Dodaj do ulubionych

natrętny.

27.06.10, 17:40
a więc zakochał się we mnie pewien chłopak. w sumie to to jest całkiem normalne,
wiadomo, że chłopaki, czy dziewczyny się zakochują. w sumie nie byłoby tak źle, gdyby
nie to, że:
- on CIĄGLE za mną chodzi. mimo, że naprawdę go lubię i wgl, ale kiedy jest za mną na
każdej przerwie, w weekendy "wpada" do mnie gdzieś ok. południa, kiedy jestem w
piżamach i siedzi do 18,19...
- co miesiąc doładowywuje mi konto na telefonie za 5o złoty [jesteśmy z tej samej sieci, a
ja nie zamierzam zmieniać numeru], a ja nie chcę, żeby to robił, bo czuję się z tym
beznadziejnie, mówiłam mu już o tym, ale on jakby tego nie słyszał.
- prawie pobił kiedyś chłopaka, który gadał ze mną na przerwie, na szczęście jakoś ich
rozdzieliłam...
proszę Was, pomocy!! gadałam z nim już o tym pare razy, ale on twierdzi, że "jestem
najwspanialszą dziewczyną na Ziemii" RATUNKUU!! ja go naprawdę lubię, ale jako
kumpla...nie chcę z nim chodzić. on jesdnak prosi mnie o chodzenie codziennie, a ja mu
mówę, żę się zastanawiam, bo mi go szkoda. wiem, co to zanczy być nieszczęśliwie
zakochaną...
Obserwuj wątek
    • cocomaroco Re: natrętny. 27.06.10, 17:53
      Po pierwsze możesz napisać to w innym pokoju ponieważ nie wspomniałaś tutaj o
      gwiazdach, plotkach czy fotkach.
      Jeżeli chodzi o tego chłopaka to naprawdę nie wiem co mam Ci poradzić. Chłopak
      jest zakochany i to tak poważnie. Najważniejsze jest abyś go nie zraniła
      ponieważ nie wiadomo co taki nieszczęśliwie zakochany może zrobić. Uważam, że za
      wszelką cenę nie powinnaś się zgadzać na to doładowywanie telefonu. Wiem, że ty
      tego nie chcesz, ale z zewnątrz wygląda to tak jakbyś go wykorzystywała.
      Porozmawiaj z nim jeszcze raz. Całkowicie szczerze. Powiedz, że wolałabyś
      abyście zostali tylko przyjaciółmi i, że nie ma szans na coś więcej. Może zrozumie.
      Pozdrawiam.
      • martamk4 Re: natrętny. 27.06.10, 19:59
        ale bezczel.. uncertain ja to bym mu od razu powiedziała Przepraszam ale jesteś dla
        mnie tylko kumplem, mam nadzieje że sie nie obrazisz, ale jednakże tak sie
        stanie to znaczy że nie jesteś mnie wart.
    • kcjb Re: natrętny. 28.06.10, 01:27
      hahahhahahhaha! dobrree! powiedz mu zeby sie odwalił.. i ze nie chcesz zeby było
      miedzy wami cos wiecej a nie bd sie ukrywała wal smiało
    • myslicielka123 Re: natrętny. 28.06.10, 21:56
      0o0... skąd ja to znamtongue_out
      pogadaj z min szczerze i powiedz że jeżeli się nie zmnieni to nie ma u ciebie
      szans.powodzeniabig_grin
    • anne05 niestety... 28.06.10, 22:02
      ...będziesz musiała go skrzywdzić. Powiedz mu, że nie chcesz, żeby ktokolwiek ci się
      narzucał, podoba ci się ktoś inny i masz po dziurki w nosie tego szczeniackiego
      zachowania. Jeśli będzie przez to jeszcze bardziej natrętny ----> police. Tak robi się w
      najgorszych przypadkach, o których nie raz się czyta. Mam nadzieję, że z tamtym
      chłopakiem nie jest aż tak źle i że pomoże tylko wygarnięcie mu wprost, że jego
      zachowanie jest dla ciebie najzwyczajniej w świecie upierdliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka