thenight na bogato... 02.08.10, 23:40 bo w tym roku grane juz było Glastonbury (UK) i Opener pozostaje do zachaczenia Audioriver (Płock), Pukkelpop (Belgia), Reading (UK) i może Orange (Wwa), ale ten to wyłącznie z nudów Odpowiedz Link Zgłoś
sashka13 Re: coke 03.08.10, 22:41 COKE oczywiście Gra mój ukochany zespół - 30 Seconds To Mars : )) Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Festiwale 2010. 03.08.10, 22:30 strasznie chciałabym na Rock In Summer Festival ze względu na Billy'ego Talenta i Bad Religion, ale.. raczej nie wypali. :c Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanovelove Re: Festiwale 2010. 03.08.10, 22:35 ja strasznie chce jechac na coke... bo bedzie tam 30stm.. i panic at the disco.. no i muse. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 to najbardziej muzyczne wakacje, jakie przezyję:D 03.08.10, 23:23 najpierw festiwal w moim mieście i walić, nie było żadnych hadouken, czy hole, czy jeszcze nelly furtado, ale za to byli moi ukochani wokaliści polscy, łaaaaa teraz sobię jeźdzę na koncerciki po województwie lubelskim no i coke live music festival 20,21. sierpnia aaaaaaaah Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: to najbardziej muzyczne wakacje, jakie przezy 03.08.10, 23:44 chcę na coke live music festival, pierwszy dzień. mogę jedynie pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik848484 Re: Festiwale 2010. 04.08.10, 17:11 Jeżeli wybierasz się na. któryś z tegorocznych festiwali, a do tego chcesz się podzielić swoimi wrażeniami z tej imprezy, możesz to zrobić i wygrać jedną z płyt polecanych na: www.allfestivals.pl/strona/Plyty.aspx Wystarczy, że po powrocie zalogujesz się na stronie www.allfestivals.pl, napiszesz ciekawą relację z festiwalu, na którym byłeś. Najlepsze wypowiedzi, zostaną wyróżnione a ich autorzy dostaną płyty. Szczegóły na www.allfestivals.pl/strona/Konkurs-nagroda-wyroznienie.aspx. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Redaktor Hortex All Festivals Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Festiwale 2010. 04.08.10, 17:28 ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! ja chce na coke ! na PATD :c Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd Re: Festiwale 2010. 04.08.10, 19:16 dzielcie się opiniami, ale bez takiego spamu, okej ;D.? Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Festiwale 2010. 05.08.10, 14:18 rumianek_xd napisał(a): dzielcie się opiniami, ale bez takiego spamu, okej ;D.? hah, o mnie Ci chodzi, cnie ? sorry, ale jestem zrozpaczona tym, że nie mogę pojechać na PATD :C :C :C :C :C :C :C Odpowiedz Link Zgłoś
igah Re: Festiwale 2010. 04.08.10, 22:10 Chmielaki! Chmiel Rock. To jest dopiero prawdziwa muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
taravende Re: Festiwale 2010. 05.08.10, 18:52 ja już byłam w czerwcu na Sonisphere Festival, grała wielka czwórka thrash metalu (Anthrax, Megadeth, Slayer i Metallica) i Behemoth, załapałam się tylko na Slayera i Metallikę, ale to dobrze, bo głównie ich chciałam zobaczyć i posłuchać na żywo było super, nigdy tego nie zapomnę. stałam na dodatek blisko sceny, więc wszystko dokładnie widziałam chciałabym jeszcze raz pójść na moją ukochaną Metallikę, hehe. a teraz wybieram się jeszcze na Coke Live Music Festival na dwa dni. najbardziej zależy mi na zobaczeniu 30 Seconds To Mars, Muse i Panic! at the Disco. mam nadzieję, że będę się dobrze bawić Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Festiwale 2010. 08.08.10, 21:48 ja wole oglądnać w TV ale przyślij twoje zdjecie to cie w kamerze bd szukać. x D Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd Re: Festiwale 2010. 20.08.10, 14:42 przed nami coraz mniej festiwali! między innymi Coke i Orange Warsaw Festiwal! Która z Was wybiera się na któryś z tych 2? A kto był na innych, już minionych i chce się pochwalić? Dystkutujcie dalej kociaki ; *. Odpowiedz Link Zgłoś