Dodaj do ulubionych

Nasze mamusie

• a_vie Re: Nasze mamusie 16.07.10, 20:22
      A moja mam jest dokładną przeciwnością mnie jeśli chodzi o poglądy.
    • tenshi moja mama = anielska cierpliwość 16.07.10, 20:23
      dokładnie...
      mam fajną mamę, wyluzowaną...
      lubi filmy o wampirach, też młodzieżowe i anime (szok) heehebig_grin
      razem oglądamy komedie romantyczne...
      lubi chodzić do kina wink
      nie lubi kiwi, ma po nim uczulenie.
      lubi piosenki Michael'a Jackson'a
      jej ulubieni aktorzy to Johnny Depp, Colin Firth i Gerard Butler
      no i kocham ją bardzoserce
    • lizzunia Re: Nasze mamusie 16.07.10, 20:23
      moja mama tez jest nauczycielkom w szkole specjlaniej i jest pedantkom czystosci
      w przeciwieństwie do mnie no i często sie kłucimy o przysłowiowe,, bylo guwno"
    • karolcia15 Re: Nasze mamusie 16.07.10, 20:25
      Moja mamusia to ideał!serce Jest nauczycielką anglika w gimnazjum i pracuje też w szkole
      językowej. Mam z nią świetny kontakt. Kocham nad życie. Ma cudowny gust muzyczny, lubi
      rocka(metallica,ac/d ,nightwish). Mam 13 lat ale jestem tak przywiązana do mamy że zawsze
      jak gdzieś wyjeżdżam sama(nawet na tylko 3 dni) bardzo mi smutno i chce mi się płakaćbig_grin
      Ale mi się wydaje że to bardzo dobrze. Wkurza mnie strasznie kiedy ktoś nie szanuje swojej
      mamy i żeby się popisać mówi o niej przy kolegach"matka,stara". Nie wiem jak tak można.uncertain
    • flo. Re: Nasze mamusie 16.07.10, 20:26
      taaa, jest pedagogiem. pracowała kiedyś w poprawczaku, teraz ma w miarę normalną
      pracę. c:
      kocha bad boys blue i erę. ma dwie przyjaciółki, z którymi się nigdy nie
      rozstaje. czasami świetnie się dogadujemy, ale mama często nie hamuje złości. i
      przez to często krzyczy. :c
      ale i tak ją kocham. <3
      • karmel_ Re: Nasze mamusie 16.07.10, 20:35
        pracoholiczka, pielęgniarka. pracuje na 2 etaty , przez co nie ma jej prawie nigdy w domu. nie
        potrafi odmówić, wszyscy ją wykorzystują. stara się dla nas jak najlepiej.słucha Beyonce i a
        fine frenzy. często jak jest w domu to z niej żartujemy. jest chuda , a stale się odchudza. i jest
        wykończona , szczerze mówiąc.ale kocham ją.
    • anotherstrange Re: Nasze mamusie 16.07.10, 20:32
      Moja mama pracuje w instytucie onkologii i jest tam sanitariuszem noszowym. Jej drugim domem jest forum, arena etc. - czyli centra handlowe. Jeżeli chodzi o robienie dużej ilości zakupów to tę chorobę mam po niej ; d Ogólnie to moja mama jest taka oldschoolowa ; d podobają jej się gacie z krokiem i różne modne ciuchy ; d Lubi zmierzch, i słuchać muzyki i lubi piosenki Justina Biebera i innych artystów, kiedyś to nawet sama z youtube puściła oO .. a czasami nawet sobie podśpiewuje niektóre piosenki ; d Mimo tego, że niejest tak cudownie idealna i tak ją kocham ; d
    • blondzia Re: Nasze mamusie 16.07.10, 20:39
      Robi telewizory w LG tongue_out Jest zabawna jak coś walnie to nie mogę tongue_out Lubi
      obejrzeć Hannah Montane i nie ma to jak hotel no i czarodzieje z werwely place
      smile nie cierpi jonasów i słonecznej sonny :-] ogląda też pierwszą miłość
      <czasem> m jak miłość .Twierdzi ,że Selena Gomez i Ashley Tisdale są śliczne
      lubi pójść sobie na miasto i pokupować ciuchy a zwłasza bieliznę ma na tym
      obsesję no i chyba wszystko smile o i jeszcze dodam ,że lubi spać shock co mnie
      bardzo wkurza nie lubi siedzieć w domu i chętnie jeździ nad jakieś jeziora czy
      gdzieś no i teraz już wszystko big_grin
    • dusssia Re: Nasze mamusie 16.07.10, 20:49
      Moja MAMA ogląda ze mną DISNEY CHANNEL,
      wysyła do mnie sms-y z buźkami których nawet ja nie rozumiem
      właściwie to nie śpi bo w nocy ogląda horrory i całe dnie pracuje
      straszy mnie różnymi opowiadaniami o duchach
      nie umie włączyć komputera
      słucha mnie i nawet czasem rozumie
      KOCHAM CIE MAMO !serce
    • vhyf_ Re: Nasze mamusie 16.07.10, 21:05
      to najwspanialsza mama na świecie. czasem się kłócimy, ale i tak się kochamy.
      jak mamy czas razem jeździmy rowerami lub spacerujemy.
      mogę jej powiedzieć o wszystkim. ona mnie zawsze rozumie. docenia moje
      wszystkie starania , nie wymaga ode mnie rzeczy które wie , że są dla mnie
      trudne, ciężkie. jest wyluzowana, pomaga mi tylko jak może.
      odejmuje sobie, a daje mi. lubi porządek. jest nianią.
      jest fantastyczna. kocham ją.
    • starlight_ Re: Nasze mamusie 16.07.10, 21:38
      Mama jest architektem.
      Kocha Iron Maiden i Sagę Zmierzch.
    • cathylinton Re: Nasze mamusie 17.07.10, 11:01
      Moja mama jest no hmm ... ;d
      Zajebista, chociaż nadopiekuńcza wink
      Jedyną jej wadą jest to, że nie potrafi się postawić i dla niej liczy się opinia innych.
      Otoczenie ma straszny wpływ na nią. uncertain
      No, alee co ja bym bez niej zrobiła? ;d <3
    • mazurkowa66 I <3 my mader .! 17.07.10, 11:52
      Moja mama jest wyjebana w kosmos, tak samo jak tata ^^
      Mama pracuje wink
      Można z nią pogadać, wyjść gdzieś...;]
      Noo... wymiata xD
      Tak jak taataa smile big_grin
      serce
    • oleksandra_xd Re: Nasze mamusie 24.07.10, 16:20
      xd Moja Mama jest Starszym Sekretarzem Sądowym i pracuje w Sądzie
      Administracyjnym w Krakowie xd Lubi gotować i sprzątać ; )) Uwielbia black eyed
      peas ^ ^ I fałszuje teksty które śpiewają ; PP Jest bardzo cól mamą, choć nie ma
      zbyt wiele dla mnie czasu < 333
      • oleksandra_xd Re: Nasze mamusie 24.07.10, 16:27
        oleksandra_xd napisał(a):

> xd Moja Mama jest Starszym Sekretarzem Sądowym i pracuje w Sądzie
        > Administracyjnym w Krakowie xd Lubi gotować i sprzątać ; )) Uwielbia black eye
        > d
        > peas ^ ^ I fałszuje teksty które śpiewają ; PP Jest bardzo cól mamą, choć nie m
        > a
        > zbyt wiele dla mnie czasu Ale i tak ją kochaam < 333
        I też twierdzi, że Nick Jonas stęka jak śpiewa, jakby za przeproszeniem robił
        kupę^^ xd - mojej mamy tekst, uwielbia piosenki Hanny Montany, bo moja siostra
        ogląda ; PP
        Nie lubi Demi XD Aham i ubóstwia Lady Gagę ; DD
      • oleksandra_xd Re: Nasze mamusie 24.07.10, 16:36
        oleksandra_xd napisał(a):

> xd Moja Mama jest Starszym Sekretarzem Sądowym i pracuje w Krakowie xd Lubi
        gotować i sprzątać ; )) Uwielbia black eyedpeas ^ ^ I fałszuje teksty które
        śpiewają ; PP Jest bardzo cól mamą, choć nie ma
        > zbyt wiele dla mnie czasu Ale i tak ją kochaam < 333
        I też twierdzi, że Nick Jonas stęka jak śpiewa, jakby za przeproszeniem robił
        kupę^^ xd - mojej mamy tekst, uwielbia piosenki Hanny Montany, bo moja siostra
        ogląda ; PP
        Nie lubi Demi XD Aham i ubóstwia Lady Gagę ; DD
    • fantabuu Re: Nasze mamusie 24.07.10, 16:41
      ciekawa ta twoja mama .

ja za moją nie przepadam ; x
      i dobrze . moja pracuje w barze z hast fudami .
      ogółem to ja niemam czasu dla niej , bo ciagle niema mnie w domu .
      ostatnio nauczyla sie polugiwac komputerem . jest stanowcza . i takie tam ,
      • winia Re: Nasze mamusie 24.07.10, 16:47
        moja mama nie ma dla mnie za wiele czasu bo w tygodniu pracuje od 10-19 a w soboty i
        niedziele od 10-16 ale za to ma dwa dni wolne w tygodniu uwielbia rozmawiać przez telefon
        często się wścieka i krzyczy ale zaraz jej to przechodzi czasem nie można się z nią dogadać,
        ale ją uwielbiam
    • mileycyrus13 Re: Nasze mamusie 24.07.10, 16:51
      Ja nie będę opowiadać o mojej mamie ponieważ no o mojej mami nie ma co
      opowiadać. Ale ty napisałaś że twoja mama lubi Hannah Montana.

No to powiem tyle moja mama jak słucham muzyki Hannah Montana/Miley Cyrus to jak
      mama jest w tym czasie przy telewizorze to każe mi ja ściszać. A czy ty lubisz
      Hannah Montana?
    • kamila885femme Re: Nasze mamusie 24.07.10, 16:57
      Moja mama...jej ulubione piosenki to Bad Romance i Alejandro - Lady
      GaGi...uwielbiam z nią chodzić na zakupy,kupuje mi wszystko co chcę, nie wtrąca
      się do mojego stylu ubierania...jest super!!!smile
      • mweezy mama. <3 24.07.10, 17:26
        towarzyska, zabawna, wszędzie jej pełno, uwielbia gadać przez telefon, lubi
        pastelowe kolory, jest niska i szczupła, ma ładne oczy, jest wyrozumiała,
        troskliwa, lubi drewniane i wiklinowe meble, wisiorki z bursztynami, skromna,
        wesoła, ma dystans do siebie, jest że tak powiem wyluzowana, taktowna,
        ale ma niezły temperament więc nie wolno dać się zwieść, hehe. tongue_out
    • roxanne moja mama jest megasuperextra! 24.07.10, 18:18
      szkoli z masaży, wykonuje rózne zabiegi na ciało smile. Ubiera się modnie i
      elegancko, ma krótką i modną fryzurę smile. Mam z nią bardzo dobry kontakt, rzadko
      się kłócimy. Często pożyczamy sobie ubrania smile. Moje koleżanki niekiedy mi
      zazdroszczą mojej mamy ^^
    • justynamatula Re: Nasze mamusie 24.07.10, 19:22
      Moja mama uczy w szkole podstawowej j.angielskiego.Lubi Chopina
    • pauuli Nasze mamusie 24.07.10, 19:32
      moja mama jest zapracowaną bizneswoman, która się wszystkiego czepia, jest perfekcjonistką, która czasem wkurza i lubi słuchać polskiego rocka.
    • kolczyk Re: Nasze mamusie 24.07.10, 19:34
      Moja mamusia... Lubi discopolo ;/ Zgadza sie na prawie wszystko za co ją podziwiam. Pracuje jako sklepowa w "mini markecie" przezco cale osiedle ją zna i mnie tez xDD Dostaje darmowe papu ze sklepu xD No i ogólnie jest cool, tylko ze z psem kaze wychodzic. jedyny minus smile
    • nikawika Re: Nasze mamusie 24.07.10, 19:36
      moja mama.?
      napewno wyluzowana . wink
    • jonas_lover Re: Nasze mamusie 24.07.10, 19:38
      Moja mama prawie zawsze ma dla mnie czas, uwielbia zespół Papa Dance (nie wiem czy
      kojarzycie, takie superstar lat osiemdziesiątych), kocha ich od ósmej klasy podstawówki, a
      szczególnie ich lidera, Pawła Stasiaka, czy jak mu tam. Wręcz nienawidzi angielskiej muzyki,
      nie lubi, kiedy siedzę przy komputerze. Kocham jej poczucie humoru, ma taki zarażający
      śmiech, nie można się przy niej nie śmiać. Jednak lepiej jej nie denerwować... xD
    • broken_heart Re: Nasze mamusie 24.07.10, 19:46
      Moja mama jest już babcią, więc jest w podeszłym wieku kobietą... Nie umie ukazywać mi
      uczuć, pozawali mi praktycznie na wszystko, hmm jest w miarę cierpliwa, chce dla mnie jak
      najlepiej, specjalną fanką jakiegoś zespołu nie jest lubi hity swej młodości, co tam jezcze
      była bardzo ładną kobietą ( teraz też w sumie ale już starszą ;P) Lubi dr Housa, no itd smile
    • temptation Pfff. matka :x 24.07.10, 22:36
      Więc tak : jest człowiekiem który niszczy mi życie myśląc że mi pomaga w życiu -
      pogarsza tylko sprawę . devil
    • slodkiporanek Re: Nasze mamusie 25.07.10, 15:55
      Wiecznie uśmiechnięta, typowa optymistka. Jesli chodzi o zdrowie swoich dzieci -
      przewrażliwiona. Jest niska ( 160 cm) i dość drobna, choć nie chuda. Ma niebieskie oczy i
      kilka piegów na nosie.
      Przez jakiś czas nie pracowała, przez moją najmlodsza siostre, ale juz chodzi do pracy.
      Kieruje sie emocjami, ale jeszcze nigdy nie powiedziala czegos, co sprawiloby komus bol.
      Bardzo czesto sie kłócimy, bo mamy rozne charaktery i zwykle nie potrafie zrozumiec
      dlaczego jest taka wyluzowana, w sprawach o ktore wypadaloby sie martwic.
      ale kocham ja, a ona mnie. i nigdy w to nie zwatpilam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka