christina321 29.07.10, 14:18 Czesc, jestem ciekawa, czego wy uzywacie na rozne wypryski na twarzy. Chodzi mi o cos, co tak na prawde dziala. Ja stosowalam clean&clear, ale nagle zaczal mi podrazniac skore. Wiec, co moglybyscie mi polecic.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anqaa_ Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 14:24 Głównie używam Garniera i naprawdę bardzo pomaga. polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 14:35 ja tam była u dermatologai mi coś przepisała. i tym się smaruje. i jest duuuuża zmiana. na dobre oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 15:14 Ja używałam Clean&Clear ale strasznie wysuszyło mi skórę. A Garnier testuje na zwierzętach! Więc teraz używam z Nivea- dla mnie jest b. dobry Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 03.08.10, 09:07 Under 20, Clearasil, Garnier, kiedyś Clean&Clear, ale sama nie wiem co najlepsze, każda skóra jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 14:34 Ja mam jeden produkt z Clean&Clear przeciw wągrom , używam go 2 razy w tygodniu żeby nie podrażnić skóry bo te produkty są dość silne. Jeśli mam jakiś wyprysk to używam plastrów punktowych z firmy " Marion". Ich zadaniem jest przyspieszyć gojenie wyprysków. W sumie jestem z nich zadowolona bo przylepia się je na noc na jakieś 8 - 10 godzin i rano odkleja. Mi wystarczy że 2 razy przykleję plaster na wyprysk i na 3 dzień już go nie ma ; ) Moje koleżanki chwalą sobie firmę Garnier , ale ja nic o tej firmie powiedzieć nie mogę bo nie stosuję tych produktów. Maść cynkową też polecam ; D Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 14:41 mam przepisany od dermatologa jakiś antybiotyk, ale tylko na większe problemy, które czasem występują.. na co dzień używam jednak kosmetyków z linii under 20, nie wiem czy są zaskakująco dobre, słyszałam, że skuteczne są z firmy garnier Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Spróbuj tych z Garniera, są naprawde dobre. 29.07.10, 14:40 Mnie przynajmniej pomagały.&C, bo mnie na szczęście skóry nie podrażniają Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 14:48 Takie żele, toniki, i inne duperele nie działają ! Dermatolog dobierze właściwe leki, a dopiero wtedy coś sie poprawi ! Nie ma co tracić kasy, na takie kosmetyki z marketów ! Odpowiedz Link Zgłoś
orginalna Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 14:51 Jedyne co mogę Ci polecić to płyn do mycia twarzy, Cetaphil, kupuj go w aptece. Przepisała mi to dermatolog, ze względu na to że inne wysuszają skórę, a to jest naprawdę dobre, przynajmniej dla mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 14:56 Nivea Visage Young teraz używam, ale mam zamiar kupić z Garniera znów -,- Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 14:59 wszystkie te "przeciwtrądzikowe" preparaty typu clean&clear, garnier, L'oreal etc są bardzo podrażniające i mocno wysuszają skórę. Jeśli masz duże problemy z cerą idź do dermatologa i niech on Ci coś przepisze, jeśli nie może lepiej zainwestować w coś droższego ale zdecydowanie mniej podrażniającego? Odpowiedz Link Zgłoś
jessicaniunnia Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 15:02 Ja osobiscie polecam Ci produkt z seri garniera to takie 3 w 1 masz tam : maseczke , piling i jeszcze zel do twarzy ; ] kosztuje nie cale 20 zl .Ja go uzywam i jestem zadowolona ; ] pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 29.07.10, 15:36 mi on strasznie zniszczył cerę więc jak ktoś ma skórę wrażliwą i delikatną radzę unikać jak ognia Odpowiedz Link Zgłoś
collage garnier, peeling. 29.07.10, 15:03 skuteczny ja osobiście go stosuje, ochładza i szybko pozbywamy się zanieczyszczeń skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Clean&Clear 03.08.10, 09:16 ja stosuje clean&clear i nic mi nie jest mam jeszcze żel punktowy z clearaskin Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 03.08.10, 09:20 co mogę polecić? na pewno markę garnier. ale kiedy nie mam preparatów z garniera, używam szarego mydła. jest świetne. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Clean&Clear, czy inne preparaty.? 03.08.10, 09:26 Mydło Dove kremowe + woda. mi pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś