euforiia Tylor! 30.07.10, 19:25 Ja wybieram Tylor , ponieważ Mailey zmieniła się nie do poznania , i nie bardzo mi się ta zmiana podoba . xD Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Miley ! 30.07.10, 19:29 Przecież Taylor też się zmieniła z grzecznej dziewczynki na dziwkę ! Ja wolę Miley dlatego ,że Taylor nigdy nie lubiłam a Miley jakoś tak lubię i przynajmniej jej twarz nie jest jakaś emo Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 Taylor! 30.07.10, 19:39 Osobiście stoję za Taylor! Nigdy nie była cukierkowa i nie chciała taka być. A Mileyuśka, była cukierkowa i teraz niby taka dorosła! Z dwojga złego wolałam słit hancię montancię od tego czegoś, czym jest Miley teraz. A tak poza tym, denerwuje mnie, jak wszyscy bronią Miley 'bo ona ma 18 lat, a Taylor 16' a to nie prawda! Dlaczego Taylor liczą rocznikowo (bo jest z 93) a Miley tak (92, choć 18 urodzin jeszcze nie miała!) Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Miley vs Tylor! 30.07.10, 19:40 Taylor po1 jest ładniejsza po2 nikogo nie udaje jest naturalna nie to co majli i po3 gra w fajnym zespole Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Miley vs Tylor! 02.08.10, 18:53 Ja wolę Miley niewiem dlaczego ale kiedyś jej zabardzo nie lubiłam ale po filmie The last song sądze że jest świetną aktorką i polubiłam ją Miley ma też na pewno więcej fanów od Taylor , zdobyła więcej statuetek i ma wielki talent muzyczny bo ładnie śpiewa a takich aktorek jak taylor jest sporo Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Oczywiście, że Taylor. 02.08.10, 18:57 Za kogo ty mnie masz? Taylor Momsen ma genialny głos, zabójczą chrypkę, fajne piosenki, ma cudowny styl, a nie jest jakimś, pożal się, Boże, plastikiem. To moje zdanie. C; Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel Re: Miley vs Tylor! 02.08.10, 19:06 a moim zdanie zmienila sie bo nie chceala byc juz kojazona z hancią montnią i dobrze wole jej nową odsłonę;p Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Miley jest super a Taylor bleee 02.08.10, 20:18 Taylor to gwiazdka która wzbija sie na szczyt przez plotki a nie przez dobta muzyke Miley cięzko pracowała na swój sukces i po 3 sezonach Hannah osiągneła to czego pragneła i nigdy nie na plotkach!!!Mi nawet bardziej podoba sie nowy styl Miley Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroco Re: Miley vs Tylor! 06.08.10, 22:14 Miley nie musiała się zmieniać aby o niej pisano ponieważ było o niej głośno cały czas. Zdecydowanie wybieram Miley, nie przepadam za Taylor . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Miley vs Tylor! 06.08.10, 22:33 wolę taylor momsen . niby ona zaczęła tą kłótnię i wgl, ale nie dziwcie się jej -,- każda gwiazda pracuje na swój sukces i wyrabia swój styl i chyba nikt nie chciałby być porównywany do kogoś innego . Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka20 Re: Miley vs Tylor! 08.08.10, 13:56 Miley,bo ma niektóre fajne piosenki,a Taylor nie cierpię!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś