ann14 02.07.10, 16:41 Patrzcie: www.filmweb.pl/news/Trylogia+fantasy+%22Dary+anio%C5%82a%22+zostanie+zekranizowana-55650 Jednak ktoś podejmuje się zekranizowania tej serii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coldprincess Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 16:53 Nie wiem czy to prawda, ale było by bardzo fajnie ; ) Choć nie wiem czy Jace'a dało by się zagrać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:02 O rany ale się cieszę czytałam już o tym wcześniej i nie mogę się doczekać. Oby była świetna obsada!! I KOCHAM JACE'A !! Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: :D 02.07.10, 17:05 www.shadowhunters.fora.pl/ moja ulubiona strona o trylogii Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:05 A zobacz na datę - 30 październik 2009. Ja jeszcze nie dawno czytałam na blogu Cassie, że na razie nie ekranizują tej książki. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:08 łoł świetnie ja gdzieś czytałam że dopiero w 2012 mają to kręcić Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:10 Nie jesteście fankami tych książek skoro cieszycie się na wieść o ekranizacji! Ona zawsze psuje prawdziwe piękno książki i zawęża wyobraźnię! Zrozumcie, że nic z tego dobrego nie wyniknie! Chyba, że chcecie to cudo zamienić w tandetny kicz jak choćby sagę "Zmierzchu";/ Zastanówcie się dwa razy... Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:13 serio uwierz trylogia DARY ANIOŁA to najlepsza seria jaką kiedykolwiek czytałam kocham ją, ale też bardzo mnie ciekawi jak będzie wyglądał film Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 17:51 I chcesz żeby reklama i puste fanki ją zniszczyły?! Będzie tak samo jak ze "Zmierzchem". Lepiej te sprawy pozostawić naszej własnej wyobraźni, bo to w niej się dopiero dzieją niesamowite rzeczy przy czytaniu książki. Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi Re: yhym 02.07.10, 21:23 ha na jedno to rzeczywiście byłaby wtedy zwykła komercha seria mnie zachwyciła nooo wyobraźnia pracowała na pełnych obrotach Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: Jenak będzie ekranizacja '"Darów Anioła'' 02.07.10, 22:10 nieeeeeeeeeee. powstanie taka chała jak ze zmierzchu ; o Odpowiedz Link Zgłoś