agus15xd 19.07.10, 14:47 Mam problem, ponieważ idę na 18-stke do kolegów i kompletnie nie wiem co mam im kupic ... Prosze jakbyscie mieli jakies pomysly bylabym bardzo wdzieczna.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo Re: 18-stka POMOCY!! 19.07.10, 18:57 prezerwatywy . ;d albo majtki z fajnym napisem <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: 18-stka POMOCY!! 19.07.10, 18:59 Kup im puszkę piwa lub wódkę jako symbol pełnoletności . Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: 18-stka POMOCY!! 19.07.10, 19:00 Wśród moich znajomych zapanował nowy trend. Kupowanie na prezenty worków treningowych z różnymi osobami na nich. Mój brat ostatnio dostał na urodziny z Bieberem hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: 18-stka POMOCY!! 19.07.10, 20:08 W sklepach jest mnóstwo takich gadżetów na 18-ste urodziny. ;3 Wystarczy pochodzić trochę po jakiejś galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: 18-stka POMOCY!! 19.07.10, 20:18 jakąś kartkę ze zboczonymi życzeniami , paczke prezerwatyw , i jakiś alkohol , a no i może T-shirt z tekstem typu " sex machine" Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: 18-stka POMOCY!! 19.07.10, 20:15 w ksiegarniach są takie skrzyneczki na 18 i tak sa prezerwatywt, fajki, piwo, cycko mierz itp ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: 18-stka POMOCY!! 20.07.10, 18:55 Książka, którą sama zrobisz. Najpierw kup zeszyt brulion. Okładkę optocz folią aluminiową (bo świeci) i poprzyklejaj na to zdjęcia np. pandy, spaghetti, czy kto co tam lubi, gołych bab. I napisy "i am sexy" itp. A w zeszycie opisz np. Celine Dion, Danutę Stenkę, czy innnego idola solenizanta/antki. Mam nadzieję, że helpnęłam i kucnęłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: 18-stka POMOCY!! 22.07.10, 13:23 Coś dla brechtu, np. dmuchaną lalkę ) Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: 18-stka POMOCY!! 22.07.10, 14:04 są różne takie sklepy z gadżetami na właśnie takie okazje. jeśli mieszkasz w większym miescie, rozejrzyj się a na pewno taki znajdziejsz. u mnie w pobliżu w takim sklepie są np. koszulki ze śmiesznymi napisami, zesstaw kieliszków z głupimi tekstami x D, różne śmieszne piżamy i ogólnie takie rzeczy. kup coś odlotowego na taką okazję, a nie np. książkę czy coś -,- Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: 18-stka POMOCY!! 22.07.10, 19:01 Podpytaj ich znajomych co lubią.. np. jakiej muzyki słuchają, może jakie książki czytają.. Ważne aby prezent był wyjątkowy, niepowtarzalny.. Więc będziesz się musiała wykazać odrobiną kreatywności.. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: 18-stka POMOCY!! 23.07.10, 21:13 W empiku są takie zajebiste, duże plakaty po 20 zł. Możesz to im kupić np. z ich ulubionym zespołem i do tego możesz jeszcze coś śmiesznego kupić o 18-stce, są różne rzeczy np. jakiś śmieszny krawat z jakimś tam napisem głupim. Odpowiedz Link Zgłoś
karriiinna7665 Re: 18-stka POMOCY!! 23.07.10, 21:15 Mój brat na 18-nastke dostał takiego pilota : gadzeter.pl/produkt/234-gadajacy-pilot-steruj-kobieta-.html fajna zabawka Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: 18-stka POMOCY!! 24.07.10, 10:41 Mhm, może powiem co mój brat dostał, będzie łatwiej. Prezerwatywy, wódkę, piwo, zegar na ściane [każda godzina inna pozycja seksualna], kostka do gry z erotycznymi pozycjami, kamasutra, taki płyn do robienia kamikadze i jeszcze coś tylko nie pamiętam.. Odpowiedz Link Zgłoś