demilovato777 Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 19:02 Ehhh..! Pokręcona sytuacja..! Ja też bym się bała... w pierwszej kolejności powiedz to rodzicom.... HmmmMmm Wam to tak łatwo powiedzieć "przeprowadź się..!" ona nie jest pełnoletnia i nie może decydować o przeprowadzce a jak się dopiero wprowadziłą to już w ogóle nie ma co gadać... Więc tak jak mówię powiedz to rodzicom!! Ja bym odrazu to wypeplała bo bym się bała... jak Ci nie uwierzą to NAGRAJ to!!!!!!! i im pokaż!! nie kryj się z tym... rodzice nawet gdyby ci nie uwierzyli myślę że by to sprawdzili dla świętego spokoju (Jak będziesz cały czas o tym gadać xDDDD więc tak zrób) Powodzenia :8 Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 19:06 o ja też bym się bała ale jak byłam mała to się bałam gdziekolwiek zostawać sama bo umiałam wymyslać sobie takie rzeczy że strach się bać a teraz też czasami się boje jak jestem sama w domu w nocy bo mieszkam na odludziu i koło lasu, lepiej udawaj że nic sie nie stało i kładź się szybko spać nie czekając na pukanie Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Naoglądałaś się horrorów :D 27.06.10, 19:07 Ja często jak się boję w nocy to coś słyszę, ale wiem że moja psychika tak działa, ale nawet jeśli te wszytkie rzeczy dzieją się na prawdę, to ja ci MEGA zazdroszczę !!!!! Uwielbiam filmy grozy itp, szkoda że u mnie tak w domu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kama96 Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 19:12 Zjawiska paranormalne zdarzają się często. Polecam ci stronę nautilus.org.pl Przeczytasz tam więcej historii na ten temat. Nie przejmuj się, porozmawiaj z rodzicami. Jeżeli zaczną się śmiać porozmawiaj z kimś innym. Wierzę, że to może się dziać naprawdę, zwłaszcza jeżeli był tam cmentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
alex98 Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 19:25 Nie powiem że to dla mnie coś nowego. Sama doświadczam czasami takich rzeczy. Kiedyś siedziałam z koleżanką na placu zabaw i ktoś zaczął mnie wołać.Tylko ja to słyszałam.Ja ogólnie wierze w duchy. A co do twojej sprawy to porozmawiaj z rodzicami ale wątpie czy ci uwierzą. Jeżeli nie to poproś żeby np.mama spała z tobą przez jedną noc a jeżeli się nie zgodzi poproś siostre.Jak obie będziecie mówić to samo to rodzice może coś zrozumieją. Powiedz im że naprawde się boisz to może coś zrobią Życze ci powodzenia Jak coś nowego się stanie lub rozwiążesz problem to to jest moje g-g-23736157 Napisz.I jeszcze raz powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wegeirka Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 20:52 ja od samego poczatku bym powiedziała rodzicom i babci, nie wiem czy to jest dobry pomysł, żeby sie zaprzyjazinic, jak cie opętja to bedzie zle bardzo zle, mozesz umrzec wtedy jak cie opeta a pomóc bedzie tylko mógł egzorysca , wierze w ta cała historię, moa kolezanka tez ma nawiedzony dom, pod jej pokojem powiesiła sie jakas kobieta i wj ej pokuju dzeija sie dziwne rzeczy moja sis kiedys u niej spała, w domu nie bylo nikogo drzwi sie same otwarły i zamkbeły i ta kolezanka nigdy nie spi samo boi sie i dlatego spi z mama... dziewczyny nigdy nie wzywajcie duchow NIGDY. Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Zjawiska Paranormalne . 03.10.10, 20:42 a zapomniałam ! mam pokój z siostrą dość mały bo to w bloku i przez jakiś czas coś u nas w pokoju stukało a gdy tylko kogoś wołałyśmy przestało. ale my serio to słyszałyśmy i tylko było słychać gdy my byłyśmy w pokoju. raz tak sie przestraszyłyśmy że wybiegłyśmy z krzykiem z pokoju xd Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox : ( 27.06.10, 19:15 a ja mam podobnie , wydaje mi się że ktoś coś mówi do mnie w nocy , a gdy otworze oczy nie ma nikogo : / Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 19:30 Dla mnie kiedyś coś takiego dziwnego się zdarzyło. Leżę w łóżku, godzina późna - nie pamiętam która była. I patrzę na ścianę przede mną. A że mój pokój jest biało - czarny to różne cienie padają. I często śpię przy lampce - tak mi w krew weszło xd. No i leżę i kątem oka widzę jak się drzwi otworzyły i jakby jakiś cień wszedł. I nade mną na strychu jakby ktoś chodził. I ja się spietrałam i zaczęłam się modlić. I wszystko jakoś ucichło. A przy moim łóżku stoi lustro i jak kiedyś w nie w nocy spojrzałam to za mną jakiś cień zobaczyłam, ale jak się odwróciłam to nic nie było. Najśmieszniejsze jest to, że kiedyś nikt tu nie mieszkał itd. Ale za to w pokoju pod moim pokojem leżały dwa nieżywe ciała. Jako pożegnanie. masakra - tyle powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
newcullen Re: Zjawiska Paranormalne . 27.06.10, 19:32 Ja mam bujną wyobraźnię naprzykład XD Często czuje jakby mnie ktoś dotykał słyszę głosy itd... Kiedyś nawet słuchałam na MP3 muzyki a tu nagle krzyk, na ulicy nikogo nie było Gdy wprowadziliśmy się do nowego mieszkania dowiedzieliśmy się że nasz sąsiad niedawno zmarł! Ja już jestem po prostu przyzwyczajona Ale nie bój się pogadaj z rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
vargbrooder Re: Zjawiska Paranormalne . 12.07.10, 13:19 tak samo mam tylko ze ja mieszkam w bloku kolo cmentarza Odpowiedz Link Zgłoś
moniag Re: Zjawiska Paranormalne . 14.08.10, 19:08 ja jak coś takiego się dzieje mam taki sposób : otaczam się ludzmi i zwierzętami(mam dwa psy i świnkę morską), oglądam fajny film(byle nie horror oczywiście!) i przede wszystkim NIE MYŚLĘ O TYM Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Zjawiska Paranormalne . 12.07.10, 13:31 Ja myślę, że to wyobraźnia. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Zjawiska Paranormalne . 12.07.10, 16:52 porozmawiaj z mamą albo tatą : D może jednej nocy zaproponuj siostrze albo koleżance, żeby z tobą spała i zobaczycie czy o tej drugiej w nocy coś słychać : ) Odpowiedz Link Zgłoś
rukia Też miałam kilka takich historii... 12.07.10, 16:55 Moja ciocia wybrała się do egzorcysty bo myślała że coś się z nią dzieje ale nie brała tego na serio i okazało się że siedziało w niej chyba z trzy duchy które za nic nie chciały opuścić jej ciała. Nawet opowiadała nam że były takie złe jak egzorcysta je wypędzał że jeden walną w stolik tak jakby ktoś walną pięścią. Kiedyś razem z mamą, dwoma siostrami i ciocią siedziałyśmy i rozmawiałyśmy w kuchni a na piętrze w moim pokoju spał sobie mój siostrzeniec Kamil który miało kilka miesięcy i nagle usłyszałyśmy kroki jak ktoś schodzi po schodach. I wszystkie to usłyszałyśmy bo to było tak jakby ktoś schodził w klapkach. Mama szybko powiedziała mojej siostrze niech leci na górę bo myślała że to mały Kamilek a okazało się że on obie smacznie śpi. Przestraszyłyśmy się nie na żarty Mama opowiadała mi jak kiedyś razem z ciociami i babcią modliły się za mojego dziadka który zmarł na raka przy świeczce (bo to jakieś święto było wtedy) i nagle otworzyło się okno na oścież i płomień ze świeczki zrobił się wielki ale nie przestały się modlić Kiedyś w moim pokoju stałam i patrzyłam się w lusterko gdy nagle z boku zobaczyłam jak jakaś ciemna postać szła przez korytarz ( to możliwe że mogło mi się wydawać ) W nocy często boję się zasnąć bo w moim pokoju ciągle coś stuka albo podłoga albo lampka ( moja siostra ma taką samą a jej nie stuka ) często słyszałam jakby coś chodziło po strychu ale to ponoć były myszy Często też tak mam że wydaje mi się że widzę jakąś postać i nie wiem czy to prawda czy wyobraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niedorobionaxd Re: Zjawiska Paranormalne . 12.07.10, 16:55 wezwij egzorcystę albo medium. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Tu./// ! 12.07.10, 17:51 To ciężka sprawa. Egzorcysty niesprowadzaj bo kasę tylko zedrze... Dowiedz się kto mieszkał w tym domu przed wami. Znajdź tę osobę, bo na pwno jest w mieśice ;p Powiedz mu o tym szystkim. jeśli wyprowadził się, to na pewno z tego powodu. On ci da więcej informacji . Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Zjawiska Paranormalne . 12.07.10, 17:54 Polecam fora o takiej tematyce trochę się można dowiedzieć o tego typu zjawiskach Odpowiedz Link Zgłoś
mysza11 Re: Zjawiska Paranormalne . 12.07.10, 18:20 Mi się wydaje ,że nie zwariowałaś.Miałam kiedyś coś podobnego (pewnie nikt mi nie uwierzy ,więc nie będę o tym mówić) i po roku powiedziałam o tym mamie ,ulżyło mi ,więc ja na twoim miejscu powiedziałabym o tym rodzicom. Może oni na to coś poradzą Odpowiedz Link Zgłoś
olka973 Re: Nagraj horror ^ ^ 12.07.10, 18:41 Hmm... myślę że powinnaś udać się do egzortusty lub księdza z prośbą oraz opwiedz o wszystkim rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
cassie_1 Re: Zjawiska Paranormalne . 13.07.10, 18:05 Być może tylko tobie się to przydarza bo jesteś słabsza albo bardziej podatna emocjonalnie na takie zjawiska. Najpierw porozmawiaj z rodzicami. Może poproś księdza żeby wyświęcił dom. Popytaj ludzi na forach (jeśli nie poskutkuje ksiądz) o zjawiskach paranormalnych co w takiej sytuacji możesz zrobić. Horror o którym ktoś wcześniej wspominał The Amityville Horror Ten dom stoi do dzisiaj na swoim miejscu i jest uważany za najbardziej nawiedzony dom w Ameryce. Dom został odnowiony. Nie wiem czy ktos teraz tam mieszka. Ale 3 lata temu kiedy oglądałam o tym dokument na Discovery był opuszczony. I sąsiedzi przestrzegali żeby nie dać się zwieść jego wyglądowi. Wcześniejszy wygląd Obecny Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemyself Re: Zjawiska Paranormalne . 16.07.10, 09:10 Aż mnie ciarki przeszły, nie wiedziałam, że w tym domu na prawdę straszy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Zjawiska Paranormalne . 04.08.10, 20:22 Wierzę ci. Powiedz siostrą. Pomogą! Niestety nastraszę cię więcej, bo babcia mojego kolegi nie jest jeszcze nawet stara ma 53 lata widziała 2 duchy ciąle w tym samym pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Zjawiska Paranormalne . 08.08.10, 23:36 Cześć wszystkim ;> Przyjaciółka była u mnie na noc jakiś tydzień temu ;> Chciałam sprawdzić czy coś się wydarzy jak ona będzie ;] nie mówiłam jej o tym czego doświadczałam bo bałam się że mnie wyśmieje ale jak podczas jej pobytu u mnie wydarzyło się coś dziwnego, odważyłam się wszystko jej opowiedzieć Około 3 w nocy zeszłyśmy na dół bo chciało nam się pić xD . Poszłyśmy do kuchni, wzięłyśmy szklanki i napój, potem wracając do mojego pokoju który znajduje się u góry, przechodząc przez salon nagle zatrzymałyśmy się, telewizor sam się włączył, i po około 30 sek. wyłączył. Spojrzałyśmy się na siebie i szybko wbiegłyśmy po schodach do góry . Bałyśmy się.. Potem ja jej o wszystkim opowiedziałam. Powiedziała że to wszystko jest bardzo dziwne, aż nie chce sie wierzyć ale sama też widziała coś dziwnego u mnie w domu, więc mi uwierzyła . Około 6 rano położyłyśmy się do łóżka i usłyszałyśmy jakiś huk na strychu. Strych znajduje się nad moim pokojem Bardzo się bałyśmy, przykryłyśmy całe kołdrą i poszłyśmy spać. 3 dni temu gdy już zasypiałam nagle obudziłam się [ była godzina 2 coś ] słysząc kroki stąpające obok mojego łóżka. Kroki były bardzo wyraźne. Miałam ochotę krzyczeć albo ucieć do rodziców ale bałam się że mnie wyśmieją Zapaliłam światło w pokoju i nikogo nie było ! Bardzo się bałam. Całą noc przesiedziałam przy komputerze. Poszłam spać jak się rozwidniło . W nocy z sobotę na niedziele, tego weekendu położyłam się spać około 1 i nie mogłam zasnąć. Leżałam tak do 2 i nagle usłyszałam trzaskanie drzwiami dobiegające z dołu. Słychać było po 2 trzaśnięcia, przestawało i po około dwóch minutach znów 2 trzaśnięcia i tak cały czas przez około godzine Myślałam że ktoś się włamuje do domu. Poszłam sprawdzić . Gdy byłam na dole nie było nic słychać . A gdy wróciłam na góre,do mojego pokoju, znów było słychać to trzaskanie. Chodziłam z 8 razy na dół sprawdzać co sie dzieje, ale za każdym razem gdy zeszłam wszystko ucichło.. O 3 w nocy poszłam do łazienki się umyć. Byłam w łazience która jest na dole. I nie było słychać żadnego trzaskania, a myłam się jakieś 15 minut. Przecież trzaskanie było co około 2 minuty. Podczas gdy się myłam zastanawiałam się co to może być, co powoduje te hałasy . W łazience zgasło światło i po chwili się zapaliło . Szybko zakręciłam wodę i pobiegłam do góry. Tak bardzo się bałam Gdy położyłam się do łóżka znów słychać było to trzaskanie, słychać było hałas brzęczących talerzy, to było przerażające. Zaczęłam płakać . Królik biegał w klatce jak oszalały. Po tej nocy myślałam że jestem chora psychicznie, ale gdy moja siostra do mnie podeszła i powiedziała mi co słyszała aż ciarki mnie przeszły. Ona też to słyszała Słyszłam rozmowę rodziców jak rozmawiali o tym wydarzeniu.. Chyba w końcu zrozumieli że z domem jest coś nie tak . Jeżeli to tylko wyobraźna, to moim rodzicom, siostrze i przyjaciółce również płata figle xD Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: Zjawiska Paranormalne . 11.08.10, 11:23 spolczuje ci ; (((( coraz gorsze rzeczy sie u ciebie dzieja. " Niech dobry Bog zawsze Cie za reke trzyma, kiedy ciemny wiatr porywa spokuj siejac smutek i zmartwienie " Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 20:17 Czytałam gdzieś kiedyś , że 3 w nocy to podobno noc demonów i złych duchów . ( czyli demonów ) . Odpowiedz Link Zgłoś
