volume_ 21.07.10, 12:56 Zupełnie już nie mam co czytać. Przeczytałam większość serii książek o wampirach i bardzooo mnie już wkurzają, macie jakieś fajne książki do polecenia? piszcie streszczenia i swoje zdanie o książce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsjustmee Re: Polecane? 21.07.10, 13:14 tu, tu, tu, tu, i tu masz pełno recenzji książek, mam nadzieję, że Ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Polecane? 21.07.10, 13:21 Ja polecam te: J.K.Rowling-Harry Potter Cassandra Clare-Dary Anioła Musierowicz Małgorzata-Jeżycjada Kate Brian-Tylko dla wybranych Rafał Kosik-Felix,Net i Nika Becca Fitzpatrick-Szeptem Kate Brian-Księżniczka i żebraczka Kate Brian-Szkoła dla blondynek Alyson Noel-Ever Fabisińska Liliana-BezSennik Faria Laurie A-Niebieski płomień na koszmary Grant Michael-Gone-Znikneli Lauren Kate - Upadli Harrison Kim - Umarli czasu nie liczą Lisa Jane Smith-Pamiętniki wampirów Lisi Harrison-Elita Marr Melissa - Królowa Lata Mead Richelle - Akademia Wampirów Rennison Louise - Zwierzenia Georgii Nicolson Książki Meg Cabot: -Seria Pośredniczka * Kraina cienia * Dziewiąty klucz * Kraksa w górach * Najczarniejsza godzina * Nawiedzony * Czwarty wymiar -Seria 1-800-JEŚLI-WIDZIAŁEŚ-ZADZWOŃ * Kiedy piorun uderza * Kryptonim "Kasandra" * Bezpieczne miejsce * Znak węża * Szukając siebie -Seria Pamiętnik Księżniczki *Pamiętnik księżniczki *Pamiętnik księżniczki 2. Księżniczka w świetle reflektorów *Pamiętnik księżniczki 3. Zakochana księżniczka *Pamiętnik księżniczki 4. Księżniczka na dworze *Pamiętnik księżniczki 4 i 1/2. Akcja "Księżniczka" *Pamiętnik księżniczki 5. Księżniczka na różowo *Pamiętnik księżniczki 6. Księżniczka uczy się rządzić *Pamiętnik księżniczki. Gwiazdkowy prezent *Pamiętnik księżniczki 7. Księżniczka imprezuje *Pamiętnik księżniczki 7 i 1/2. Urodziny księżniczki *Pamiętnik księżniczki. Walentynki księżniczki *Pamiętnik księżniczki 8. Księżniczka w rozpaczy *Pamiętnik księżniczki 9. Księżniczka Mia *Pamiętnik księżniczki 10. Pożegnanie księżniczki -Seria Top Modelka * Top modelka * Top modelka 2: Nie chcę być dziewczyną z wybiegu * Top Modelka 3: Ucieczka -Seria Dziewczyna Ameryki * Dziewczyna Ameryki * Dziewczyna Ameryki 2: Pierwszy krok -Magiczny Pech -Liceum Avalon -Idol Nastolatek -Jeszcze mnie polubicie -Kłamczucha w opałach Wszystkie są super, naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Polecane? 21.07.10, 13:24 pozwolę sobie skopiować jedną moją wypowiedź. ;q eragon. <3 ogólnie cała trylogia dziedzictwo. dwie pierwsze zostały wydanie w 2005, a trzecia w 2008. zamiast wróżek są elfy, krasnoludy, smoki i gargulce. ale książki są nieziemskie. <333333 :milionserduszek: Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Polecane? 21.07.10, 13:26 Wszystkie książki Meg Cabot. Są bardzo ciekawe. Ostatnio przeczytałam książkę Meg Cabot 'Top modelka" " 17-letnia Emerson Watts nigdy nie mogła wybaczyć rodzicom swojego dziwnego imienia. Ale po nieprzewidzianym wypadku straci to znaczenie, bo Em nie będzie już sobą... Dla Emerson nie jest ważny ani wygląd, ani brak powodzenia u chłopców. Jej świat to gry komputerowe i seriale na Discovery. Do czasu, gdy nagle staje się kimś całkiem innym: budzi się w ciele supermodelki. W nowym życiu "celebrytki" czekają na nią flirt, blask fleszy i seksowne kreacje. Ale to nie wszystko..." Odpowiedz Link Zgłoś