schab_na_goraco Re: "Dzieciństwo" Disney'a 19.07.10, 20:50 oglądałam tyle bajek, że już nie pamiętam. nigdy nie miałam i nie mam ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowa_ Re: "Dzieciństwo" Disney'a 22.07.10, 21:33 moje to : Król Lew i Mała Syrenka ;* Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: "Dzieciństwo" Disney'a 22.07.10, 21:39 Zawsze uwielbiałam Śpiącą Królewnę Na Królu Lwie płakałam. Opowieść wigilijną Myszki Miki najmilej wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 15:00 Krol lew uwielbiam 2 !! tylko 2 .... mala ksiazniczka sara !! tylko ze film mam jeszcze taki stary na kasecie wsumie to na 2 kasetach a tak to bajek nigdy innych nie lubilam nigdy noo i mala ksiezniczka to chyba nie jest disneya Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 15:03 Ja lubiłam: ''Arielke'' . ''Śpiąca Królewnę'' . ''Piękną i Bestię'' . ''Królika Bugs'a'' i ogólnie ''Myszkę Mickey'' ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
greengrass Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 15:08 Król Lew... zdecydowanie... to najpiękniejsza bajka jaką widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 17:20 Uwielbiałam Króla Lwa - Czas Simby. Po prostu kocham tą bajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 22:05 Król Lew. <3 teraz już takich filmów nie ma. nie mówię, że ten teraźniejszy disney jest zły i niedobry, ale kiedyś te bajki to były bajki. teraz disney chyba już nie produkuje bajek, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
team_jonas Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 22:10 Ja chyba nie miałam bajki z Disneya.. Bohaterów owszem-Kaczor Donald , Mickey Mouse Jednak nie kochałam jakoś specjalnie wybranego filmu. Z tego co opowiadaja rodzice byłam uzależniona od MUMINKÓW ale nie pamiętam ;P teraz jak je oglądam to zasypiam z nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 22:12 wszystkie uwielbiałam, są the best Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 22:15 Mała Syrenka ! Uwielbiałam Arielkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 22:24 Timon i Pumba, król lew i oczywiście myszka miki! Odpowiedz Link Zgłoś
dream. Król Lew <3 23.08.10, 22:35 jak ja to kocham , do dzisiaj płacze jak te antylopy biegną po Mufasie :c Kopciuszek też jest genialny <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 22:40 Król Lew jest zajebisty. ^^ Po prostu nie wiem czemu ja to kocham. No a najbardziej Timona i Pumbe . Cały czas faze podkręcali. < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
behemociara Re: "Dzieciństwo" Disney'a. Klik.xd 23.08.10, 22:40 - król lew -Pocahontas -Mała syrenka. ..Ogólnie to WSZYSTKIE lubiłam, lubię i lubić będę zawsze. Ale najwspanialsza jest Anastazja. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 22:57 Te nowoczesne bajki Disney'a to DNO! Zero jakiegokolwiek przesłania czy czegokolwiek. A wracając do tematu: - Król Lew (1. i 2., 3 jakoś nie przypadła mi do gustu) - za muzykę i przecudną historię. Za każdym razem jak to oglądam ryczę jak dziecko. Timon i Pumba rules xd - Dzwonnik z Notre Dame - to raczej klimat bajki, w końcu historia toczy się w Paryżu-Mieście Miłości. - Herkules - za teksty wszystkich postaci. - Zakochany Kundel - Piotruś Pan - zawsze jak to oglądam marzę, żeby na zawsze pozostać dzieckiem. Wszystko byłoby proste, a poza tym tęsknię za bajkami, które mama opowiadała mi na dobranoc xd. No i Piotruś to mój i wymarzony chłopak - Mała Syrenka - uwielbiam Arielkę. Jest taka dobra i niewinna. - Mój Brat Niedźwiedź - cudownie dobrana muzyka - Alladyn - tekstu Dżina rządzą! - Atlantyda - za historię i teksty załogi, a zwłaszcza Słodkiego (Tylko główką do dołu), Pacart (Kochanieńka, walizkę też zabrał? Do kina to on nie poszedł) Mogłabym tak wymienia w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 23:24 jako mała dziewczyna przede wszystkim kochałam kubusia puchatka i jego przyjaciół : ) później doszły bajki, jak śpiąca królewna czy pocahontas. najbardziej chyba zachwycałam się oglądając kopciuszka, małą syrenkę, piotrusia pana oraz króla lwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: "Dzieciństwo" Disney'a 23.08.10, 23:29 Pocahontas. < 3 przemaguwielbiałam to. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
crazymiley Królik Bugs 23.08.10, 23:43 Uwielbiałam go i nadal lubię ''Co jest doktorku'' Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: "Dzieciństwo" Disney'a 24.08.10, 19:51 Królewna Śnieżka , Kopciuszek i a szczególnie Piękna i bestia. Odpowiedz Link Zgłoś