Dodaj do ulubionych

Różnorodność zdań

17.07.10, 16:05
Na kotku ciagle jest tak ze jak ktoś napisz coś o kimś np. ja napisze że nielubie Biebera to
odrazu ten ktoś czyli w tym przypadku ja zostaje wyzwany zminusowany przez pseudo
fanki.(Ale tu nie chodzi o Biebere tylko o wszytkie gwiazdy)Dla czego pseudo?Bo normalna
fanka jak by popatrzyła na taki komantarz to nie zareagowała by w żaden inny sposób
jak tylko to że olała by ten komentarz i pomyślała że ona wie lepiej i według niej Bieber jest
fajny i to jest jej zdanie a tamto moje zdanie.A z kolei taka pseudo fanka to odrazu
wyzywa cie w komentarzach że jesteś głupi/a nie masz stylu itp. i dają ci mnóstwo
minusów.To jest chore!Ja tak kiedyś robiłam jak te pseudo fanki ale zmądrzałam i wiem że
to niestosowne bo to jest poprostu chre i tylko bo każdy ma prawo wyrazic swoje
zdanie.A wy jak uwarzacie, jakie jest wasze zdanie na ten temat?I jeszce jedno: to dotyczy
wszytskich gwiazd nie tylko Biebera.

ps jeśli było już coś takiego to wiece co robić
Obserwuj wątek
    • elen Re: Różnorodność zdań 17.07.10, 16:17
      "...za prawdę mądre to i sprawiedliwe..."

ale ludzie to ludzie, są impulsywni. działają pod wpływem impulsu i w sumie się
      nie dziwię, patrząc na siebie pod tym względem.
      może takie zachowanie jest niestosowne, ale to się wiąże po trochu z niektórymi
      cechami ludzkiej natury.

miejmy nadzieję, że zmądrzejemy.
    • chochliczka Re: Różnorodność zdań 17.07.10, 16:20
      Hymm.... w gruncie rzeczy się z tobą zgadzam ale z tym wyjątkiem że uważam że
      nie trzeba być pseudo fanką aby tak postępować bo te prawdziwe fanki mimo że
      uważają że maja rację i tak Cię zminusują (oczywiście nie wszystkie) za to że
      się z nimi nie zgadzasz (można by ująć to tak: są zbyt zaślepione swoimi idolami)suspicious
    • bellacullenx dokładnie! 17.07.10, 16:59
      Zgadzam się w 100%!
      Świetnie to ujęłaś... prawdziwa fanka by to olała a pseudo wyskakuje z obelgami.
    • chocolatex Re: Różnorodność zdań 17.07.10, 17:19
      Zgadzam się z tobą, ale ...

gdybyś ty widziała podle komentarze pod adresem swojego idola czy przeszłabyś
      koło tego obojętnie? Jako prawdziwa fanka? Każdy fan broni swojego idola. Tak
      też robią tutaj, na kocie. Ale masz rację, obrażanie kogoś, że jest głupi bo
      lubi Biebera [przykład] jest skandaliczne. oO
    • mileyfankacyrus Re: Różnorodność zdań 17.07.10, 17:24
      W końcu ktoś to zauważył ;p
    • niuniaa yeah 17.07.10, 17:28
      dokładnie. ostatnio właśnie uczepiła się mnie jakaś gó...ara bo napisałam że nie cierpię hany montany. takie dzieci są po prostu śmieszne. i zarazem żałosne.

pzdrwink)
    • lalula005 cóż... 17.07.10, 17:31
      Niby tak, ale czy nie po to są te plusy i minusy? Moim skromnych zdaniem nie powinno ich być wcale. Jeśli się z czymś nie zgadzasz to minusujesz, nie tak?

Nie tylko pseudofanki atakują, antyfani nie są lepsi. Większość nie przebiera w słowach, ' nie lubisz mojej muzyki to znaczy, że się nie znasz'. Sypią się wyzwiska, obelgi i przekleństwa pod adresem artysty i fanów. Większosć fanów odpowiada tym samym i robia się nieprzyjemne kłótnie.

Z innej strony, kiedy ja widzę takie zachowanie reaguję. Impulsywnie i nie tylko w stosunku do gwiazd, za którymi przepadam.
    • wrikki Pseudo fanki znane także jako ku... pojebane!!! 17.07.10, 17:32
      Zgadzam się, ale nie pisałam czegoś takiego... Ale i tak ku... pojebane się
      kłóciły...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka