adrenaline 25.07.10, 15:51 Czy któryś z kociaków brał udział w jakimś castingu? Skąd brać informacje: co, gdzie, kiedy? Proszę o pomoc ; ) Jeżeli wiecie coś o castingu w pobliżu Gańska to dawajcie linki czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martf Re: Castingi 25.07.10, 22:51 Jak byłam młodsza to byłam zapisana do agencji aktorskiej ... wtedy otrzymuje się informacje o castingach . W Gdańsku napewno jest jakaś agencja tego typu wystarczy sprawdzic w internecie . Osobiście pomimo , że kiedys coś tam wygrałam przekonałam się , że castingi wcale nie są przyjemne , a za to cholernie męczące .... ale zależy zapewnie od podejścia i chęci , a ja chyba się do tego nie nadaję . TObię życzę powodzenia i sukcesów. ;*. Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Castingi do martf 25.07.10, 23:00 Do martf podzielisz się do czego casting wygrałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaga98 Re: Castingi 25.07.10, 23:02 katalog.trojmiasto.pl/reklama_i_media/agencje_modelek/ wybierz sobie jakąś agencje możesz też poszukać aktorskiej napewno będą Cie informować o castingach. Napisz konkrentnie o jakie castingi Ci chodzi. Do filmów/seriali itd. czy bardzie chcesz być modelką itp. itd. Mam nadzieje że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Re: Castingi 26.07.10, 16:03 Należę do Stars Impressariat. Dzwonią jak jest jakiś casting. Grałam 2 razy w W11-fajnie było Byłam na castingu do filmu ale się nie udało. Potrzebowali chyba młodszej długonogiej blondynki ... Film o Chopinie Chopinosfera. Byłam tam najstarsza i nie byłam jasną blondynką więc Odpowiedz Link Zgłoś
anqaa_ Re: Castingi 02.08.10, 00:04 osobiście nie chodzę, ale moje przyjaciółki bardzo się tym interesują i wygrywają dużo takowych . jedna np. grała już w milionach seriali i filmów. druga uczestniczy w pokazach mody i w gazetach . itd. itd. jeszcze znajoma mojej przyjaciółki gra w wielu produkcjach. najbardziej znana z nich wszystkich jest chyba wika gąsiewska. grała m.in w i w lejdis i katyniu. nom. są bardzo fotogeniczne i to bardzo pomaga. kilka z nich już pomału "wypada z gry", że tak powiem. w gimnazjum już tak praktycznie nie biorą dziewczyn. jedna tylko cały czas występuje na pokazach, bo już ma 17 lat ;]. ps. jak coś to pytaj, to je popytam :]. Odpowiedz Link Zgłoś