszeniem ;P
ale to tylko moje zdanie, nie sugerujcie sie tym ;P

Moda na paski:
-pasiak
i, pasiaki, pasiaki ..... kojarzycie ? = napewno! .
Szczerze mówiąc też mam pasiak ale kurde jak widze ze cale miasto paraduje w pasiakach- to juz mnie ciśnie xD
= już mnie nudzą pasiaki- gdzie nie spojrzysz -kazdy ma paski ....

To były 2 mody które własnie teraz panują ......
Jest ich więcej ale te przeważają ;p ...........
Lubicie sie modnie ubierać ??
Zawsze tak cho
dzicie ubrane ?? ....
= pytam, bo tak
a dziewczyna do szkoly chodzimodnie ubrana a na misto itp. juz szerokie spodnie, i wogole tak niechlujnie- wkurzają mnie takie dziewczyny, które ubierają sie modnie tylko do skzoly zeby sie popisać na zasadzie "ja to mam, patrzcie na mnie:
Obserwuj wątek
    • asiek25 zle podkreślone xD 19.06.10, 11:47
      kurde, czmeu tak sie dziwnie podkreśla ??? xD

czemu tak jest ? bo juz mnie to wkurza xd
      • asiek25 ....yhh 19.06.10, 11:51
        hmm chyba moda zbytnio tu nie przemawia ;P ..........
        • duuumi ehm. 19.06.10, 12:32
          Ja tam ubieram sie tak, jak mi się opdoba. Lubię koszule, chcociaż nie sa już
          tak bardzo modne. Trudno, ja i tak nadal bardzo Je lubie. lUBIE SWETERKI I
          RURKI, NIENAWIDZE DZWON~ÓW, LUBI~Ę LEGGINSY. dO PASK~ÓW NIC NIE MAM, CHYBA Z
          DWIE BLUZKI W PASKIW MOJEJ SZAFIE BY SI~Ę ZANALAZ~ŁY. dO KWIATK~ÓW ROWNIEŻ NIC
          NIE MAM, ALE TAK JAK tY NIE PRZEPADAM ZBYTNIO,MAM TYLKO SUKIENK~Ę W KWIATKI Z HM.
          • anja_ Re: ehm. 19.06.10, 13:49
            Nie przepadam za niektórymi nowościami modowymi, bo są po prostu jak dla mnie brzydkie. małe kwiatki są okay, ładnie i w ogóle, ale nie posiadam. Koszulę w kratę mam, ale przypadkowo ją dostałam. sama nie kupiłabym jej. Spodnie rurki także mam, bo jak dla mnie są o wiele wygodniejsze i ładniejsze, niż te szersze. w paski mam bluzkę. kiedyś kupiłam.

• majson Re: ehm. 19.06.10, 14:04
              ja do szkoły ubieram się raczej skromnie na miasto już troche lepiej a w domu to
              w ogóle uwielbiam zaszaleć big_grin Po prostu nie mam odwagi pokazać sie w jakimś sexy
              wdzianku przed całą szkołą a przed nieznanymi ludźmi w sklepie czy gdzieś to już
              bardziej a w domu to już w ogóle big_grin
              Ogólnie nosze to co mi się spodoba niekiedy jest to coś modnego jak np. duże
              okulary a niekiedy coś już nie modnego jak jakieś proste czarne adidasy big_grin
    • scarletrose Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 19.06.10, 20:57
      Moda tego sezonu jest dla mnie istną katorgą, bo z trudem znajdowałam dla siebie
      coś normalnego (czyt. ciemnego, bez kwiatków itp.) w sklepach c: Ubieram się tak
      jak chcę, mam gdzieś tę całą modę.
      • vhyf_ Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 19.06.10, 22:04
        interesuję się modą. cóż , zawsze trochę ciągneło mnie do 'babcinych' rzeczy ,
        pereł , kwiatków , spódnic, koronek ... ale ubieram się normalnie . bardzo normalnie.
        mam rurki , koszule 2 , chyba 2 pasiaki , bluzki w kwiaty , kardigany ,
        militarną kurtkę , koronkowe 2 bluzki z tych takich teraz najbardziej modnych .
        osobiście uważam także , że na niketóre ubrania z wybiegów należy traktować
        z przymrużeniem oka , bo nie wszystko nadaje się na do chodzenia na codzień : )
    • asiek25 Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 20.06.10, 10:13
      z tego co napisałas -podoba mi sie twoj styl ;P przynajmniej z tego co napisalas ;P
      mm
    • katsuumi_17 Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 20.06.10, 11:12
      Lubię byc modnie ubrana, ale nie podążam za nią. Jednak fakt- przemija. Ale nie
      bezpowrotnie. Bo bardzo często obecna moda jest inspirowana np. latami 80.
    • anne05 Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 22.06.10, 12:51
      Zgadzam się z tym. Nigdy nie podążam za modą, kupuję po prostu te ciuchy, które mi się
      podobają. I tyle.
    • slodkiporanek Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 22.06.10, 13:22
      Nie, nie ubieram się modnie.
      Ani do szkoły, ani nigdzie indziej.
    • starberry Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 22.06.10, 13:23
      nie Channel tylko Chanel . ; ))
      haha , i mi się to podoba, tylko że nie ubieram się tak xD
      • leanne Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 22.06.10, 15:13
        Nie zgodzę się z cytatem. Teraz wszystko powraca... Buty z odkrytymi palcami, przetarty jeans, katany, kwiatki... Ostatnio z mamą przeglądałyśmy strych (mieszkam w domu-nie bloku xd) i mama znalazła swój stary karton z gazetami. To, co dzisiaj jest w sklepach to powtórka z rozrywki.
    • mileylove. Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 22.06.10, 20:40
      lubię ubierać się modnie ale jak coś mi się nie podoba to tego nie wkładam. ja lubię takie sukienki w kwiaty z czarną górą i dołem w kwiaty : D
    • seneka4 Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 22.06.10, 20:44
      ja ubieram sie we własnym stylu ,lubie różne rzeczy ,ale np: nie założyłabym
      spodni z krokiem bo lubie bardzo spodnie rurki a w takich z krokiem czułabym sie
      po prostu źle. Nie podążam za modą biore z niej to co mi sie podoba. ;> np;
      właśnie paaaski .*__* mam kilka rzeczy w paski moją ulubioną jest
      bluzeczka/sweterek w pionowe paski z cubusa. ;> za kwiatkami nie przepadam mam
      jakąś tam bluzeczke ,ale nic po za tym i rzadko ja nosze ;*
      • vhyf_ Re: asiek25 22.06.10, 21:16
        z tego co napisałas -podoba mi sie twoj styl ;P przynajmniej z tego co napisalas ;P
        mm

to było do mnie ?
    • alexvalensi Re: "Moda przemija, styl pozostaje" 28.06.10, 17:10
      jeśli chodzi o paski, to były jednym z ulubionych motywów właśnie Coco Chanel wink
      zawsze miałam słabość do marynarskich motywów więc cieszę się że po kilku latach
      posuchy wreszcie się znajduje coś takiego w sklepach.

ale jeśli chodzi o łączkę, to przyprawia mnie ona o dreszcze. nienawidzę tego
      motywu, a jak na złość wszystkie wystawy nim zawalone odstraszają człowiekasad
      • lovebug mój styl. 28.06.10, 19:51
        to lata 80 i vintage. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka