wylogowana opowiadanie, fotografia 23.07.10, 03:40 BLOG ; ) lubię pisać i sprawia mi to przyjemność. a fotografia ? a komu ganianie z aparatem nie sprawia frajdy ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
mileyworld Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 06:09 Ja gram na pianinie i gitarze na gitarze uczę sie grać od 6 roku życia a na pianinie uczę się od roku. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 ;) 23.07.10, 07:46 Ja interesuję się fotografowaniem i aktorstwem ( w szkolnych przedstawieniach często gram główną rolę ) Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusrulez Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 07:55 unstoppablee napisał(a): > Hej dziewczyny ( : > Ja z pytaniem o Wasze uzdolnienia artystyczne ( : > Piszecie opowiadania czy moze wolicie fotografie ? > Macie blogi przedstawiajace Wasza tworczosc ? > Jesli tak to podajcie adresy i chwalcie sie swoimi uzdolnieniami ( : > Kto wie , moze ktoras z nas zostanie kiedys znana artystka haha > Tutaj mozecie poczytac moje opowiadanie : unbalancedd.blog.onet.pl/ > Teraz Wasza kolej ( : Ja very good gram na gitarze i keyboardzie Pisze piosenki Dobrze tańczę Ładnie śpiewam Jestem mistrzynią miasta w skakaniu na gumie Trenuję Double Datch i też jestem najlepsza w mieście Jestem najlepsza w mieście również w rolkach No może tyle Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 08:52 maluje szczegolnie ludzi znaczy rysuje weglem i chce grac na gitarze bo uwielbiam spiewac chcialabym komponowac piosneki Odpowiedz Link Zgłoś
magdaa.. Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 09:27 Ja akurat maluje, rysuje, fotografuje noi od czasu do czasu pisze wiersze Zapraszam na mojego bloga z rysunkami: www.artistblog.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
billqme Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 09:37 Rysuję. Konkretnie manga mi najlepiej wychodzi i jakieś fantazyjne stworki itd. dziewczyny, jak lubicie rysować to zapraszam na www.oekaki.pl . Genialna strona . mój profil z rysunkami to www.omysimska.oekaki.pl możecie do mnie pisać . No i pisanie... Nie wiem sama czy umiem, ale piszę opowiadanie www.rette-rette.bloog.pl ;3. Śpiewanie... hmm nie wiem, ludzie mówią że mam słodki głosik ale osobiście moja mama ma wyrachowane zdanie o moim śpiewie, a chyba jedyna ma racje co do tego że mój głos jest okropny i wogole. Ma ktoś wogole konto na www.ising.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 09:39 ja robię fotografię , oraz rysuję . Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 09:45 Pisałam kiedyś opowiadania, teraz najczęściej piszę scenariusze na jakieś szkolne przedstawienia : D Lubię recytować, ostatnio na Dniu Matki powiedziałam wiersz tak, że wszystkie mamy miały łzy w oczach. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bubuu www.bubuu17.fbl.pl 23.07.10, 10:19 FOTOGRAFIA - www.bubuu17.fbl.pl . uwielbiam robić zdjęcia , i sesje i przyrodzie TANIEC , DISCO i JAZZ - www.paradise-taniec.pl AKTORSTWO I ŚPIEW - uwielbiam śpiewać a zwłaszcza wysokiee partie ;D O oo i jeszcze moja bujna wyobraźnia ;'d Odpowiedz Link Zgłoś
asiax33 Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 10:26 ja bym chciała grać na gitarze . ; * : D Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 10:41 Piszę piosenki.. Układam do nich muzykę potem nagrywam.. Nagrałam już 2 płyty.. <takie dla siebie>.. GRam na keyboardzie, na gitarze klasycznwej, elektrycznej i akustycznej.. Oprócz tego próbuję gry na perkusji.. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_jb Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 10:47 Ja mam raczej uzdolnienia muzyczne. W podstawówce od 4-6 klasy śpiewałam w chórku, a jak poszłam do gimnazjum do zapisałam sie do orkiestry...No i uuuuwielbiam śpiewać...chciałabym też zacząć sie uczyć grać na gitarze. Mam też uzdolnienia aktorskie Odpowiedz Link Zgłoś
caroline13 Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 11:17 ja maluje :0 ale czy ładnie??? mój bloog karolinasawicz-projekty.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 11:36 Umiem szyć. Kocham modę i dlatego to robię. Przerabiam ubrania c; Lubię też rysować, śpiewać i pisać opowiadania. Wszystko po trochu Odpowiedz Link Zgłoś
top_kot ( ; ! 23.07.10, 11:36 Mozna powiedziec ze fotografie mam we krwi zaczelam fotografowac gdy mialalam 6 lat teraz mam 13. Na poczatku to byly zwykle amatorskie fotografie np. kwiatkow, zwierzat i w sumie wszystkiego co napotkam . Teraz fotografuje ludzi zwykle kolezanki chodz czasem zdazyją sie i modelki Moje kolezanki moga pochwalic sie zajefajnymi fotami na nk x D . Gram tez na pianinie i na gitarze basowej (; . nawet mi dobrze idze . Czasem tez rysuje grafy i pisze wiersze (; . I to chyba na tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 11:44 ja tańczę jerkin ,ale nie sądzę ,że to coś specjalnego.Chociaż prawie nikt nie wie co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu pasja ;D 23.07.10, 11:47 lubię robić ''sesje zdjęciowe '' z kuzynką. ja odgrywam raczej rolę fotografa , najbardziej lubię raczej układa tła , dodatki , stroje itd.. wszytsko sie musi komponować. maluję akwarelami i rysuję ołówkami ,portery .. tylko portrety .. najczęściej sław. nie prowadzę zadnego blogaa.. hm .. Odpowiedz Link Zgłoś
musicc Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 11:56 ja plastycznie i fotograficznie ale niestety nie mam bloga... Odpowiedz Link Zgłoś
karaq93 Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 12:24 Bardzo lubię pisać. Jednak jak na razie są to tylko krótkie opowiadania i czasem jakieś wiersze. Jednak aktualnie robię to raczej dla siebie, nie mam bloga związanego z tym. Jednak od zawsze chciałam być pisarką, tylko nie wiem czy coś z tego wyjdzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 12:34 Gra na fortepianie and taniec Reaktywacja Kotkowego Czatu! Odpowiedz Link Zgłoś
ada9081996 Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 13:15 Ja potrafię malować i rysować, podobno nawet bardzo dobrze biorę udział w różnych konkursach i nawet często wygrywam, więc cyba coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
patti_97 Re: Artystycznie ( : 23.07.10, 13:15 Ja umiem śpiewać i po angielsku umiem mówić. A tylko mam 13 lat. Wygrałam konkursy związane z tym. W dom7u też bardzo dużo ćwiczę angielskiego i uczę się coraz więcej z tego języka i śpiewanie tak samo. pozdro. ; * Odpowiedz Link Zgłoś