esme1 Re: Zjawiska paranormalne 09.07.10, 15:26 myślę, że to tylko i wyłącznie nasza wyobraźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Zjawiska paranormalne 09.07.10, 16:18 Wierzę . Na wycieczce w Krakowie , moja koleżanka przygotowała historyjkę mniej wiecej taką . ; Że takka mamma nie pozwalała córce chodzić do toalety po oo,oo . Bo chodzą na ten temat różne plotki . 31 , o5 , 2ooo r . ( ten sam dzień i miesiąc co był wtedy jak czytała nam .) , dziewczynka była na wycieczce w Warszawie i pokój miała z dwoma koleżankami . Dziewczynce strasznie zachciało się do toalety , była 11,58 . Nie wytrzymała i poszła do toalety , chciała również sprawdzić co sie stanie , bo należała do tych odważnych . 11,59 , zegar zaczął tykać .. tik , tak , tik , tak , tik , tak .. nage zawiesił się .. tiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkk ............................................ Na lustrze pojwiła się czerwona plamka . i przemówiła do dziewczynki . ; Jestem smiercią . możesz wyjść stąd żywa , lecz twoi rodzice nie będą żyć , lub nie wyjdziesz stąd i umrzesz , a twoi rodzice będą żyć . Dziewczynka bez zastanowienia została w toalecie . Zaczeła wrzeszczeć. Jej koleżanki się przebudziły i szybko poszły do toalety , zobaczyć co się dzieje . Zastały dziewczynkę z obciętą głową i pozostawioną kartką . : Nigdy nie wchodźcie po oo,oo do toalety . śmierć mnie dopadła i nie chce zeby to wam się przytrafiło .. RODZICE NIE WIERZĄ ? . TO NIECH LEPIEJ ZACZNĄ WIERZYĆ . ! my nic se z tego nie robiłyśmy .. ; x x , historyjka jak inna .;] poszłyśmy spać . Oliwia mnie budzi i mówi , że musi koniecznie iść do toalety . A ja mówię spoglądając na zegarek , że jest 11,58 .. ;/ ona mówi ; ale ja serio nie wytrzymam , proszę choddź ze mną . ja się bałam .. obudziłam Martyne . Martyna też się bała .. zapytałyśmy się Oliwi czy ta historia jest prawdziwa . a ona .. się zpaytała czy jeśli powiee jaka jest prawda to czy pójdziemy z nią do toalety . my odparłyśmy że tak . no i ona powiedziała , że ta historia jest nie prawdziwa , ze ona sama ją wymysliła . My z ulgą idziemy wszystkie do toalety . Oliwia siada na kibel , a ja pokazuję na lustro .. na lustrze była czerwona plamka .! ; oo . My w piskk , i uciekamy do pokoju . zakrywamy się kołdrą po uszy . nie mogłyśy zasnąć .. i każda rzecz przypomniała nam jakieś dziwne stworzenia .. np . ; koło szafy na przeciwko łóżek , był wieszak . Na wieszaku były różne kurtki i parasolka . a na dole był stół . Wyglądało to jak jakaś postać .. ; oo . I w nocy . Poczułam jak ktoś głaszcze mnie po głowie .; / patrzałam i nikogo nie było !! . na następny dzień rano .. buty były poukładane od naszego łóżka do toalety .; / strasznie się bałamm .. teraz serio już nie chodze po oo,oo do kibla .; / Odpowiedz Link Zgłoś
lolitqqaa Re: Zjawiska paranormalne 09.07.10, 16:28 nie chce nic mówić , ale znam cukierkovąą z realuu . ; ). to właśnie ja jestem Martyna . jeśli nie wierzycie w tą opowieść którą napisała cukierkovaa , to lepiej zacznijcie wierzyć ! ; ) co prawda historyjka była wymyślona przez naszą koleżanke, ale .. ta plamka na lustrze jednak była ! ;> .. to było straszne ! . chyba nigdy tego nie zapomne! Odpowiedz Link Zgłoś
indigo niewiem już sama. 09.07.10, 16:41 Dwa dni temu około godziny 3 obudziłam się.Słyszałam jak ktoś chodzi po mieszkaniu to napewno nie byli rodzice i mój pies ,bo on był przytulony do mojej nogi.Cała przykryłam się kocem bo się bałam.Próbowałam zasnąć i nagle poczułam jakby ktoś głaskał mojego psa. I mój pies wtedy się obudził.Usiłowałam zasnąć i nie wsłuchiwać się w żadne dzwięki.Rano jak wstałam byłam cała blada.Jeszcze sobie przypomniałam taki film ,że 3.15 to jest godzina duchów.A ja się często budze o tej godzinie.Niewiem już co o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
miss1111 Re: niewiem już sama. 10.07.10, 16:28 powiedziałaś o tym rodzicom ???? ja bym od razu powiedziała rodzicom i nie oglądaj horrorow bo może kiedyś oglądałaś jakiś horror i zostawił taki ślad w twojej psihice że teraz go przeżywasz Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Zjawiska paranormalne 10.07.10, 16:35 Okazuje się, że wiele osób na kotku prześladują duchy ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Trochę dziwne, ale miałam doczynienia. 10.07.10, 16:39 Zasypiałam, a tu słyszę z piwnicy głośne 'Hahahaha' To dre się, a potem całą rodziną Marcel, Michał i ja z kijami, tata z latarką, a mama pilnuje drzwi, żeby się nie zatrzasnęły. Patrzymy, tu nic nie ma, ale drzwi, choć mama pilnowała zamknęły się. Mama nie mogła ich otworzyć, a potem było to 'Hahahaha'. Pojawiły się 'oczy' tzn. światełka dwa. Mama otwiera a my srututu z krzykiem no i uciekamy. A dziadek już nie będzie nas straszyć, bo już nie wolno mu tam wchodzić. I inne... Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Zjawiska paranormalne 10.07.10, 16:45 na pewno wiele sytuacji da sie jakos racjonalnie, logicznie wyjasnic. a czy takie zjawiska paranormalne istnieja, tego nie wiem. i nie wiem czy powinnam w nie wierzyc. w tej sprawie jestem pol na pol...xd Odpowiedz Link Zgłoś
xxewkaxx22 Wierzę w 100% 26.07.10, 12:39 Bo sama doświadczyłam zdarzeń paranormalnych Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Zjawiska paranormalne 26.07.10, 13:27 To się nazywa poltergeist x)) którego można wywołać samemu.. x)) ale niestety może być on nieźle wkurzony, więc nie radzę x)) Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Zjawiska paranormalne 27.07.10, 17:35 ja osobiście nie miałam takiego przypadku(na szczęście) ale mój brat owszem.... którejś nocy wracał od swojej dziewczyny i był trochę zdenerwowany, bo się z nią pokłócił. szedł taką drogą....idzie, idzie, ale czuje, że ktoś za nim idzie. kiedy odwrócił się ujrzał jakiegoś chłopaka, a przynajmniej tak sądził, w kapturze, nic sobie z tego nie zrobił i szedł dalej, ale kiedy odwrócił się ponownie ten niby chłopak szedł szybciej i szybciej..mój brat biegł ile miał tylko sił w nogach...dobiegł do domu, ja siedziałam w kuchni....wbiega i widzę, że płacze, a jego usta są w krwi. strasznie się przestraszyłam...mój brat nie chciał mi powiedzieć co się stało po tym jak to coś go dogoniło...wspomnę tylko, że mój brat ma 23 lata i raczej nie wymyślał by sobie tego....a gdyby to był jakiś człowiek to raczej nie dalby rady go pobić, bo mój brat jest dość silny itp..... Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Zjawiska paranormalne 27.07.10, 17:40 dodam jeszcze, że mój brat nie jest pierwsza osoba, która idąc tamtą droga została "zaatakowana" bądź widziła osobę w kapturze;/ Odpowiedz Link Zgłoś