vamirella Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 09.07.10, 23:11 to źle...... ale to nie wina Miley. Wytłumacz jej albo coś , proponuje odciąć ją od kompa i telewizora.... pewnie jej przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
dzastinowa Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 09.07.10, 23:19 kiedyś też byłam fanką cyruski, ale przeżyciłam sie na Biebera. rzeczywiście i teraz miley ma być taką idolką...dziesięciolatek? Odpowiedz Link Zgłoś
arbd Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 09.07.10, 23:23 Yyy... no sory to przeciez nie wina Miley!? Ona jest dorosła i ubiera sie jak chce, nikt jej przeciez nie bedzie mowił co ona ma ubierac i tylko dlatego ze jej fani( twoja sis) ja kopiuja. Miley ma sie ubierac jak dziecko?, bo jej fani ją kopiują? To nie jej problem tylko jej fanów. Nie rozumie Cie po co ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
ksrklubkarolcia Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 09.07.10, 23:26 Wiesz może pokaż jej Selene Gomez. A jak ci się nie uda nic zrobić to twoji rodzice coś poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mireille Nie możesz ... 09.07.10, 23:32 Słuchaj rozumiem,że przemiana twojej siostry napewno Cię marwti,ale nie możesz obrażać Miley Cyrus przez to, bo jakby nie patrzeć nie zrobiła tego celowo i broń Boże to nie jej wina,tylko ubiera się tak po to aby podciągnąć jeszcze bardziej swoją karierę jak wszystkie amerykańskie gwiazdy. Ja mam 14 lat i lubię oglądać serial Hannah Montana,oraz lubię Miley Cyrus od kilku ładnych lat,ale nigdy nie chciałam się do niej upodabniać , tak jak do nikogo...wiesz sądze,że powinnaś wytłumaczyć swojej siostrze , że tak naprawdę nie powinna naśladować Miley,tylko Hannah Montana,poniewaz to ona zawsze była dla niej autorytetem , że tak się wyrażę. Powinnaś jej również wytłumaczyć,że Miley ma już (szczerze niewiem ile lat ona ma xd) ale tam tyle lat i jak bd. w jej wieku to proszę bardzo,zresztą niech sama zobaczy w jakim wieku Miley zaczęła się tak ubierać i jeśli chce ją naśladować,powinna zacząć od początku . Jeśli to nie zdziała-rodzice . Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Nie możesz ... 09.07.10, 23:39 japierdooole. kolejne dziecko które szaleje za hm lub majli sajrus. a tak w skrócie to nie wiem co masz zrobić, bo jak jej powiesz 'nie słuchaj majli' to się rozryczy. pff. mniej ją gdzieś. w końcu musi zmądrzeć i dowiedzieć się co to jest prawdziwa muzyka. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
fleeea Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 09.07.10, 23:38 powiedz jej to co mówią starsze siostry- np., że Hana Montana to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 10.07.10, 09:34 odetnij ją od wszelakich info o Miley xd Odpowiedz Link Zgłoś
eemilyosment Pokazanie innej gwiazdy nie pomoże 10.07.10, 09:46 Pokazanie innej gwiazdy nie pomoże! A na pewno nie metalu, ta dziewczyna ma 8 lat! Pokaż jej parę filmików na YouTube, gdzie pozdrawia swoich fanów, jest miła itd. powiedz, że teledyski nie są prawdziwe. Na pewno nie pokazuj jej innych gwiazd bo je też zacznie naśladować, a co za dużo to nie zdrowo. No i na pewno powiedz, że przez takie umieszczanie zdjęć nikt jej nie będzie lubić, a Miley ma dużo znajomych. Mam nadzieję, że pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
nati98love Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 10.07.10, 10:10 "Ostatnio dodała na swoje konto na nk fotke w tej skórzanej kurtce i bluzce z wielkim dekoltem odsłaniającej jej brzuch i podpis : ,, I can't be Tamed" Mogę ci w tym poradzic jak zobacze te zdjęcie na nk bo ja bardzo dobrze pomagam w takich sprawach ale bym musiała zobaczyć przemiane twojej siostry ponieważ to co się stało jest naprawdę straszne.Podaj mi link tej fotki na nk ok i wtedy ci doradze co zrobić i jak pogadać z sis ok.Pogadaj z nią np Miley jest już dorosła więc ona może robić co chce czy np ona to robi dla sławy itd to podaj mi link tej fotki Odpowiedz Link Zgłoś
nati98love Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 10.07.10, 10:15 a powiedz jej że inne gwiazdy są lepsze np jak selena gomez bo nie ubiera sie tak skąpo jak Miley Odpowiedz Link Zgłoś
breakout Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 10.07.10, 10:26 Miley jest wzorem do naśladowania przez dziewczynki w wieku od 6 - 11 lat. Nie naśladowały by jej gdyby nie grała w tym swoim głupim serialu. Wszystko to dzieje się przez tv i internet. Takie już są małe dzieci , że zawsze chcą kogoś naśladować. Proponuję abyś też porozmawiała o tym ze swoją siostrą , i jak rodzice przyjadą to też z nimi o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Mam nadzieję, że mój post da rade pomóc... 10.07.10, 14:22 Mój młodszy brat (6 lat) . On jest 'Spider-manem' czasem 'Batmanem'. On odzywki to takie wyrazy: spie...j, ku..., wypierniczam, pie..., itp. Przywykłam do tego, kradnie mi rzeczy dla mnie ważne, moje ciuchy, plakaty, biżuterię (...) Ale przywykłam. Poprostu zamykam pokój ochraniając w ten sposób przed kradzieżą. Razem z kolegami z zerówki założył jakiś gang. Czasem podchodzi i mówi 'Gówniaro, wyskakuj z rzeczy' To wiadomo, ja reaguję na to w mój sposób, coś mu robiąc, np: Bijąc się z nim. Ale to mi nie przeszkadza. Za to maluch ma ostre pazury i mam ślady. Radzę ją wychować. Przestań jej pożyczać rzeczy. Zadzwoń do rodziców i powiedz co ona wyprawia, że Hana zmieniła się i Natalia ją naśladuje, że Klaudia nie zwraca na nią uwagi. Może rodzice poradzą Ci coś telefonicznie. Zapytaj rodziców, czy możesz zakazać jej oglądania tego programu. Jak nie zrozumie od ciebie, zaproś ją do rozmowy z rodzicem. To może pomóc. Zrobicie jej szlaban, zamkniecie w pokoju i odbierzesz jej swoje rzeczy. To co twoja siostra wyprawia to moim zdaniem nazywa się 'Uzależnienie od Disney'a. Disney robi dzieciom wodę z mózgu'. Kiedyś tak zrobiłam. Tata pojechał naprawiać samochody, bo gdzieś tam nawaliło coś, Mama na 'zlot' sołtysów, a Michał (brat) razem z tatą. No to maluchowi zabrałam wszystkie płyty z jego ulubionymi bijatykami, spider-menami, batmanami i bohaterami, 4 pancernych i piej no i moje rzeczy. Cwaniak potrafi włączyć u siebie TV i wsadzić płytę... Zrobiłam mu 3 kanapki, zamknęłam w pokoju no i siedź. Potem otwieram drzwi, a on wcześniej część pokoju mi zdemolował, więc wszystko układam na swoje miejsce, a klucz od jego pokoju kładę na biurku i idę z nim rozmawiać, czy się uspokoi i czy przestanie wyprawiać te cholernie idiotyczne rzeczy. Ale mimo jego odpowiedzi, która zawsze brzmi 'Tak' nie wypuszczam urwisa z pokoju. Ale to oczywiście za zgodą rodziców. To jest taka kara. Zawsze powinna zadziałać. Ale trzeba zakazać ten film na zawsze, żeby dziecko nie widziało, bo znowu korba odbije i rozpocznie się na nowo. To jest mój mały chwyt na to. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 10.07.10, 22:40 za wszelką cene próbujesz zdobyć popularność na kotku głupimi wątkami ośmio-latka potrafi takie rzeczy? żal żal żal Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 10.07.10, 22:49 Znajdź siostrze jakiegoś innego idola np.: Selenę Gomez ona nie ma zamiaru dorastać. A Mil nie będzie wiecznie Hańą Mońtańą - przyjmij to do wiadomości !! Odpowiedz Link Zgłoś
kama97 Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 10.07.10, 22:52 hm może wymyśl jakiś ''fakt'' o Miley coś co twoja siostra by nie wybaczyła albo coś ;p Odpowiedz Link Zgłoś
emma074 Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 10.07.10, 22:53 może jak podrośnie trochę to zrozumie bo nie wiem czy będziesz miała teraz jakiś wpływ na to co się z nią dzieje dzieci jak sobie coś ubzdurają to potem nie idzie ich do niczego nakłonić Współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
slonkox Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 10.07.10, 23:44 o jejku nie wiem co Ci na to poradzić , to strasznie , bo dzieci nie rozumieją tego wszystkiego no : / Odpowiedz Link Zgłoś
sing_ing Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 14.07.10, 10:00 Dobrze że nie mam młodszej siostry(ale niestety mam starszą siostrę) Ale no możesz jej pokazać jakąś inną gwiazdę...niewiem...selene gomez czy demi lovato(taką która jej się nie znudzi) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Pokaż jej 2Pac'a ;DD 22.07.10, 11:09 mvahahha. dobrze tam ktoś gadał. Trzeba to zastąpić inną "gwiazdą" ;d też nienawidzę hanki zasranki. ;/ ysz.. xD rap też zmienia ludzi ; ) ma przekaz ;pp a zwłaszcza rap 2Pac'a gdy go usłyszałam przestałam słuchać bimbera i innego gó..na . -.- teraz wiem co to muzyka ) serio. xD Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa heeh 08.08.10, 21:44 nie przejmuj sie każdy slucha to co lubi a hanna obsrana też sie kiedy jej snudzi Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco oh jej. 22.07.10, 11:10 Dlaczego wy nie możecie zrozumieć, że Miley dorasta? Staje się kobietą? Twoja siostra ma 8 lat, za jakieś 4 pewnie i tak olałaby Hankę. Jakby Miley nie zmieniała wizerunku.. wyobrażacie sobie ją po 30-stce jaką słitaśną Hane Montane? Ludzie, dajcie juz spokoj.. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 22.07.10, 11:21 na serio pokaż jej metalowców xD Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 22.07.10, 11:46 Współczuję z powodu siostry. Porozmawiaj z rodzicami, niech jakoś na nią wpłyną. A jeśli to nic nie da, to pozostaje tylko nadzieja, że dziewczę z wiekiem się opamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
hannah198 Re: Zmiana Miley Cyrus - zmiana mojej siostry... 22.07.10, 11:53 wiesz co ja sama uwielbiałam starą Miley a mam 13 lat,ale teraz to ona wygląda jak jakaś dziwka...powiedz siostrze ,żeby zainteresowała się czymś innym,a jak nie to opowiedz to rodzicon jak wróca...nie mam innych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś