lola878 02.07.10, 17:42 mozecie zaproponowac jakies fajne piosenki xd ,bo dzisiaj wyjezdzam i wlasnie chcialam sobie zgrac na ipoda cos , nie wiem co. wszystkie piosenki MJ mam zgrane juz co jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: piosenki na Ipoda 02.07.10, 17:47 wyrocznia gugyl ci podpowie. last.fm też c; Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: piosenki na Ipoda 02.07.10, 17:50 To Ty sama nie wiesz czego słuchasz i jakie piosenki lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
glamour Re: piosenki na Ipoda 02.07.10, 17:50 Nie wiem czy jesteś ich fanką ale: poradziłabym ci piosenkę Justina Bieber-Eenie Meenie, Baby, One Time, One Less Lonley Girl, Miley Cyrus-Can't be tamend,party in the USA, the climb, Stay Taylor Swift-fiveteen Ashley Tisdale-Crank it up Ewa Farna-Cicho Lady GaGa-Poker Face,Love Game, Paparazzi, Bad Romance Ka$ha-Tik tok Rihanna-Rude boy Odpowiedz Link Zgłoś
misskinga Re: piosenki na Ipoda 02.07.10, 17:50 Zalezy od gustu ale proponuje tak: The Veronicas-4ever,when it all falls apart, mouth shut, take me on the floor, hook me up, untouched, popular, i can't stay away, in another life, everything, this is how it feels Lady Gaga-Monster, Alejandro, Dance In The Dark Taio Cruz-Break your heart Cascada-Pyromania Guns n' Roses-Sweet Child O' Mine Enriuiqe Iglesias-I like it Pitbull-All night long, pearly gates Kesha-Your Love Is My Drug Miley Cyrus-I can't be tamed Miranda Cosgrove-Disgusting Katy Perry-California Gurls Inna-10 minutes David guetta-getting over you Odpowiedz Link Zgłoś