lyla 15.07.10, 14:50 mam problem dotyczący włosów bardzo się puszą stosowałam już bardzo dużo kosmetyków, ale niestety mi nie pomogły wiec proszę was o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twilight_6 jak się puszą to je spinaj, prostj..nie wiem xd 15.07.10, 15:10 ja mam problem odwrotny bo ja mam strasznie mało włosów ;p no cóż. czasem swoje zalety mają. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lyla Re: jak się puszą to je spinaj, prostj..nie wiem 15.07.10, 16:24 prostuje, ale efekt utrzymuje sie 5 min Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: jak się puszą to je spinaj, prostj..nie wiem 15.07.10, 16:28 to może lakier do włosów. ? Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: jak się puszą to je spinaj, prostj..nie wiem 19.07.10, 08:53 odlakieru jeszcze bardziej bo mam ten sam przypadek, ale to nir problem dla mnie bo jest mi w takich ładnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 :) 15.07.10, 16:29 A ja mam mało i mi tez się puszą ; c stosowałam już odrzywki i w ogole i to nie pomaga, ale w sumie nie jest źle... c : Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_love Re: jak się puszą to je spinaj, prostj..nie wiem 17.07.10, 13:30 hehe, mi też ale 1 dzień po umyciu... potem są normalne i je znowu myję... tak w kółko... może myj rzadziej.. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: włosy...:/ 15.07.10, 16:27 kup sobie szampon, odżywkę lub maskę do włosów. najlepiej stosuj je razem. w swojej ofercie ma coś takiego na pewno avon i nivea. ale wystarczy iść do drogerii i zapytać sprzedawcę lub poszukać samem C: Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Też mam . . . 15.07.10, 16:35 Ja stosuję maskę i jakieś tam odżywki. Ale i tak mam strasznie dużo tych włosów. Koleżanki mówiły mi, że mam je przy cieniować. Poszłam do fryzjera, ale babka powiedziała, że mam ich nie cieniować, bo mało kto ma takie włosy jak ja... Mówiła, że tylko jedną dziewczynę z takimi włosami widziała. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: włosy...:/ 15.07.10, 16:48 ja też taka mam ale spinanie np. w kucyk to beznadziejny pomysł bo zaraz sie rozpadnie a gumki sie urywają... Odpowiedz Link Zgłoś
lyla Re: włosy...:/ 17.07.10, 13:19 no ja mam bardzo duzo tych wlosow i cieniowalam i nic to nie dalo. teraz w dodataku jeszcze zapuszczam to jest jeszcze gorzej. stosowalam szampon odzywke i balsam z nivea straight &easy i to tez nie pomoglo wiec jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
kropkanadi Re: włosy...:/ 17.07.10, 13:30 ja używam lotion przeciwko puszeniu się włosów, schwarzkopf, got2b. Polecam www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/280/31369.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
patriciabiebzx3 Re: włosy...:/ 17.07.10, 13:30 mam tak jak umyje i odrazu wysusze włosy to wkurzające ;/ używam odżywki i wiąże włosy w kucyk ale robi mi sie tak jak wysusze je suszarką a tak to normalne . Odpowiedz Link Zgłoś
aparatkaa. Re: włosy...:/ 17.07.10, 13:33 mam podobniee. nie pusza sie tylko po wizycie u fryzjera, kiedy wyprostuje je ta swoja profesjonalna prostownica. ;/ po za tym moje wlosy sa strasznie geste i ciezkie.i teraz w lecie to masakraa ;/ zadne spinki ich nie utrzymaja, nie dam rady sobie zrobic jakiegos koka czy cos w tym stylu..;/ PS. sory, za brak polskich literek, ale alt mi sie zepsul. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: włosy...:/ 17.07.10, 13:37 ja też mam głupie włosy, więc czesze je do koka lub kitki. ;d ahaah. jak je rozpuszczę to są jakieś puszyste etc. więc dlatego ich nie rozpuszczam w miejscu publicznym. XD Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: włosy...:/ 19.07.10, 08:30 Jeżeli jest na dworze wilgoć to wielu osobą się puszą włosy i na to nic nie poradzimy. W takim przypadku żadne odżywki, szampony ani nawet lakier do włosów nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś