oliwciamysia9 29.06.10, 12:39 Czy ktoś zna książkę Ewy Dragi , ,, Inni ''? Mi bardzo przypomina Zmierzch . Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bellacullenx Re: Polski Zmierzch ? 29.06.10, 12:50 Nie znam i raczej nie przeczytam... Polska literatura fantastyczna jakoś mnie nie urzekła...; / Pozdrawiam ; ** bcx Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Polski Zmierzch ? 29.06.10, 13:04 Nie, a książki o wampirach są już zbyt przereklamowane, popularne, a przez to tandetne, więc tego też nieprzeczytam. Meyer zapoczątkowała modę na wampiry i nagle wszyscy zaczęli po niej papugować. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwciamysia9 Re: Polski Zmierzch ? 29.06.10, 13:29 Wcale nie jest o wampirach i ja też nie przepadam za polską literaturą fantasztyczną ale ta książka jest naprawde świetna . Odpowiedz Link Zgłoś
lemonade. Re: Polski Zmierzch ? 29.06.10, 13:07 teraz wszystko przypomina zmierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Polski Zmierzch ? 29.06.10, 18:23 lemonade. napisał(a): > teraz wszystko przypomina zmierzch. smutna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Polski Zmierzch ? 30.06.10, 20:05 Nieprawda!!! Książki Meyer są beznadziejnie beznadziejne! Żadna dobra książka to nie powinna być porównywana do tego śmiecia literackiego! Odpowiedz Link Zgłoś