lulalolu 20.07.10, 17:17 Pmóżcie mi!!!!! jestem chora! chcialabym wygladac zachowywac sie i wogole byc jak bella thorne albo selena gomez!!!!! mam depresje! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eego Re: !Pomocy! 20.07.10, 17:26 Kulka w łeb, pętelka albo wykrwawienie, to rozwiąże twoje wszystkie "problemy". Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu Re: !Bieber! 20.07.10, 17:28 nie bujam sie w bieberze! kiedys go lubilam a teraz nie chce mi sie zdjecia zmnienic Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 0o0o0o0o0o0 20.07.10, 17:29 Jakie jeszcze wątek ktoś wymyśli ?! Bo ja już po prostu konam . ROzumiem nudzi się ale to przesada ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: !Pomocy! 20.07.10, 17:30 to zrób sobie operację plastyczną. a tak na serio, to dlaczego chciałabyś się zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu Re: !Pomocy! 20.07.10, 17:31 bo jestem beznadziejna... moje kolezanki uwazaja ze jestem ladna ale... Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: !Pomocy! 20.07.10, 17:37 To masz wieeeeeelki problem. Naprawdę ci współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Re: !Pomocy! 20.07.10, 17:51 powieś się na sznurówce albo podetnij wykałaczką Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu Re: wezwij pogotowie -,- oj a ja chce być Elvisem 20.07.10, 17:44 okej wycofuje temat bo ten problem jest nie wazny ale za to wy chyba macie jakies kompleksy ja prosze o pomoc a nie o pograzanie ludzi co nikt was nie lubi i chcecie dolowac innych?! Odpowiedz Link Zgłoś
hiyume Re: wezwij pogotowie -,- oj a ja chce być Elvisem 20.07.10, 17:52 idź się zabij Odpowiedz Link Zgłoś
hellokinia Re: !Pomocy! 20.07.10, 17:51 nie musisz wyglądać i zachowywać się jak one zaakceptuj siebie taką jaką jesteś. No jeżeli już nie możesz wytrzymać to zbieraj kase na operację plastyczną. A co do wyglądu jeżeli twoje koleżanki mówią ze jesteś ładna to jesteś i weź sobie to do serducha nie musisz wyglądać jak one. Możesz się tak zachowywać i naśladować je w minach,ubiorze itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: !Pomocy! 20.07.10, 19:01 hellokinia napisał(a): > nie musisz wyglądać i zachowywać się jak one zaakceptuj siebie taką jaką jesteś > . No jeżeli > już nie możesz wytrzymać to zbieraj kase na operację plastyczną. A co do wygląd > u jeżeli > twoje koleżanki mówią ze jesteś ładna to jesteś i weź sobie to do serducha nie > musisz > wyglądać jak one. Możesz się tak zachowywać i naśladować je w minach,ubiorze it > p.... lepiej bym tego nie ujęła Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Tu 24.07.10, 10:50 Często jest tak że chcemy się upodobnić do swoich idoli , jednak nie zawszę wychodzi nam to na dobre. Upodobnić się z wyglądu np. do Seleny będzie Ci prościej niż z charakteru , ponieważ jej zachowania nie znasz i jak sądzę nie poznasz . Może idź do fryzjera , wydrukuj czy pokaż zdjęcie z gazety z fryzurą Sel i niech babka zrobi Ci taką fryzurę jak ona ma . Zafarbuj włosy na jak najbardziej podobny kolor no chyba że już taki masz . Kupuj ciuchy lub sama je przerób , takie jak ma Selena . Możesz się też zacząć malować choć to będzie Ciężko bo Sel nie ma wiecznie tego samego makijażu więc z tym akurat będzie Ci trudno . Mam nadzieje że Ci pomogłam ^^ . Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: !Pomocy! 24.07.10, 14:00 Utop się w beczce z octem -.^ xD hahha nie no sory, zart nie zbyt.. -.- Sluchaj, chocbys nie wiem jak chciala byz jedna z nich.. to mozesz zachowywac sie jak one, ale nigdy nie bedziesz ani jedna ani druga, wiec po co caly ten cyrk ? Podoba Ci sie Bieber ? Minie Ci ten okres Odpowiedz Link Zgłoś