ferro Re: Hiszpannia . ; ** 03.07.10, 23:37 Ja też jestem za hiszpanią, ale to troche wbrew rozsadkowi... Ale jak już pisałam gdzies tam: nadzieja umiera ostatnia! Vamos Espana! Nie wytrzymam tych dni ... Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re: mundial - kto wygra ? ;) 04.07.10, 12:20 Ale nadzieja pozostaje aż do środy! Odpowiedz Link Zgłoś
hellogirl Re: mundial - kto wygra ? ;) 04.07.10, 12:32 od początku kibicuje Hiszpanii < 333 chociaż po wczorajszym meczu jestem pod wrażeniem taktyki gry Niemców ; D Odpowiedz Link Zgłoś
chocomonster Re: mundial - kto wygra ? ;) 04.07.10, 12:54 ja też stawiałam na brazylię, ale teraz jestem za niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: mundial - kto wygra ? ;) 04.07.10, 14:11 Na początku kibicowałam Portugalii, no ale niestety odpadli. Teraz myślę, że wygra albo Hiszpania albo Niemcy(prędzej ci drudzy)... W sumie obojętnie mi czy Hiszpania czy Niemcy, ale na pewno nie może wygrać jakaś tam Holandia czy Urugwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: mundial - kto wygra ? ;) 04.07.10, 14:17 Mam nadzieje, że Hiszpania. Chciałam też Argentyne, ale niestety Niemcy wygrały z nią 4:0 (poker face) Nooooo, Niemców nie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
wikaa98 No to tak.. 04.07.10, 14:18 Strasznie chciałam, aby Ghana doszła jak najdalej. Ale nie wykorzystali rzutu karnego w ostatniej minucie i klapa. Teraz jestem za Niemcami. Jeśli natomiast zdarzy się, że odpadną, będę kibicować Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia0202 Re: mundial - kto wygra ? ;) 04.07.10, 19:09 oczywiście gorąca Hiszpania na drugim miejscu obstawiałam Argentynę, miałam nadzieję, że skopią szwabom tyłki, ale niestety.. wyszło odwrotnie. jak napisałam - stawiam na Hiszpanów <3 Odpowiedz Link Zgłoś
twilight98 Re: mundial - kto wygra ? ;) 05.07.10, 10:26 holandia vs niemcy to będzie finał i holandia wygra Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: mundial - kto wygra ? ;) 05.07.10, 17:25 Razem z kolegą stawialiśmy na Argentynę, ale niestety odpadła. Teraz uważamy że mogą wygrać Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga199549 Re: mundial - kto wygra ? ;) 05.07.10, 18:02 Liczyłam na Argentynę, ale ta niestety odpadła po meczu z Niemcami. Mój tato twierdzi, że Niemcy to materiał na mistrzów świata. Ale ja zostanę przy Hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
niusia_mala Re: mundial - kto wygra ? ;) 07.07.10, 18:31 Ja również kibicuję Hiszpani i wierzę że wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
karola_06 Re: mundial - kto wygra ? ;) 11.07.10, 18:15 już za trochę ponad 2 godziny dowiemy się kto jest mistrzem ja dzisiaj specjalnie na finał wróciłam kilka godzin wcześniej do domu z wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
askuu03 Re: mundial - kto wygra ? ;) 11.07.10, 18:44 Ja byłam za Brazylią... A mój kolega od samego początku za Holandią i teraz razem im kibicujemy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
vienna Re: mundial - kto wygra ? ;) 11.07.10, 18:47 od lat kibicuję tej samej drużynie - Hiszpanii . zaczęło się , gdy ujrzałam jednego z hiszpańskich piłkarzy . dziecięce zauroczenie przemieniło się wraz z moim dojrzewaniem w prawdziwą miłość kim jest Ten Jedyny - nie zdradzę . ; ) życzę z całego serca zwycięstwa właśnie Hiszpanii . są po prostu najlepsi z najlepszych ! : ) Odpowiedz Link Zgłoś