smietanoowa Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 09:03 We are taking to the sky pass the moon to the galaxy - Justin Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
collins Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 09:55 "so be it, threaten no more, to secure peace is to prepare for war, so be it, settle the score, touch me again for the words that you'll hear evermore..." kocham to. <3 metallica- don't tread on me. Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 09:57 dużo tego ... ale wydaje mi się , że ten : ` "Forever's never seemed so long as when you're not around it's like a piece of me is missing. I could have learned so much from you but what's left now? Don't you realize you shot this family a world of pain? Can't you see there should have been a happy ending we let go?" Lullabies - All Time Low (; Odpowiedz Link Zgłoś
kris555 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 09:54 I'm surrounded by liars everywhere I turn I'm surrounded by imposters everywhere I turn I'm surrounded by identity crisis everywhere I turn Am I the only one to notice? I can't be the only one who's learned ~~Gavin DeGraw "I don't want to be" Our love would be forever And if we die We die together And lie, I said never ‘Cause our love would be forever ~~Muse "Neutron Star Collision(Love is forever)" Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re:Piękny :** 27.07.10, 10:17 I scratch your sweet name Right into my skin You left me bleeding But I couldn't give in I swallowed all the poison to get infected Give back my heart that you body rejected Oh no, I'll never let you go Oh no, I hate that I need you so Tokio Hotel - Attention Szczerze mówiąc, całą ta piosenkę mogłabym tutaj umieścić, bo cała jest przepiękna i naprawdę zachęcam do posłuchania (najlepiej z tłumaczeniem) całości.....Nawet jeśli nie jesteście fanami, sądzę że ta piosenka zrobi na was wrażenie ..... www.youtube.com/watch?v=KWm9IecvbW8 - dla zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
lubieplackix Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 11:10 I’m sure that i'lll find my way, ’cause i'm not afraid to try. Tom Dice - Me and my guitar BIAŁYSTOK PONOWNIE DZIĘKUJE Z UWAGĘ.! Odpowiedz Link Zgłoś
ar_buzio Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 11:49 Metallica-sad but true Hey I'm your life I'm the one who takes you there hey I'm your life I'm the one who cares they they betray I'm your only true friend now they they'll betray I'm forever there I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel sad but true I'm your dream, mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay you know it's sad but true you you're my mask you're my cover, my shelter you you're my mask you're the one who's blamed do do my work do my dirty work, scapegoat do do my deeds for you're the one who's shamed I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must stea l I'm your pain when you can't feel sad but true I'm your dream, mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay you know it's sad but true hate I'm your hate I'm your hate when you want love pay pay the price pay, for nothing's fair hey I'm your life I'm the one who took you here hey I'm your life and I no longer care I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel sad but true I'm your truth, telling lies I'm your reasoned alibis I'm inside open your eyes I'm you Sad But True Cały tekst jest niezły ; p Tłumaczenie: Hej! Jestem twoim życiem Tylko ja cię tu trzymam. Hej! Jestem twoim życiem. Tylko ja się troszczę [o ciebie]. Oni Oni oszukują Jestem teraz twoim jedynym prawdziwym przyjacielem. Oni Oni będą oszukiwać! Będę tu zawsze. Jestem twoim snem, stającym się rzeczywistością. Jestem twoimi oczami, kiedy musisz się skradać. Jestem