kokaina123 Przeczytaj!!! 08.08.10, 23:54 wiesz co ... to co piszesz wierze ci ..ja tez mialam takie zjawiska... i nie radze mowic rodzicom ( ja powiedzialam a oni na to : gadasz bzdury ) powiedz siostra!!!!!!!powodzenia i ci wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
gienia_ Re: Zjawiska Paranormalne . 09.08.10, 09:05 Ja gdybym była w takim domu to bym zwariowala xD. dobrze ze twoi rodzice wiedza to moze cos z tym zrobia ;] wspolczuje, wiem ze takie wspolczucie nic nie da ale nic wiecej przeciez nie moge zrobic Alexis a moze sproboj traktowac to jako cos normalnego i przestanie sie tak dziac . Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Zjawiska Paranormalne . 09.08.10, 09:43 nie myśl o tym dużo, może to po prostu Twoja wyobraźnia płata figle. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_m Re: Zjawiska Paranormalne . 10.08.10, 23:39 GIENIA KOCHAM CIE !! ZA TO ZE NAPISALAS ZE MA UWAZAC TO ZA NORMALNE BO TEZ CHCIALAM I WGLE JESTEM TWOJĄ FANKA. TEZ BYM CHCIALA DZIECKO ALE NIE JESTEM TAK ODPOWIEDZIALNA JAK TY <3 . A TY TAK SWIETNIE SOBIE Z TYM PORADZILAS . ALEXIS NIE LAM SIE. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Zjawiska Paranormalne . 09.08.10, 11:17 oszzz . kur . cmentarz ?!. ja bym z tamtąd spieprzała .-.-` Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Ja ci wierze 13.08.10, 19:21 Wierzę Ci też miałam kilka takich przypadków . Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 jeżeli to prawda.. 13.08.10, 19:57 to ja bym odrazu powiedziała rodzicom. posrałabym się chyba ze stracgu..;/ brrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
megaveja1 yy 13.08.10, 20:01 dziecko drogie, nie wymyślaj, takie zjawiska nie istnieją. To wytwory Twojej wyobraźni. Robisz z siebie idiotkę . Sory, ale taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: yy 13.08.10, 20:28 megaveja1 napisał(a): > dziecko drogie, nie wymyślaj, takie zjawiska nie istnieją. To wytwory Twojej > wyobraźni. Robisz z siebie idiotkę . Sory, ale taka prawda Nie wymyślam ! Nie musisz mi wierzyć, ale nie nazywaj mnie idiotką ! To że ty nigdy nie spotkałaś sie z czymś takim nie oznacza że takie rzeczy nie istnieją. Dla twojej wiadomości nie tylko ja jedyna doświadczyłam tych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
wegeirka Re: alexis 13.08.10, 21:26 probowałas nawiązac z nimi kontakt??? i jeszzce jedno ogladałas egzorcyzmy emily rose??? to jest film oparty na prawdziwych historiach ja ogladałam egzerocyste to jest film prawdziwy oprocz tych barwnych rzygach i obracanie glowa o 369 stopni.... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 wegeirka 25.10.10, 21:40 nie próbowałam nawiązywać kontaktu :p chciałam , ale jakoś tego nie zrobiłam, nie wiem czemu . Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 spadała bym gdzie pieprz rośnie .... 13.08.10, 20:05 na twoim miejscu niewiem co ci doradzić bo nigdy się z takim czymś nie spotkalam i mam nadzieje że mi się nie przytrafi Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Zjawiska Paranormalne . 13.08.10, 20:05 miałam tak samo . czasami w moim pokoju tak jakby wiał zimny wiatr chociaż były pozamykane okna . Zawsze przed snem się modle . wtedy wszystko jest okay . śpię zawsze przy włączonym tv . x-D jestem dziwna . Odpowiedz Link Zgłoś