Jest to wątek przeznaczony dla dziewczym które myślą że są "szarymi myszkami" (sorki za
określenie ale wiecie co mam na myśli )ale nie tylko może być to wątek dla wszystkich ...

Często Ci się zdarza myśleć :
- Jeju jaka ja jestem gruba a ta beyonce (to jest przykład ) jest taka ładna , jeju nic mi się
nie udaje itd , itd.
a więc moja rada
uwierz w siebie
wile dziewczyn marzy żeby zostać gwiazdą nie jest to problem
ZOSTAŃ GWIAZDĄ
SWOJEGO ŚWIATA , ŻYCIA i daż do marzeń czyli np . dobrze śpiewasz ? ćwicz wokal i
takie gadanie i tak to jest wszystko na darmo nic nie pomoże , jesteś dobra w sporcie to
trenuj , jesteś dobra w aktorstwie ćwicz przed lustrem itp. . Pamiętaj zycie daje zawsze
KAZDEMU okazje takie małe szanse ... Zauważcie że taki bieber ( sory za przykład
wiem że większość z Was go nie lubi ale nie przychodzi mi na myśl nic innego ) gdyby nie
dał filmiku na youtube to by nie został gwiazdą ,czyli jakby żyvie samo mu przyniosło tą
sławe bo na pewno wstawiając ten filmik nie myślał że po nim zostanie wielką gwiazdą ...
Pisze ten wątek ponieważ Nasze społeczeństwo się staje same wiecie jakie ... co raz to
więcej jest młodzieży " szlajającej " się po ulicach bez urazy ale wiekszosć tak robi nie
chodzi mi o to że wyjście na miasto to coś złego ale bez przesady

kolejnyy przykład
charice jest to dziewczyna która również zapracowała na swoją słąwe itp i
większość
"sławnych" ludzi doszło do sławy poprzez pracę ... NIe przejmuj się kompleksami bo
każdy je ma ... Sory z góry za błedy