twoim bólem, kiedy nie umiesz czuć. Smutne, ale prawdziwe. Jestem twoim snem, zbłąkany umyśle [?] Jestem twoimi oczami, gdy jesteś daleko. Jestem twoim bólem, gdy się rewanżujesz. Wiesz, że to smutne, ale prawdziwe. Ty. Ty jesteś moją maską Jesteś moją powłoką, moim schronieniem. Ty. Jesteś moją maską. Tylko ty jesteś obwiniany. Wykonaj Wykonaj moją brudną robotę, koźle ofiarny! Wykonaj Wykonaj moje czyny [?!] Bo tylko ty się wstydzisz. Jestem twoim snem, stającym się rzeczywistością Jestem twoimi oczami, kiedy musisz kraść Jestem twoim bólem, kiedy nie możesz czuć. Przykre, ale prawdziwe... Jestem twoim snem, zbłąkany umyśle [?] Jestem twoimi oczami, gdy jesteś daleko. Jestem twoim bólem, gdy się rewanżujesz. Wiesz, że to smutne, ale prawdziwe. Nienawiść. Jestem twoją nienawiścią. Jestem twoją nienawiścią, kiedy potrzebujesz miłości. Płać. Spłać koszty. Płać, bo nic nie jest sprawiedliwe. Jestem twoim snem, stającym się rzeczywistością Jestem twoimi oczami, kiedy musisz kraść Jestem twoim bólem, kiedy nie możesz czuć. Przykre, ale prawdziwe... Jestem twoją prawdą, mówiącą kłamstwa Jestem twoimi uzasadnionymi wymówkami Otwieram twoje oczy od środka. Jestem tobą. Smutne, ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie B.O.B, Simple Plan, Muse 27.07.10, 11:51 moje cytatay: B.O.B ft Hayley Williams - Airplanes "Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now, a wish right now, a wish right now Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now, a wish right now, a wish right now" Simple Plan - Welcome to my life "No you don't know what it's like When nothing feels all right You don't know what it's like To be like me To be hurt To feel lost To be left out in the dark To be kicked when you're down To feel like you've been pushed around To be on the edge of breaking down And no one's there to save you No you don't know what it's like Welcome to my life" Muse - Neutron Star Collision "Our love would be forever And if we die, we die together Well I, I said never Cause our love would be forever The world is broken, halos fail to glisten We try to make a difference but no one wants to listen Hail the preachers, fake and proud Their doctrines will be cloud Then they'll dissipate like snowflakes in an ocean" Paramore - Ignorance "If i'm a bad person, you don't like me i guess i'll go, make my own way it's a circle a mean cycle i can't excite you anymore where's your gavel? your jury? what's my offense this time? you're not a judge but if you're gonna judge me well sentence me to another life." Oczywiście mam więcej ulubionych cytatów ale tu dodałam tylko kilka ze względu na długość cytatów Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie Re: B.O.B, Simple Plan, Muse, Paramore 27.07.10, 11:52 moje cytatay: B.O.B ft Hayley Williams - Airplanes "Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now, a wish right now, a wish right now Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now, a wish right now, a wish right now" Simple Plan - Welcome to my life "No you don't know what it's like When nothing feels all right You don't know what it's like To be like me To be hurt To feel lost To be left out in the dark To be kicked when you're down To feel like you've been pushed around To be on the edge of breaking down And no one's there to save you No you don't know what it's like Welcome to my life" Muse - Neutron Star Collision "Our love would be forever And if we die, we die together Well I, I said never Cause our love would be forever The world is broken, halos fail to glisten We try to make a difference but no one wants to listen Hail the preachers, fake and proud Their doctrines will be cloud Then they'll dissipate like snowflakes in an ocean" Paramore - Ignorance "If i'm a bad person, you don't like me i guess i'll go, make my own way it's a circle a mean cycle i can't excite you anymore where's your gavel? your jury? what's my offense this time? you're not a judge but if you're gonna judge me well sentence me to another life." Oczywiście mam więcej ulubionych cytatów ale tu dodałam tylko kilka ze względu na długość cytatów Odpowiedz Link Zgłoś
avriltoja Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 11:52 I don’t wanna be without you babe I don’t want a broken heart Don’t wanna take a breath without you babe I don’t wanna play that part I know that I love you But let me just say I don’t wanna love you in no kind of way No, no, I don’t want a broken heart And I don’t wanna play the broken-hearted girl No, no, no broken-hearted girl I’m no broken-hearted girl Beyonce- Broken hearted girl. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
emostarprincess Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 12:11 3 Doors Down- ,,Let me go" ,,You love me but you don't know who I am I'm torn between this life I lead and where I stand And you love me but you don't know who I am So let me go Let me go" Odpowiedz Link Zgłoś
dirty_diana Tokio Hotel-Zoom <33 27.07.10, 13:08 Lachst du irgendwo Da draussen Mit tränen im Gesicht Schreist du irgendwo da draussen Bis die stille zerbricht Ich seh dich Gib jetzt nicht auf... Zoom dich zu mir Ich zoom mich zu dir Wir werden scheinen Weit weg von hier Durch Raum und Zeit Zoom dich zu mir.../ Gdziekolwiek się tam śmiejesz Ze łzami na twarzy Gdziekolwiek tam krzyczysz Aby przełamać milczenie Widzę Cię Nie poddawaj się teraz Zbliż się do mnie Zbliżę się do ciebie Będziemy lśnić Daleko stąd W przestrzeni i czasie Kocham tą piosenkę...<3 . Odpowiedz Link Zgłoś
ciastex52 ;* 27.07.10, 13:21 Boys Like Girls-Thunder Your voice was the soundtrack of my summer Do you know you're unlike any other? You'll always be my thunder, and I said Your eyes are the brightest of all the colors I don't wanna ever love another You'll always be my thunder So bring on the rain And bring on the thunder Tłumaczenie : [tekstowo.org] Twój głos to ścieżka dźwiękowa mojego lata Czy wiesz, że jesteś inna od wszystkich? Zawsze będziesz moją błyskawicą, mówiłem Twoje oczy są najjaśniejsze ze wszystkich kolorów Nie chcę nigdy kochać innych Zawsze będziesz moją błyskawicą Więc przynieść mi deszcz I spraw, by zagrzmiało Jeden z licznych Odpowiedz Link Zgłoś
anulkapi najlepszy cytat 27.07.10, 13:25 Papaya Sound System zło sam syf men Wiele znam ksyw wiem bo tam gram co tydzień LBN nie Licheń kielich za kielichem Alkohole nie liche nieźle klepią michę-3oda kru-czamalimbe Odpowiedz Link Zgłoś
julka0512 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 13:33 I've never told a lie and that makes me a liar, I've never made a bet but we gamble with desire, I've never lit a match with intent to start a fire but recently the flames are getting out of control. All Time Low - Jasey Rae Odpowiedz Link Zgłoś
mineczka88 ... ; ] 27.07.10, 13:35 Hej, dziewczyno, masz ładne kolana. Zabiorę cię na koniec świata, Tylko znajdę kluczyki Do małego fiata. Dziś w adidasa, kiedyś w glanach Tu trzeba grać w rytmie tanecznym. Bo dziewczyny lubią tańczyć. A co to jest za życie bez dziewczyn ? albo Często twe oczy miast wiosennieć zielenią Są takie zimne i dziwne W chorych rozmowach twe oczy patrzą gdzie indziej Patrzą tylko gdzie by się schować Twoje ramiona – nie kruszące się ciasto Nie pachną miętową maścią Ja w twoich ramionach – nieistotny dysonans Deszcz szczęścia strzał nad przepaścią Szeptem na ucho powiem że Że ja, ja się tego wyrzekam... Tych ranków jak febra - u okien twych jak żebrak - Siedziałem za drzewem nie raz Tych gwiazd spadających - pijanych gwiazd na stos - Nocą gdy będę umierał Szeptem na ucho powiem że Że ja, ja się tego wyrzekam... Wyrzekam bo... Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości Jak ty Zanim piorun i tęcza przejdą przez smutków most Zanim dzień stąd odleci na chmurze Zanim groszki i róże pocałują się znów przez płot Zanim kurz pozamiata podwórze Szeptem na ucho powiem że... tO CO PRAWDA CAŁE TEKSTY, ALE ŁADNE, NIE Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: ... ; ] 27.07.10, 14:00 Leighton Meester ft. Robin Thicke < 3 "Somebody to love" Paris France to Michigan London town and through Berlin I can’t believe this place I’m in Everywhere and back again Porcelain and China Dolls Give me one and I’ve seen them all Got my back against the wall Wonder where I’ll be tomorrow? But wait, now how long could this take? It’s hard to find a man, When you’re gone before he wakes. They say it’s hard to achieve But can’t a girl believe? REFREN: Is there somebody who still believes in love? I know you’re out there There’s got to be somebody I search around the world But I can’t seem to find Somebody to love ROBIN THICKE: Baby girl, there you at Looking at me like a putty cat Wondering where that thing is at Wondering where your ring is at Nobody ever did it quite like this Nobody ever did it quite like you Do your hair, I bought you shoes We can hit the town like superstars do You lookin’ for love? Then let me show you love Give me the key to your heart I can give you what you want When you’re waiting for love And you’re lookin’ for someone I’mma turn this gossip girl into a woman REFREN: Is there somebody who still believes in love? I know you’re out there (I know you’re out there) There’s got to be somebody I search around the world But I can’t seem to find Somebody to love Is there somebody who still believes in love? I know you’re out there There’s got to be somebody I search around the world But I can’t seem to find Somebody to love Je t'adore, Je t'adore (I love you, I love you) Make a move, do the thing Turn around, strike a pose Je t'adore, Je t'adore (I love you, I love you) Make a move, do the thing Turn around, strike a pose Ooh, I like it Ooh, I need it Ooh, I want it Hey Hey I know it’s hard to achieve But can’t a girl believe? REFREN: Is there somebody (Is there somebody?) who still believes in love? (Who still believes?) I know you’re out there (I know you’re out there) There’s got to be somebody I search around the world But I can’t seem to find Somebody to love Is there somebody who still believes in love? (who still believes) I know you’re out there (who still believes) There’s got to be somebody I search around the world But I can’t seem to find Somebody to love (You say hello, I say goodbye) x2 Somebody to love Już do końca nie chciało mi się zaznaczać xDD Kocham Leighton i Robina I kocham tę piosenkę polecam ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
kiniussia Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 15:00 Ja mam ich strasznie dużo ... w sumie wszystkie piosenki MAROON 5 Każda trafia w moje serducho ... Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracyjna. A fine frenzy - almost lover 27.07.10, 15:05 We walked along a crowded street You took my hand and danced with me Images Odpowiedz Link Zgłoś
truski_95 ^_^ 27.07.10, 15:18 When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone The words I need to hear to always get me through the day And make it OK I miss you. Avril Lavigne "When You're Gone" Any moment, everything can change, Feel the wind on your shoulder, For a minute, all the world can wait, Let go of your yesterday. Hilary Duff "Fly" So I won't give up, No, I won't break down, Sooner than it seems life turns around, And I will be strong even if it all goes wrong, When I'm standing in the dark I'll still believe, Someone's watching over me. Hilary Duff "Raise Your Voice" Uwielbiam te piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 15:25 Butterfly, Butterfly, Butterfly fly away. Miley Cyrus - Butterfly fly away Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona15 Dużo tego :)) 27.07.10, 15:52 Moje ulubione cytaty to: "I want the world to see What you mean to me" Sterling Knight - StarStruck " I spread my wings and I learn how to fly" Kelly Clarkson - Breakaway "The mirror can lie doesn't show you what's insade, and it can tell you your full of life..." Demi Lovato - Believe in me "And at last All the pictures have been burnd and all the past is just a lesson that we're learned Don't forget Please don't forget us.." Demi Lovato - "Don't forget "Moje słowa niesie wiatr słowa, które wołam, wciąż wołam, tak wołam: KOCHAM - serce moje dla Ciebie, dla nas Dwoje Tylko z tobą chce być blisko bo kocham nade wszystko..." Masters - Podróż do Gwiazd "You’re my harmony to every song I sing, and I wouldn't change a thing.." Demi Lovato & Joe Jonas - I wouldn't change a thing Odpowiedz Link Zgłoś
zozola7296 happysad i jamal 27.07.10, 16:21 Happysad 'Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty. Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże ani całusy małe, duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze...' - Zanim pójdę. 'Że zaufanie to taka czarna świnia w dzień jest, w nocy nie ma...' - A mialo być tak pięknie. 'Chyba więcej szczęścia mają nie co ci się rodzą, a ci co umierają...' - Ja do Ciebie. 'I już się modlę do spadających gwiazd bo mi brakuje ciepła twych rozchylonych warg... - Kostuchna. 'Kocham i tęsknie Chociaż to takie niemęskie Rozumiem współczuje Chociaż się czuje niezręcznie Na zmianę ufam i wątpię Chociaż to takie nierozsądne A łzy to ja ci powiem Ja ich nie wylewam za kołnierz Powiedz mi powiedz swoje lęki i fobie I wiecznie się wzruszam i mięknę Chociaż to takie niezręczne A ty śmiejesz się ze mnie a ja usycham i więdnę Powiedz mi powiedz swoje lęki i fobie...' - Lęki i fobie. 'Nie puszczę cięnigdzie sama stąd nie pójdziesz zostaniesz tuja będę czekał aż uśniesz będę czekał aż uśnieszbędę czekał aż uśniesz...' - Łydka. 'Mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle...' - Mów mi dobrze. 'Podróże z i pod prąd niekończące się nigdy taka nasza mała więź ziarno nienawiści raczej nigdy nie będzie lepiej taj jak nigdy nie było źle raczej już zostanie tak jak jest...' - Podróże z i pod prąd. 'Bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K...' - Pani na K. 'Chodź to jeszcze tylko parę ulic stąd kilkanaście chodnikowych dziur chodź przyspieszmy kroku bo dogania nas noc a w nocy lepiej losu tu nie kusić...' - Pętla. 'Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja...' - Taka historia. 'I taką wodą być co nawilży twoje wargi uwolni kąciki ust gdy przyłożysz je do szklanki...' - Taką wodą być. 'Ale któregoś pięknego dnia zaraz przed tym jak wszystko trafi szlag sięgnę do pamięci dna i stamtąd wyciągnę ten ślad bo gdzie było nam tak bezpiecznie jak tam?!...' - W piwnicy u dziadka. i teraz Jamal 'Każdy chce brać Nikt nie chce dać Wszyscy tu się zachowują jak automat!...' - Automat 'Każdy ma prawo żeby zobaczyc promień słońca...' - Babilon. 'Mała, zastanów się, To bilet w jedną stronę, sama nie wiesz już gdzie Spróbuj tu jeszcze raz Niewiele jest tych rzeczy, których nie zmienia czas...' - Bilet. 'Ja wiem, że do ciebie przyjdzie też Dzień który zbudzi w tobie moc Wszystko co dzieje się jest Tutaj prawdopodobnie po to żebyś czuł to...' - Kiedyś będzie nas więcej. 'Pytania zadawaj, Bo do tego masz prawa, Bo to nie taki dobry man co nic od ciebie nie ząda Wszystko co ci mówę, ja mówię ci po to byś poczuł Tylko od ciebie zależy jak twoje życie wygląda...' - Kiedyś będzie nas więcej. 'Dosyć rewolucji, która jest Tylko na ulicach - a w ludziach nie We wszystkim coraz mniej ciebie i mnie Uciekamy ale wciąż nie wiemy gdzie...' - Kiedyś będzie nas więcej. 'To nie jest tylko głos betonowych osiedli Sami nie wiemy dokąd jeszcze będziemy biegli My chcemy tylko żeby ludzie sami dostrzegli Kiedyś będzie nas więcej!... - Kiedyś będzie nas więcej. 'Między nami nie ma nic A to czego dotykamy - o tym nie wie nikt Pomiędzy ustami przebiega cienka nić Nie jesteśmy potrzebni sobie, by żyć...' - Mantra. 'Właśnie wstał nowy dzień Jeszcze raz do zdobycia cały świat, o tym wiem...' - Nowy dzień. 'Patrzę w okno - słońce jakby do mnie usmiechnięte Nie myślę teraz o tym co jest chore, pokrętne Nieźle pie...ięte życie codzienne Co jutro, to jutro jest mi teraz obojętne...' - Nowy dzień. 'No bo ja wiem gdzieś tam w środku, że wszystko będzie dobrze Do kogoś to przesłanie przecież musi tam dotrzeć...' - Nowy dzień. 'Czuję, że niczego nie żałuje, nic mi nie szkoda Spod nogi zamieciona każda jedna kłoda...' - Nowy dzień. 'Na rogu bloku z daleka ludzi kojarzę To z nimi właśnie taszczę codziennego dnia bagaże...' - Nowy dzień. 'Rytm jest miołścią tu każdy to wie...' - Nowy dzień. 'Wiem, że tu jesteś I nic nie dzieje się pomiędzy nami, pękła ta nić Wiem, że tu jesteś I nic, i nikt...' - Ogień. 'Gdzie jest ogień, który palił nas ogień, który palił nas Jak drzewa...' - Ogień. 'Pójdę tylko tam, gdzie poprowadzi moje serce nie trzeba mi fam Pojdę tylko tam, gdzie duszy muzyka, muzyka, muzyka moja gal Pojdę tylko tam I nie zatrzyma mnie nikt choćbym miał być sam! Pójdę tylko tam Pójdę tylko tam...' - Pójdę tylko tam. 'Słowa z otwartej rany sączą się, tak bardzo trudno zauważyć gdzie kończy się zycie, a zaczyna sie sen...' - Pójdę tylko tam. 'Nawet, gdy twoje dłonie są dla mnie nieznanym lądem, Wiem, że tu jesteś, to dopiero początek. Nie mówię nic, bo zgubiłem rozsądek, porażony miłości prądem...' - Słońca Łan. 'Wiem, że nadejdzie ten dzień, kiedy spełni się sen, Wiem to. Kolejny raz odnajdziemy to w nas, Nasze miejsce i czas, wiem to...' - Słońca Łan. 'Więcej niz słowo więcej niż bym nawet chciał,muzyka mi dodaje sił, Kiedy kiwasz głową- to tak jakbyś zrozumieć miał to co chce powiedzieć Ci...' - Słowo 'Błędy, ten kto je robi to wie Błedy czasami uczą cię I trwa to całe lata To strata od początku świata...' - Warto to przetrwać. + jeden cytat który odrazu wpadł mi w ucho (: 'We make the sun shine in the moon light We can make the greay clouds in blue skies'...- może się ktoś domysli czyje Dziękuję za uwagę pisałam to przez pół godziny a to tylko cytaty z dwóch zespołów jest tego znacznie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi251 Najlepszy cytat z piosenki 27.07.10, 16:54 "I czasem jakiś głos przed siebie każe biec i na powietrze wyjść gdy pada deszcz przed siebie ciągle biec aż do utraty tchu nie wracaj nigdy tu..." M yslovitz -moja kochana piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Najlepszy cytat z piosenki 27.07.10, 17:00 `There's a lot you don't notice when you read between the lines The futures out of focus, when you're blinded by the light. It's a hope for all the hopeless in the worst of trying times I resort to being speechless` [...] `I try and feel the sunshine You bring the rain You try and hold me down With your complaints You cry and moan and complain You whine an tear Up to my neck in sorrow The touch you bring` [...] Odpowiedz Link Zgłoś
adulka3113 Metallica "my world" 27.07.10, 18:30 Jak miło widzieć że ktoś z kotka słucha systemu ;] mój ulubiony to; Fuck it all and no regrets I hit the lights on these dark set I need a voice to let myself,to let myself go free -Metallica "my world" Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 19:04 "Tępa próba żyletki,i znowu wpie...od taty " - Z pamiętnika młodej zielarki -Happysad Odpowiedz Link Zgłoś
avvvril Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 19:53 Russian Roulette is not the same without a gun And baby when it's love, if its not rough it isn't fun Lady GaGa - Poker Face Odpowiedz Link Zgłoś
monika_199 Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 20:21 ,,You were everything, everything that I wanted We were meant to be, supposed to be, but we lost it All off our memories, so close to me, just fade away All this time you were pretending So much for my happy ending '' Avril Lavigne - My happy Ending ,,Don't know what I want But I know it's not you Keep pushing and pulling me down When I know in my heart it's not you'' Paramore - I Caught Myself ,,Think of me when you're out, when you're out there I'll beg you nice from my knees When the world treats you way too fairly It's a shame i'm a dream'' Paramore - All I Wanted ,,Maybe we'll turn it around 'Cause it's not too late It's never too late'' Three Days Grace - Never Too Late ,,If I could find out how To make you listen now Because I'm starving for you here With my undying love'' Paramore - Breathe i jeszcze wiele , wiele innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia11 Apreciate 27.07.10, 20:47 "Life is too shoort so take the time and apreciate" "Apreciate" Nick Jonas Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 22:03 'jesteś inny jesteś sam nie mieścisz się do żadnych bram' - KSU - Wrogie reakcje 'kitto kawarazu ai shiteiru' - Gazette - Cassis Odpowiedz Link Zgłoś
paramorefan Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 23:18 "You don't deserve a point of view<br /> If the only thing you see is you" Paramore - Playing God <br /> "And the worst part is Before it gets any better We're heading for a cliff And in the free fall I will realize I'm better of when I hit the bottom" Paramore -Turn it off Odpowiedz Link Zgłoś
psawyer Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 28.07.10, 00:12 "I don't want this moment, to ever end, Where everything's nothing, without you. I'll wait here forever just to, to see you smile, Cause it's true, I am nothing without you Through it all, I made my mistakes. I stumble and fall, But I mean these words. I want you to know, with everything I won't let this go. These words are my heart and so, I hold on to this moment you know. Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go. Thoughts read are spoken, forever in doubt. And pieces of memories fall to the ground. I know what i did and so, I won't let this go. Couse it's true, I am nothing without you. All the streets, where I walked alone, With nowhere to go. Have come to an end. I want you to know, with everything I won't let this go. These words are my heart and so, I hold on to this moment you know. Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go. In front of your eyes, it falls from the skies, When you don't know what you're looking to find. In front of your eyes, it falls from the skies, When you just never know what you will find. I don't want this moment to ever end. Where everything's nothing without you. I want you to know, with everything I won't let this go. These words are my heart and so, I hold on to this moment you know. Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go." Sorki ale moim zdaniem cała ta piosenka jest zajebista więc.. Jak cos to jest piosenka Sum 41 With Me... Odpowiedz Link Zgłoś
piesek_leszek Re: Najlepszy cytat z piosenki.... 27.07.10, 23:40 Na h*j pchać się do vivy niczym baby na pogrzeb, pie*dole telewizję bo to dla nich za mądre. Jeśli w tym widzisz postęp to cię szajs błogosławił, a więc może tak i sławę jak i hajs sobie wsadzić. Brak granic równowagi, wszędzie lateks i plastik-to pier*olone chamstwo naszej generacji. O.S.T.R-Sam to nazwij Odpowiedz Link Zgłoś