jenna 01.07.10, 23:19 opowiadajcie tutaj swoje najdziwniejsze sny. ; d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczepan Re: dziwne sny 01.07.10, 23:24 Goniła mnie parówka ;D miala rece i nogi i duze zeby xD strasznie sie balem a rano obudzilem sie caly spocony Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: dziwne sny 01.07.10, 23:24 Śniło mi się że przyszła do mnie do przedszkola jakaś babcia i dała mi otrutego cukierka i umarłam i widziałam jak moi rodzice płaczą na pogrzecie Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: dziwne sny 02.07.10, 12:56 haha, dziki grające na mundialu rulez! : dd mi się śniło, że moja mama i brat oglądali cartoon network, a mnie gonił menadżer Led Zeppelin, mówiąc, że potrzebują kogoś kto by im sprzątał podłogi.. -.-' a ja uciekałam, ale moja mama nie chciała mi pomóc i zrobiła mi tylko kanapki na drogę. i wtedy mnie zabrali. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: dziwne sny 02.07.10, 13:26 Mi się ( dawno temu ) śniło wiele razy że jadę z bratem samochodem, przez miasto straszne szybko... i nie możemy się zatrzymać i wgl... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa... Świnie... 02.07.10, 19:17 A mi się raz śniło, że ja byłam u mojej babci na wsi i tam przyjechał taki facet i chciał zabyś mnie, moją siostre i mojego brata. Wszyscy uciekaliśmy a moje rodzeństwo zamieniło się w świnie i ten facet znikną, a jak zaczełam bić mojego brata (który był właśnie świnią) w głowę bo on chciał mnie zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
zmrok bhgt 01.08.10, 22:01 Snilo mi sie, ze chcieli mnie pochowac chciaz jeszcze nie umarlam twierdzili, ze za niedlugo umre i jak sie pochowa wczesniej jeszcze zywego to lepiej cialo sie zachowuje.Podobno moja babcia byla tak pochowana tak mi mowili w snie. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia12 Re: dziwne sny 01.07.10, 23:28 Hmmy. Ooo. Brat mnie popchnął w stronę wodospadu, a tam były rekiny i mnie zjadły. x D Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: dziwne sny 01.07.10, 23:33 Jak byłam chora śniło mi się ,że umarłam i nie mogłam się w ogóle wybudzić z tego snu była ciemność I śniło mi się też jak mojej siostrze traktor na nogę wjechał a ja płakałam Albo śniło mi się jak gadałam z Seleno Gomez i robiłam foty na pamiątkę z nią <to był cudowny sen> albo śniło mi się jak gadałam z Ashley Tisdale <też był cudowny sen> A dziwny było to ,że śnił mi się Księżyc w Nowiu że ja byłam Bello i Edward mnie zostawił a potem wrócił się przytuliliśmy i pocałowaliśmy to było słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
misska666 Re: dziwne sny 01.07.10, 23:35 że w szkole u mnie byli Niemcy, była wojna, nagle zastrzelili mojego najlepszego kumpla. płakałam jak głupia, nawet jak się obudziłam, bo to było naprawdę przerażające. i przerażająco dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 ... 02.07.10, 13:02 Mi się śniły Monster Trucki w kościele. Że moja kotka <czarna cała> była jaszczurką. Śnił mi się Bejber, że grał koncert w mojej szkole, a ja z kolegami rzucaliśmy w niego jedzeniem xDD Śniły mi się blogi, które czytałam xDD Odpowiedz Link Zgłoś
winter.summer hahaha ! 02.07.10, 13:09 Mi się dzisiaj śniło że Nick Jonas jest moim chłopakiem ! A ja go niecierpie , ale we śnie ' kochałąm '' O mój boże !!!! hahaha ! --------------- Kiedyś śniło mi się że byłam na planie Przed Świtem . xD -------------- Śniło mi się też że robiłam sekcje zgonu Michaelowi Jacksonowi !!! Masakra . Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 ... 02.08.10, 15:24 Ostatnio śniło mi się, że tańczyłam z Kevinem Jonasem ten dziwny taniec z odcinka 'Scandynavia' xDD Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: dziwne sny 01.07.10, 23:40 taa a ja byłam z przyjaciółką w namiocie(bez skojarzeń) i moja nauczycielka od matmy oraz św.pamięci babcia latały balonem o rzucały w nas kamieniami. to było masakryczne i jak moja przyjaciółka to usłyszała,to spadła ze śmiechu z krzesła. tak więc;D Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: dziwne sny 02.07.10, 12:54 śliło mi sie , że wypadło mi oko . normalnie coś tam robie czy coś , a tu mi oko wylatuje xd ale słuchajcie dalej . xd . trzymam to oko i poszłam do wuja bo tam był mój tata , i przyszłam z tym okiem do niego , żeby mi włożył spowrotem xd :lol: . najdziwniejszy mój sen ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
upsssx3 Re: dziwne sny 01.07.10, 23:39 śnił mi się chłopak którego potem spotkałam ; o Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: dziwne sny 01.07.10, 23:43 Śniła mi się śmierć Śniło mi się że zjadł mnie dinozaur. I śniły mi się duchy, masakra Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: dziwne sny 02.07.10, 12:46 Dobra .. Śniło mi się ostatnio,że jakaś dziewczynka jechała rowerze i potrącił ją samochód . Dzień później się okazało, że niedaleko mnie, dziewczynka jadąc na rowerze została potrącona przez samochód . Tak zwana wizja . Często je mam . xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lemonade. Re: dziwne sny 02.07.10, 12:54 okej, byłam z rodziną w dżungli gdzie panowie dzikusy robili nam zdjęcia i musieliśmy się schylać żeby ładniej wyszło, bo taka tradycja : O a potem zaczeli w nas rzucać dzidami z góry i musieliśmy się skryć w Jeep'ach a ja zgubiłam rodziców, ale się potem odnaleźli. Dziwne, że to pamiętam, śniło mi się 6 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 dziwne sny 02.07.10, 12:59 Vegas - Ja , moja przyjaciółka , przyjaciel i brat . poszliśmy do kasyna i wygraliśmy 8000 $ i nr. telefonu od Alex'a Gaskartha . to nie było dziwne , tylko raczej fajne <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kolesiara Re: dziwne sny 02.07.10, 13:03 śniło mi się że jechałam z siostrą samochodem i złapały nas smerfiki (JP ) dostałam 1 rok więzienia , załamka i obudziłam się zapłakana Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: dziwne sny 02.07.10, 13:06 Dużo takich było, ale teraz na siłę sobie nie przypomnę na pewno. Ale często mi się śni np. że jestem bohaterem jakiegoś filmu, bądź mam duży wpływ na fabułę. Odpowiedz Link Zgłoś
brand.of.heroin Re: dziwne sny 02.07.10, 13:08 śniło mi się że nad moim blokiem latała kępa balonów i biegałam ; D od okna do okna by je zobaczyć ... ; D Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: dziwne sny 02.07.10, 13:12 A mi się śniły oczy Biebera hehe nie no teraz to tam na serio śniło mi się że goniły mnie gliny i że przeskoczyły przez moje ogrodzenie samochodem albo że moja mama dała mojemu koledze kilka kilogramów kasy Odpowiedz Link Zgłoś
suzy_ to był koszmar... 02.07.10, 13:18 Najdziwniejszy sen w moim życiu był też najgorszym koszmarem. Śniło mi się, że dziadek umrze. I sen się spełnił trzy tygodnie później. Miałam iść wtedy na imprezę, ale nie poszłam bo umarł dziadek. Tego dnia była też jakaś wielka tragedia. W śnie była minuta po minucie. To jak go reanimowali, to jak lekarz ostatecznie stwierdził zgon, wszystko. Cały ten dzień - 10 kwietnia. Pamiętam, że obudziłam się zlana potem. Zapomniałam o tym śnie. Kiedy było już po pogrzebie, oglądałam zdjęcie dziadka i wtedy sobie wszystko przypomniałam. Nie wiem tego się logicznie nie da wytłumaczyć, ale po prostu wiedziałam, przez ten sen, że dziadek umrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Opowieści ze snu wzięte <plisss klik> 02.07.10, 13:20 1. Śniło mi się że w Motarzynie<tu mieszkam> gdzie szłąm do koleżanki z autobusu wysiadł w masce Michael Jackson. Zaczęłam przed nim uciekać i nagle zaczęła gonić go policja. Potem z dziadkiem, który niestety,nie żyje;(( szłąm do sklepu gdy nagle wyskoczyli indianie i musieliśmy przed nimi uciekać.... ten sen przyśnił mi się 2 razy- raz jak byłam mała i drugi raz niedawno.(kiedyś miałam paniczny lęk przed Jacksonem) 2. Akurat dzisiaj przyśniła mi się wycieczka szkolna. Jak zatrzymaliśmy się przy centrum handlowym, zaatakowała nas chińska mafia. Zaczęliśmy pzed nimi uciekać po toaletach sklepach i.... pokoju London Tipton. Ona też tam była. W końcu nas otoczyli i trzymali broń i.... obudziłam się 3.Jescze kiedyś śniło mi się że koszykarze mojego ulubionego klubu przyjechali do szkoły. Gdy weszli do klasy pokazałam im moje gadżety,autografy,koszulki to oni złapali mnie i po całej szkole nosili mnie na barana.... byłam najważniejsza w szkole i badzo się cieszyłam że ich poznałam..... 4 Niedawno śniło mi się że Ewa Farna była w szkole i zaprzyjaźniła się ze mną...... 5. Gdy dziadek umarł przyśniło mi się że jak szliśmy na W-F dziadek siedział na ławce taki blady i miał oczy podkrążone..... potem się odwruciłam i dziadka nie było.... !!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Zawsze jak mam sny niby jestem w Motarzynie, Słupsku ale... że wszystko jest inaczej.Są inne miejscowości i wszystko inaczej rozmieszczone. Kiedyś właśnie tak przyśniło mi się że miałam wypadek z którego nie było wyjścia razem z moją mamą...... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: dziwne sny 02.07.10, 13:21 mnie się śniło że znalazłam bielutkiego króliczka w brudnym kominie w ruinach domu że maluch wleciał mi do mieszkania przez okno... byłam wampirem, goniło mnie zombi i jeszcze że byłam seleną gomez a jackson rathbone był moim chłopakiem. cud miód sen... ciągle o nim myślę i już znów mi się przyśniło to tydzień temu. Odpowiedz Link Zgłoś
ksrklubkarolcia Re: dziwne sny 02.07.10, 14:47 dwa sny które się sniły mi: 1.Moi rodzice mieli przyjaciela który jeździł ciężarówką.A ja miałam katar i nie mialam chusteczki.Ten facio chciał mi dać swoją używaną i gonil mnie z nią po całym mieście. Wtedy byłam przerażona. 2.Wielkie grzyby z kosmosu napadły na ziemię i porwały wszystkich prócz mnie i zostałam sama na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious :D 02.07.10, 14:55 Raz śniło mi się, że Michael Jackson (wtedy jeszcze żył) mieszkał na działce mojej babci Tam się ukrywał. Ja przynosiłam mu jogurt i pomagałam. Po jakimś czasie zmarł i zapisał mi w spadku dom, samochód, iPoda i psa Dzisiaj śniła mi się moja matematyczka brrr.... na szczęście więcej jej nie zobaczę Kilka razy topiłam się w kałuży... Miesiąc temu śniłam o lampie. Tzn. przez cały sen widziałam świecącą żarówkę zwisającą z sufitu i to było wszystko Nie wiem co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: :D 02.07.10, 15:01 mój sen miał dwie częśći : DD kojarzycie tego "buźkę" czy jakoś tak z Jamesa Bonda.? cz.1 No to ten "buźka"czy jakoś tak ganiał mnie po moim starym mieszkaniu [wtedy jeszcze tam mieszkałam] i były tam schody do salonu. O dzwo! I chowałam się za łąwą za telewizorem itp. Aż się obudziłam zdenerwowana w środku nocy i bałam się zasnąć , XDD cz.2 To samo tyle że tym razem goniłteż mamę i siostrę ale uciekłam mu przez balkon - wyskoczyłam [dobrze żę to był parter xd] a co z mamą i sis to nie wiem. Chyba do sąsiadów pobiegły. XD I gonił mnie po osiedlu i wbiegłam do sklepu i ganiał mnie dookoła półek i po magazynie itp. [u] Czekam na trzecią część : DD Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: dziwne sny 02.07.10, 15:07 Śnił mi się po tym, jak całą klasą zwialiśmy z kościoła. Jak Zyta (nasza wych) robiła nam z tego powodu ostrą reprymendę i straaaaaaaaaaaaaaaaasznie długie kazanie w... kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_jonas Re: dziwne sny 02.07.10, 15:11 Haha, dziki grające na mundialu ;DD Mnie się kiedyś śniło, że do mojej szkoły przyjechali US5 i zagrali koncert na boisku do ręcznej. A potem Richie Stringini namalował mi na koszulce buta i powiedział "Noś mnie". Odpowiedz Link Zgłoś