kcjb Re: STUDIA W U.S.A 05.07.10, 14:30 ja planjuje studia tam w kierunku architektura Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: STUDIA W U.S.A 05.07.10, 14:32 a i na stałe wyjade bo nie chce tu wracac Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: STUDIA W U.S.A 05.07.10, 14:36 ja bd studiowac w polsce, bo watpie zeby dalo rade w stanach. chcialabym w krakowie, wtedy od razu przyjma mnie do [pracy w usa Odpowiedz Link Zgłoś
eatingboys Ivy League 05.07.10, 14:43 Moim marzeniem jest studiowanie na którejś z uczelni z Ivy League (YALE! <3), ale to jest raczej awykonalne. XD Oxford (Cambridge as well) też by mi się marzył i to już nie byłoby aż tak trudne do zrealizowania. Na razie idę do dwujęzycznego LO, a potem się zobaczy. (: Odpowiedz Link Zgłoś
rikki evrything is possible... 05.07.10, 14:53 ale marzenia, marzeniami. i pora się obudzić kociaki! Odpowiedz Link Zgłoś
rikki everything is possible ... 05.07.10, 14:54 ale marzenia, marzeniami i pora się obudzić kociaki Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ... 05.07.10, 14:52 Nie wiem. Na razie zastanawiam się nad programem Rok szkolny w USA. Możesz poszukać w Google Ciekawa propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
lullabys Re: STUDIA W U.S.A 05.07.10, 14:56 Też bym oczywiście chciała ;P Ale to bardzo drogie marzenie Pierw musisz iść na rozmowę kwalifikacyjną i okazać wyciąg bankowy, że jesteś w stanie opłacić uniwersytet i w ogóle Takie studia kosztują od kilkunastu do kilkuset tysięcy dolców. Zależy jaki prestiż ma uczelnia Więc hmm ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox = D 05.07.10, 14:57 hymmmm...... może kiedyś ..... muszę się zastanowić : D Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: STUDIA W U.S.A 05.07.10, 18:19 Jabym chciała studiować w Anglii może ewentualnie w stanach jeszcze nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: STUDIA W U.S.A 31.07.10, 22:13 Jasne, że marzy mi się harvard. Ale to tylko marzenie. Jak już to coś z polityką Odpowiedz Link Zgłoś
selena94 Re: STUDIA W U.S.A 31.07.10, 22:16 miley_cyrus2202 napisał(a): > Cześć kociaki > > Czy któraś z was planuje studiować zagranicą, a dokładniej w USA? Ja bardzo bym > chciała > studiować aktorstwo lub iść na akademię sztuk pięknych ;PPP Wiem, że głupi wąte > k wiec jak > co to kosz, ale podzielecie się ze mną na jaki kierunek się wybieracie? i czy p > lanujecie > studiowac za granicą P > Ja bym bardzo chciała pojechać do U.S.A., a jeśli chodzi o studia w U.S.A. to wybrałabym szkołe muzyczną. Fajnie by było, gdyby było w Los Angeles. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Planuję. 31.07.10, 22:18 W planach wyjazd na rok na stypendium, może na dłużej? Np. po trzech latach medycyny tutaj na kolejne 4 wyjechać tam i zrobić od razu drugi kierunek - psychologię stosowaną : ) A świetnie by było oba kierunki zacząć tu i potem wyrwać się na rok albo dwa. Najlepiej na Yale, Harvard, Brown albo Princeton. Jak tam mnie nie wezmą na stypendium, to zostaję u nas : P Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: STUDIA W U.S.A 01.08.10, 00:07 To jedno z moich marzeń. Chciałabym dostać się do jakiejś na prawdę dobrej szkoły aktorskiej, ponieważ gra jest moją pasją i chciałabym opanować ją do perfekcji Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 01.08.10, 00:17 wątpię czy udałoby mi się dostać na jakąś na prawdę dobrą uczelnię za granicą. najlepiej nie w stanach, ale w UK np. c: Odpowiedz Link Zgłoś
waking STUDIA W U.S.A 07.08.10, 15:06 taak, to akurat moje marzenie, uwielbiam Stany ; ] fotografia w Kalifornii, na pewno kiedyś ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: STUDIA W U.S.A 07.08.10, 15:11 nie. trudno się jest dostać mimo tego, że poziom jest niski. w Polsce jest ciężko bo poziom jest bardzo wysoki a mimo tego i tak nie można nigdzie dostać dobrej pracy od razu. ja w Polsce dokładnie Poznań marzy mi się prawo lub psychologia. Akademia sztuk pięknych jest w Polsce m.in. w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
themartys13 Re: STUDIA W U.S.A 07.08.10, 16:34 Ja też mam takie marzenie żeby studiować aktorstwo w U.S.A. Z tym, że sprawdzałam ceny i za jeden rok wychodzi 7 tys. dolarów razem z mieszkaniem w "akademiku". Jeśli tylko będzie mnie stać to chętnie się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna. Re: STUDIA W U.S.A 07.08.10, 16:45 Chciałabym studiować w U.S.A. medycynę. Odpowiedz Link Zgłoś
spicygarlic Re: STUDIA W U.S.A 07.08.10, 16:42 ja bym chciała w anglii studiować prawo .. ale to marzeeeniaaa .. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: STUDIA W U.S.A 07.08.10, 16:47 Ja chciałabym studiować aktorstwo w USA .....Ale to tylko marzenie, choć mam wielką nadzieję, że się spełni Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: STUDIA W U.S.A 07.08.10, 16:44 Ja mam już zaklepane prawo na Harvardzie.Radziłabym ci wybrać aktorstwo.Jest ciekawsze Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: STUDIA W U.S.A 07.08.10, 16:50 Nie wybieram się studiować do Stanów. Nie wiem po co, w Ameryce jest bardzo niski poziom nauczania i wbrew pozorom życie tam nie jest wcale kolorowe. Wiem, bo połowa mojej rodziny wyemigrowała do Stanów i chce już jak najszybciej wracać. Jeśli miałabym studiować za granicą to w Anglii, ale wolę UJ, w Polsce. A planuję studiować antropologię i rzeźbiarstwo sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
julkajulcia Przeczytajcie! 07.08.10, 17:01 Piszecie moje drogie naprawdę piękne rzeczy.Prawo,medycyna,aktorstwo,architektura na Harvardzie,Yale,Princeton,Brown...Cóż,tylko pozazdrościć wyobraźni i fantazji...Aby dostać się na któryś z tych uniwersytetów MUSICIE!mieć maturę międzynarodową,średnią NIE NIŻEJ NIŻ!6.00,a wasi rodzice co najmniej kilkanaście tysięcy dolarów w kieszeni,bo właśnie tyle kosztują te studia.Dziewczynki radzę wrócić do ponurej rzeczywistości,w której możecie się góra dostać na jakiś dobry polski uniwersytet Odpowiedz Link Zgłoś
kasiath eeee 07.08.10, 17:09 Planuje ale nie w USA. Już predzej w Niemczech albo Hiszpani. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat nie . 07.08.10, 19:07 bo ? bo nie lubię usa. bo nie widze nic w tym fajnego. chcę studiować w Polsce, ot co. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś