Dodaj do ulubionych

Czy byliście na wczorajszym koncercie KOMBII ? ...

10.07.10, 10:45
Hey. big_grin
Ja byłam ! Dali takiego czadu, fajerwerki, zimne ognie ! Wszystko to działo się w Nidzicy w
woj. warmińsko-mazurskim. smile Było cudownie. Śpiewaliśmy z nimi, ja śpiewałam i darłam
się po każdej piosence, aż w końcu pchałam się na tyle blisko do sceny, że powiedział do
mie :'Myślę o Tobie' i do innych tak samo, a ja na to 'Dzięki Grzesiu! ' (tak ma na imię
wokalista Kombii) Na sam koniec gdy już wszyscy się rozeszli ja stałam przy ich przyczepie
kampingowej gdzie stali ochroniarze i czekałam na autograf, a że mieli okno otwarte
krzyknęłam, aby wyszedł i mi autograf dał, ale on podpisał swoje zdjęcie i dał
ochroniarzowi, aby mi dał ! ^^ smile To było niesamowite !
Powiedział, że premierowo specjalnie dla nas zaśpiewa piosenkę ze swojej nowej płyty.
Ludzie szaleli balonami i święcącymi się uszkami króliczka. big_grin

To wszystko działo się od 22.00 do 23.15 smile Ale na autograf do 24.00 czekałam. big_grin
Obserwuj wątek
    • crezyyy Mogłabym wrzucić fotki, ale mam je na aparacie ... 10.07.10, 10:50
      cyfrowym i nie mogę znaleźć kabla do komputera. sad
    • kiwi aha. cieszymy się twoim szczęściem -.-'' 10.07.10, 10:56
      • alice.... Re: aha. cieszymy się twoim szczęściem -.-'' 10.07.10, 11:45
        fajnie się pochwalić. co??
    • flora1912 Re: Czy byliście na wczorajszym koncercie KOMBII 10.07.10, 10:57
      Ja mieszkam w województwie lubuskim i w moim mieście Kombi będzie dopiero za
      tydzień smilesurprisedsurprisedtongue_out
    • adusia369 Koncert w Nidzicy 10.07.10, 10:57
      Ja byłam akurat w okolicy więc przyjechałam,ale nie na Kombii a na Happysad,który garł
      przed nimi. Uwielbiem ich. Wyskakałam się,szalałam w pogo pod sceną.To było
      niesamowite! Byłaś na Happysad czy tylko na Kombii?
      • crezyyy Re: Koncert w Nidzicy 10.07.10, 11:03
        adusia369 napisał(a):

> Ja byłam akurat w okolicy więc przyjechałam,ale nie na Kombii a na Happysad,któ
        > ry garł
        > przed nimi. Uwielbiem ich. Wyskakałam się,szalałam w pogo pod sceną.To było
        > niesamowite! Byłaś na Happysad czy tylko na Kombii?

Ja byłam tylko na Kombii. smile
      • avrile Re: Koncert w Nidzicy 11.07.10, 17:36
        Ja byłam od początku do końca xD Happysad też nieźle dali czadu
    • schokobonsy Re: Czy byliście na wczorajszym koncercie KOMBII 10.07.10, 10:57
      Nie lubie kombii.
      Ale moja mama podziela z tobą pewnie 100 % zdanie, bo u mnie w mieście byli
      kilka lat temu i moja mama śpiewała i tańczyła do ich piosenek -,- : D
    • nektarynka123 Re: Czy byliście na wczorajszym koncercie KOMBII 10.07.10, 11:39
      Niestety nie byłamsmile
    • kisses4you Re: NIE . 10.07.10, 11:45
    • martucha.12 Hahahaha. <lol2> Niby po co ja tam? 10.07.10, 11:50
      • rikki Re: Hahahaha. <lol2> Niby po co ja tam? 10.07.10, 11:53
        nie słucham ich. haha big_grin
      • crezyyy Re: Hahahaha. <lol2> Niby po co ja tam? Po to ... 10.07.10, 11:54
        aby się pobawić, a jeżeli masz pisać hahahahahahah i lol2 to nie dodawaj takich
        komentarzy. smile też cię kocham <33
    • bizzbee Re: Czy byliście na wczorajszym koncercie KOMBII 10.07.10, 11:55
      no to fajnie smile
      gratuluję przeżycia smile
      musiało być fajnie ; ))
    • viccia_robert Re: Czy byliście na wczorajszym koncercie KOMBII 10.07.10, 19:25
      nie bylam i nie mam zamairu nigdy jechac
      nie lubie ich i tyle uncertain
    • happymoron_xdd Re: Czy byliście na wczorajszym koncercie KOMBII 11.07.10, 14:23
      nie haha
    • marsjanka115 Re: Czy byliście na wczorajszym koncercie KOMBII 11.07.10, 14:33
      nie byłam i jakoś nie żałuję smile
    • avrile Ja aż z cz-wy pojechałam xD 11.07.10, 17:35
      Byłam blisko sceny. Bosko było. Ten dzień wymiatał...
    • ami. komercha! 11.07.10, 18:15
      Kombii to jest moim zdaniem komercha i tandeta. Ja byłam niedawno (no coz, nie
      ma co porownywac w ogole, ale tez starsze pokolenie) na Paul'u McCartney'u
      (jak nie wiesz kto to (WSTYD.!) to były czlonek the beatles) w Londynie i
      koncert był magiczny. Wszyscy ludzie płakali a gęsią skórkę miałam na całym ciele.

Facet ma grubo po 50 a w teledyskach bierze sobie dupy 20letnie. Dla mnie to
      jest nie smaczne. 0 klasy, tylka kasa sie liczy. komercha!

Ps.: Na profilu masz napisane Aly and AL (chyba Aly&AJ) ale to szczegol.

Pozdrawiam
    • nickaa Re: Czy byliście na wczorajszym koncercie KOMBII 23.07.10, 18:03
      byłam na ich koncercie jak był w moim mieście ;D to było przed wydaniem nowej
      płyty ale zagrali jedną piosenkę z niej ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka