massage 09.07.10, 22:01 która ekranizacja filmowa książek Stephanie M. waszym zdaniem była najlepsza? Dlaczego? piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmierzchowaa. Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:09 Moim zdaniem to zmierzch i zaćmienie. Mam mieszane uczucia, bo np. w zmierzchu Robert wyglądał korzystniej niż w następnych ekranizacjach, ale za to Teylor w Elipse wyglądał lepiej niż przedtem. Hmm. w Zaćmieniu soundtrack był fenomenalny. Tak. Zaćmienie wygrywa. Juhuu. hahah. Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine.123 Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:13 eclipse i new moon. chociaż twilight to chyba ulubiona część książki, to ekraniznacja była marna, ale Rob wyglądał tam najlepiej. nie wiem czemu ludzie uważają new moon za średni. był świetny! volturi byli zajebiści, wilkołaki też. ale eclipse chyba wygrywa jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
brocha Re: twilight/newmoon/eclipse 10.07.10, 19:20 Breakin down ;D<br /> <br /> heh..nie no eclipse and twilight <3 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:12 Zaćmienie. A najgorszy Księżyc w Nowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolitqqaa Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:30 wszystkie są świetne . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: twilight/newmoon/eclipse 10.07.10, 12:49 tak , Zaćmienie KwN najgorsze , beznadzieja wręcz . Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:13 jak mam o tym pisać skoro nie ma jeszcze 4 części zekranizowanej sagi...Z tych 3 chyba...no nie wiem...we wszystkich sporo pozmieniali...chyba....hmm.....no nie wiem...chyba 2 i 3, ale 1 też dobra. Wydaję mi sie, że właśnie ostatnia będzie najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana__ Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:15 Zmierzch . Nie wiem bo im najlepiej wyszło i tyle , xD Na drugim miejscu Zaćmienie . Odpowiedz Link Zgłoś
gigi09 Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:18 Dla mnie Zaćmienie, właściwie nie wiem dlaczego, ale podoba mi się najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
tynne Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:25 zaćmienie zrobiło na mnie największe wrażenie dotychczas Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 decyzja, decyzja, decyzja.... 09.07.10, 22:33 chyba Zaćmienie ; P chociaż sama nie wiem .. wszystkie były booooskie <3 'chociaż i tak wolę książki z tej serii niż filmy : P Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:36 eclipse fajne sceny walki No i więcej Jaspera! <333 aaa i dwa całusy Jaspera i Alice. kocham ich Odpowiedz Link Zgłoś
angusia109 Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:39 Wszystkie;D: nie potrafię wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
carlain .zostawię na razie bez komenatrza ; x 09.07.10, 22:45 zostawie na razie bez Odpowiedz Link Zgłoś
carlain . 09.07.10, 22:46 taa. miało być ; zostawię na razie bez komentarza. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_jaa Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 22:47 jak na razie najbardziej podobalo mi sie Zacmienie , chociaz uwazam, ze wszystkie czesci sa zajebiste!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka20 Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 23:14 Moim zdaniem Eclipse,ponieważ dużo się dzieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: twilight/newmoon/eclipse 09.07.10, 23:15 Wydaje mi się że trzecia. Pierwsza strasznie się ciagnęła a pozatym tej części ogółem nielubie. Druga była w sumie spoko ale ta Bella taka przygnebiona mnie wkurzała i tajej minka smutna. A trzecia to moja ulubiona część książki i film był fajny chociaż momentami byłam zawiedziona niestety Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: twilight/newmoon/eclipse 10.07.10, 11:07 Dla mnie najlepiej wyszło Zaćmienie Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: twilight/newmoon/eclipse 10.07.10, 11:12 Moim zdanie zmierzch i zaćmienie W zmierzchu było poznawanie tego świata i to było coś A zaćmienie, też miało w sobie to coś Nie umiem wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: twilight/newmoon/eclipse 10.07.10, 11:13 Hmm... myślę , że Zaćmienie. bo tak poprostu nie było nudno na Eclipse. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa zdecydowanie zaćmienie . 10.07.10, 11:13 `.Inne okazały się niewypałem . Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Zaraz. 10.07.10, 11:16 Przed obejrzeniem "Zaćmienia" najbardziej lubiłam "Zmierzch", ale teraz mam co do tego sporo wątpliwości. "Eclipse" było naprawdę udane, fajne efekty i w ogóle, ale "Twilight" wydaje mi się taki trochę... fajniejszy. Wszystko nie było wtedy aż takie zawiłe itd. Więc sama już nie wiem ^^ I "Zmierzch" i "Zaćmienie". Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ twilight/newmoon/eclipse 10.07.10, 16:56 Zdecydowanie Zaćmienie, nawet nie musiałam się nad tym zastanawiać. Najlepsze charakteryzacje, barwy, dialogi, o wiele lepsza gra aktorska (ale nie mówię że w poprzednich częściach była zła, była świetna, a teraz była jeszcze lepsza) no i oczywiście humor (szczególnie 'Oh my God, Dad, I'm a virgin' <3 ) Odpowiedz Link Zgłoś
viccia_robert Re: twilight/newmoon/eclipse 10.07.10, 19:16 nie wiem dlaczego ale mi najbardziej podobal sie ZMIERZCH!! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: twilight/newmoon/eclipse 10.07.10, 19:23 Jak dla mnie wszystkie marne , nudne. Jednakowoż jakbym już musiała wybierać, byłaby to jedynka. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: twilight/newmoon/eclipse 10.07.10, 19:26 najbardziej podobało mi się zaćmienie, była jakaś akcja w przeciwieństwie do poprzednich części. Odpowiedz Link Zgłoś