mika1604 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 15.07.10, 19:30 1OP 2:Różne zależy od nastroju 3:Robert Pattinson-Let me sign płyty nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 15.07.10, 19:32 1. indie rock, rock alternatywny i progresywny, metal, elektronika, trochę pop'u w stylu Nelli Furtado i Katie Melua 2. do moich ulubionych należą Katie Melua, Owl City i Kasabian, ale jest tego o wiele więcej 3. za długo by wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Rock i poezja śpiewana. 15.07.10, 19:48 1. Ulubiony gatunek muzyki? - rock, rock alternatywny, poezja śpiewana (cóż, nie każdy weźmie to za gatunek muzyki, ale to moje i tylko moje zdanie), no i metal. 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? - Myslovitz, Apocalyptica, Michał Bajor, Grzegorz Turnau, Rammstein. 3. Ulubiona piosenka i płyta? - piosenki - "Chciałbym umrzeć z miłości", "Sprzedawcy marzeń", "Miłość w czasach popkultury", "Coma" , "Byłem w Nowym Jorku". Płyta - Korova Milky Bar - Myslovitz Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.07.10, 19:10 1.rock , grunge 2.Nirvana i 30Seconds To Mars 3.Nirvany to "Come as You Are (płyta `Nevermind `)a 30STM to The Fantasy (płyta `30seconds to mars `) Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.07.10, 23:49 Eminem, Lil' Wayne, 50 Cent, D12, Lil' Kim.. xD AC/DC, Led Zeppelin, Ted Nugent, Bad Company, Blue Oyster Cult, Coldplay, Oasis, The Rolling Stones, Red Hot Chilli Peppers, Lifehouse, Remy Zero... xD Dużo tego ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 ... 25.07.10, 15:29 1. rock i metal 2. Nightwish 3. Piosenka "While Your Lips Are Still Red", a płyta Once ;] Odpowiedz Link Zgłoś
marty495 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 25.07.10, 15:36 1.pop 2.Miley Cyrus, Eminem 3.płyta miley cyrus album can't be tamed i tak samo nazywająca się piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
ponytka Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 25.07.10, 15:40 1. Rock! ;d 2. Green Day. 3. Piosenka - `The last of the american girls`, płyta - `American Idiot`, obie autorstwa oczywiście Green Day. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 25.07.10, 15:41 Można pisać po 2 albo więcej bo ja zazwyczaj nie mam jednej ulubionej rzeczy hah. xD 1. rock, pop i trochę techno. 2. The Pretty Reckless, Black Eyed Peas, Muse, Miley Cyrus, ATB, The Veronicas (sorry że tyle tego ale lubię wszystkich jednocześnie) xD 3. The Veronicas-Popular, Breaking Benjamin-Diary of Jane i Evil Angel, ATB-Could you believe Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 25.07.10, 20:37 1. Pop [wyszukany x).], rock.. techno [wyszukane] 2. Zespołów mam dużo xD Część wymieniona została na moim profilu. x)) Wystarczy wejść i spojrzeć. ;DD 3. Nie mam ani ulubionej piosenki, ani płyty. ;DD za dużo tego ! <33 xD Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 25.07.10, 21:08 1. Ulubiony gatunek muzyki? Rock 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Hayley Williams , Alicia Keys , Aura Dione , Emiliana Torrini Zespół? Paramore , Happysad , green day , Linkin Park 3. Ulubiona piosenka i płyta? Paramore - Careful , Paramore - Fences, Happysad - Damy Rade Płyta : Paramore - Brand new eyes Odpowiedz Link Zgłoś
adzik22 Czego słuchają polskie nastolatki 09.08.10, 15:25 1)rock/metal 2)Michael Jackson, Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Nirvana 3)Piosenka:Enter Sandman - Metallica, Number of the beast - Iron Maiden, Hell aint bad place to be - AC/DC 4)Płyta:Black Album - Metallica, Iron Man2 - AC/DC, Thriller i Bad - Michael Jackson Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 :3 12.08.10, 00:08 1. pop & rock. 2. Miley Cyrus, Eminem, David Guetta, Paramore, Green Day, Muse, Linkin Park, Red Hot Chilli Peppers. 3. Mockingbird, Something 'bout love i różne. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 12.08.10, 00:22 1Pop 2Nie wiem nie mam ulubionej .;p 3Nie wiem . mam dużo ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
schwarzy Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 12.08.10, 00:44 1. Reggae 2. Piosenkarka - Hayley Williams, Piosenkarz - Mesajah, Zespół - Natural dread killaz 3. Piosenka - "uwierzyć w siebie", płyta - "ludzie prości". Odpowiedz Link Zgłoś
selena_ Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 12.08.10, 00:45 1. pop i rock 2. Miley cyrus , Selena Gomez, Demi Lovato, Paramore 3.kiss and tell - I promise you, can't be tamed - Forgiveness and Love Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 14.08.10, 11:54 -Mój ulubiony gatunek to "Hip-hop" -Nie mam ulubionego zespołu i piosenkarki też nie mam ulubionej i a piosenkarzy ( raczej raperów ) jest kilku -a co do piosenek to jest ich bardzoooo dużooooo Odpowiedz Link Zgłoś
karolciamagic14 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 14.08.10, 12:28 1.RnB,pop,hip-hop,rock 2.eminem,adam lambert,nick carter,chris brown,jason derulo,chris brown,rihanna 3.płyta:backstreet boys-this is us, piosenki:Adam Lambert-whataya want from me,Nick Carter ft Jennifer Paige-beautiful lie,eminem ft rihanna-love the way you lie,jason derulo- whatcha say Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 14.08.10, 18:50 1. Rock. 2. Green Day, 30 Seconds To Mars, Nirvana, My Chemical Romance. 3. Piosenka: duuużo tego... Płyta: American Idiot. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksis # 17.09.10, 14:49 1. Rock , Heavy-Metal 2. Zespoły : Iron Maiden , Metallica , Nirvana , AC/DC 3. Piosenka : hmm... dużo tego... Metallica - One , Nirvana - In Bloom , AC/DC - T.N.T. , Iron Maiden - Run To The Hills Płyta : AC/DC- Black Ice , Nirvana - Nevermind IROCK !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la odpowiedzii. :P 17.09.10, 16:10 1.ulubiony gatunek muzyczny-ROCK i emocore 2.ulubiony zespol-tokio hotel (ew.linkin park) 3.ulubiona piosenka-darkside of the sun,the catalyst,airplanes a plyta-humanoid city live ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 18.09.10, 21:25 1.Alternatywny rock, indie. 2.Muse i Flyleaf 3.Płyty to "Absolution" Muse i "Flyleaf" Flyleaf, a piosenki przepraszam, ale nie umiem wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 19.09.10, 15:38 1.House , dance . 2.Hmm.. David Guetta - ale on jest DJ ;D . 3.Dużo . Ogolnie muzyka Guetty , Sexy Bitch , Gettin Over You, Memories itd. Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 19.09.10, 21:38 1.rock 2.30 seconds to mars i Nirvana 3.dużo ich ! Odpowiedz Link Zgłoś
asica_ Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 19.09.10, 21:41 1.Metal 2. System of a down 3. System of a down Toxicity Odpowiedz Link Zgłoś
sweetie_ Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 19.09.10, 21:42 1. Pop, R&B, Hip-hop 2. Piosenkarka - Jasmine Villegas, piosenkarz - Bieber x 3, zespół - nie mam 3. Wszystkie Biebera, wszystkie Biebera. Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 19.09.10, 22:39 Ska AC/DC Tenacious D Master Exploder Odpowiedz Link Zgłoś