xxewkaxx22 14.07.10, 08:33 Co o nim myślicie ? Lepszy jest od Cristiano Ronaldo czy tez nie ( nie chodzi mi o wygląd ) tylko o grę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicola_16 Re: ♥♥♥Villa♥♥ϖ 14.07.10, 12:35 Myślę że Ronaldo jest lepszy gdy gra w klubach, ale na mundialu Villa go przebił Ogółem: Obydwaj mają potencjał dzięki czemu są najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: David Villa :) 14.07.10, 12:34 Villa dobry jest ale na mundialu troszeczkę się nie popisał. Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Ronaldo jest przereklamowany. 14.07.10, 12:35 moje zdanie jest takie, ze nie mam zdania. Ogolem mowiac, to pilka malo mnie interesuje. Wole zuzel. -,- Chyba jedna z nielicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: David Villa :) 14.07.10, 12:45 Myśle że jest lepszy wystarczy popatrzeć jak grał na mundialu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
viccia_robert Re: David Villa :) 14.07.10, 12:51 nie znam sie na pilce noznej, bardziej na koszykowce no moje zycie Odpowiedz Link Zgłoś
britney139 Re: David Villa :) 14.07.10, 21:59 Pewnie,że lepszy!!! Przecież sporo goli strzelił dla Hiszpani ;] Odpowiedz Link Zgłoś
niusia_mala Re: David Villa :) 15.07.10, 10:47 Wiesz na wyglad to nawet może ładniejszy! Raczej gra lepiej ! Przeciesz prawie co został najlepszym strzelcem na Mundialu w RPA ;D A Ronaldo nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_angel Re: David Villa :) 15.07.10, 11:28 Szczerze mówiąc,nie widziałam żadnego meczu z Ronaldo,znam go tylko jako celebrytę, natomiast grę Villi widziałam i trzeba przyznać,że facet ma talent ; ) Hm,a wygląd oboje mają niczego sobie,jednak przy Ronaldo David wypada jak prawdziwy facet ; ) Ten pierwszy za bardzo się przejmuje swoim image'em. To moje zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
eheehe Proste i logiczne ... 15.07.10, 15:39 JASNE, ŻE JEST LEPSZY ! mój ulubiony piłkarz i nie z powodu wyglądu ( nawet zbytnio mi się jego wygląd nie podoba) . Odpowiedz Link Zgłoś