mroweczka_xxx Re: Kilka pytań. : ) 31.07.10, 22:11 1. Justin Bimber -.- 2. Bez telefonu i pierścionków ;D 3. Biorę spadochron i skaczę ;D 4. Hipermarkecie ^^ 5. ręce - lubię sobie podwyższyć ;D 6. nieśmiałość ? ;D 7. u mężczyzn - nachalności ; u kobiet - egoizmu 8. eee ... yyy ... na zakończenie roku , w szkole oglądaliśmy "Billy Eliot" czy coś - potwornie nudne -.- 9. Ale urwał ;D 10. - chciałabym być popularna w szkole, jeszcze bardziej zakręcona - mieć wille z basenem - chodzić z Taylorem Lautnerem / albo się kumplować ^^ 11. Do wesołego miasteczka ! Taaakiego wielkiego ;] 12. a co to ? 13. nie jeszcze 14. pewnie ;] 15. oczywiście ! ! ! 16. Na pewno by była akcja , moja bohaterką byłaby dziewczyna , wszystko by się ze sobą mieszało itp ;] 17. chciałabym żeby mój facet zarabiał grubą kasę, a ja robiła coś lekkiego jak praca w banku czy coś ;D 18. wszystko się kiedyś kończy (śmierć) , ale tak - chciałabym mieć takiego ideała ;] 19. Galaretkę !!!! 20. poczuciem humoru , wyluzowaniem ;D 21. Jason Derulo, Adam Lambert ;D 22. teraz - "Hey soul sister" by train , uzależniłam się od niej ^^ 23. - zakochać się w kimś odwzajemnie - pójść z kimś na jakąś szaloną zjeżdząlnie / skuter wodny / kolejkę górską - i więcej nie napiszę , bo mi bateria siada ... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy odpowiedzi. 01.08.10, 00:11 1. słowo obciach. 2. telefon komórkowy. 3. dzwonię po mój prywatny samolot i zabieram całą załogę i pasażerów 4. hipermarkecie. 5. nic. 6. to, że mam zbyt dużo wad. 7. oj, dużo tego. np. nietolerancji. u kobiet i mężczyzn. 8. nie pamiętam :q 9. nie mam. 10. wystarczyłoby jedno. żeby dała mi różdżkę, którą mogę wyczarować sobie wszystko i spełnić każde marzenie. 11. kolacja na wieży Eiffla. 12. brak. 13. nie. 14. oj tak. 15. wydaje mi się, że prawda leży gdzieś po środku. 16. o dziewczynie, która miałaby bardzo fascynujące życie. więcej szczegółów nie podam 17. taki, w którym czułabym się spełniona oraz mogłabym się swobodnie utrzymać. 18. nie. 19. słodycze, sałatki, frytki. dużo tego 20. inteligencją, poczuciem humoru, jakimś ciekawym hobby. 21. nie potrafię wybrać jednego ulubionego. 22. patrz -> pkt. 21. 23. a to już moja tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
screeney odpowiedź :D 01.08.10, 00:29 1. wszystko. 2. komórka, kasa i balsam do ust. 3. panikuję. 4. warzywniaku. 5. nic? 6. wszystkie są najgorsze >.< 7. a ja wiem... 8. o fuck, dużo tego. 9. ziomuś, czaisz bazyla? 10. 1.zdrowie dla rodziny i przyjaciół.2.nauka 3.założyć rodzinę ? xd 11. nie ważne, byle było romantycznie. 12. nie wiem c: 13. pierwszą miłość, tak.. 14. miewam je ciągle c: 15. istnieje. 16. o zasranym świecie i ludziach. 17. projektant mody 18. nie 19. obiadki mojej mamy i babci haha 20. nie wiem? 21. brak 22. ciągle inna 23. zdać do następnych klas hahahaha żart Odpowiedz Link Zgłoś
dochuu. Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 00:39 1.Róż,obwieszanie się złotem i fryzura emo. 2.Bez komórki i chusteczek higienicznych. 3.Wzywam Edwarda! 4.Hipermarket. 5.Komórkę. 6.Gadulstwo. 7.Mężczyzni-to ,że są z nich takie jełopy i dopiero po 30 stają się normalni,a u kobiet to ,że myślą ,że jak sobie napompują usta i pójdą na solarkę to są miss świata. 8.Jumper. 9.Nie wiem...zmienia się od mody 10.fajna figura,żeby przydarzyła mi się taka historia jak Belli(dobra no...nie śmiać się ) i 3 -żebym nie pamiętała o 2 życzeniu... 11.Do kina 12."Wtapiasz się tłum i słuchasz.Nikomu nie ufasz." 13.Nie. 14.Taak! 15.Istnieje. 16.O zwykłym życiu dziewczyny z Poznania 17.Projektantka wnętrz. 18.Tak. 19.Niezdrowe rzeczy. 20.Ubiorem. 21.Adam Young. 22."One Love" 23.Dostać świadectwo z paskiem,mieć chłopaka,wyjechać na wakacje do USA,schudnąć,mniej grać w komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 miss_ 01.08.10, 00:47 1. żal.pl 2. telefon 3. całuje się z jakimś przystojniakiem na pokładzie! ha! a co 4. hipermarket 5. rękę jak spie bo mi tak wygodnie xD 6. bałaganiarstwo? 7. szpanerstwa 8. kochaj i tańcz 9. nie mam 10. nie powiem 11. długi spacer brzegiem morza (haha mieszkam w małopalsce) 12. nie mam 13. nie 14. tak 15. hm istnieje 16. o yy hm ee nie weim o czym 17. psycholog 18. chyba tak 19. spagetti i wg makarony różne 20. a nie powiem xD 21. eminem od niedawna 22. if eyse could speak 23. nie myślałam o tym Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 01.08.10, 10:44 1. Słowo żal.pl 2. Bez mp3 i ochronnej szminki. 3. Nie mam pojęcia. Ale znając mnie, zaczęłabym nieźle panikować :p 4. W hipermarkecie 5. Nic 6. Ulegam wypływom innych 7. U mężczyzn nie lubię zbytniego strojenia. Facet ma być męski, a nie zachowywać się jak laluś. U kobiet nie znoszę szpanowania ubraniami. 8. Nie mam takiego filmu c: 9. '' W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. '' 10. Poprosiłabym o jakąś magiczną różdżkę czy coś. Miałabym nieograniczoną liczbę życzeń. 11. Spacer ulicami Nowego Jorku. 12. Nie mam. 13. Nie, jestem na to za młoda. 14. Tak, bardzo często. 15. Istnieję. Bez Boga życie nie miałoby najmniejszego sensu. 16. Na pewno byłby to dramat. O dziewczynie z problemami. 17. Aktorka 18. Wierze. 19. Owoce (oprócz śliwek), naleśniki, placki. 20. Inteligencją, skromnością. 21. Nick Jonas 22. Jest ich bardzo wiele. 23. Wydorośleć. Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 10:55 1. Słuchanie Justina Biebera i disco polo <blee> .. 2. Bez telefonu x) 3. Po pierwsze nie wpadam w panikę -.^ -.- 4. Obojętnie, to praktycznie żadna różnica. x) 5. Nic -.^ 6. Szczerość do bólu. x) 7. Natręctwa.. Domyśl się -.^ x) 8. Funny Games <blee> 9. "Żyj tak, aby znajomi po Twojej śmierci płakali, że Cię z nimi nie ma" x)) 10. Napewno ich tutaj nie napisze 11. Obojętnie, ważne że bylibyśmy tam ja i On.. x)) 12. Brak -.- 13. Nie x) 14. Często -.- 15. Na tym portalu nie wypowiadam się o Bogu x) Ale jak już chcesz wiedzieć, to ja uważam, że to bajka.. Ale połowa ludzkości twierdzi, że Bóg istnieje x)) Mówią tak dlatego, że nie mają w co wierzyć i obrali sobie za cel "Boga"..x)) 16. O dzisiejszej młodzieży. x) Sprzedawałaby się jak świeże bułeczki. x) 17. Psycholog - do tego zmierzam x) 18. Nie -.^ A powinnam ? Szczerzę ? Ja w cuda nie wierze. W rzeczywistość - owszem. 19. Pizze x) 20. Byciem sobą -.^ 21. Brak -.- 22. Petey Pablo - Show me the money. Niezmiennie od lat x)) 23. Nie skomentuje tego x) Odpowiedz Link Zgłoś
fryzura_mamy Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 11:05 1. Skarpety i sandał. 2. Bez ubrań xp 3. Wrzeszcze 4. W hipermarkecie 5.telefon 6.Hmm. Wada? mam wade wzroku buahahah 7.U mężczyzn Jak mają duze mięśnie (brzydzi mnie to) 8.Nie wieem 9.To proste jak drutrut (zgapione ale lubie to xP ) 10.O jejciu : 2 miliony złotych,dobre oceny i poznać Biebera 11.do restauracji albo do domu osoby która mnie zaprasza 12.? 13.nie 14.Tak częstoo -Bo popełniam dużo błędów 15.Ja nie wierze w Boga 16.Na pewno jakiś miłosny horror xp 17.Nie wiem jeszcze 18.Tak <3 19.Spaghetti,pizza,Lay'sy 20.uuu nie wiem mi nie trzeba imponować 21.Bieber <3 22.Justin Biebeer-Somebody to Love,Omaha Mall,Taylor Swift-You Belong with me..i dużoo innych xP 23.Poznać Biebera,pracować w wakacje,Zwiedzić inne kraje Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 11:15 1.noszenie majtek, 2.bez szczotki do kibla, 3.biorę kota i go jem, 4.śmietnik być dobry 5. wolisz nie wiedzieć, 6. nie ma, 7. mężczyzn za to, że nie są kobietami i odwrotnie, 8. a cooo too fiiilm? 9. przychodzi baba do lekarza a lekarz też baba 10. dajbananadajbananadajbanana 11.do buszu, 12. If you don't go to highschool you will definately go to jail. 13. tia, cholera, nie chce mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 11:51 1. Kopiowanie stylu innych 2. Bez komórki 3. Staram sie zachować trzeźwy umysł 4. Hipermarkecie 5. Telefon i chusteczki 6. Nie lubie osób spokojnych 7. Nie lubię gdy nie da się z nimi pogadać, gdy są chamscy itp. 8. Najgorszy... hm... Dzisiaj 13, jutro 30 9. Od pewnego czasu: A kaj tam! x D 10. nic bym sobie nie życzyła. 11. Jakieś romantyczne miejsce, np. spacer nad brzegiem morza przy zachodzie słońca itp. lubie takie klimaty : ) 12. brak 13. Trudno mówić o prawdziwej miłości w wieku 14 lat. 14. Tak 15. Wierzę w Boga 16. O życiu 17. Nie wiem do końca, teraz myślę o psychologi 18. Tak 19. Sałatki no i niestety słodycze... 20. Byciem sobą 21. Paramore, Arctic Monkeys, Muse, 30 Second to mars, Bloc Party, The Killers, Fall Out Boy, Hard-Fi, Linkin Park, Mystery Jets, Mando Diao, Simple Plan, Dżem - ulubione zespoły : ) 22. Dżem- Do kołyski 23. brak. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 12:00 1. chyba nie ma takiej rzeczy. 2. bez telefonu komórkowego. 3. wszyscy się boją, a ja wybuchał głośnym śmiechem. 4. w hipermarkecie. 5. telefon komórkowy. 6. wtrącam się w nie swoje sprawy. 7. nie każcie mi na to odpowiadać, błagam. 8. Silent Hell - usnęłam na nim. 9. cholera. 10. a nie powiem. ;D 11. nigdzie. <3 12. brak. 13. na szczęście nie. 14. tak i to często. 15. nie mam zdania. 16. o głupocie ludzkiej. 17. kelnerka lub sprzedawczyni. 18. nie. 19. brak odpowiedzi. 20. niczym. 21. bret michaels. 22. dużo ich. 23. tych rzeczy jest więcej niż pięć. c: Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 12:16 1.Sama nie wiem,denerwują mnie dziewczyny,które zachowują się,jak divy,mają obsesję na punkcie wyglądu itp. 2.Bez torebki i iPhone 3.Staram się jakoś uratowć,na pewno nie panikuję,raczej logicznie myślę,jak się wyratować,szukam spadochronu itp. 4.Hipermarkecie 5.To może dziwne,ale pamiętnik.Nie chcę,aby ktokolwiek go znalazł 6.Niepunktualność 7.U mężczyzn jak i u kobiet:marnego szpanu,to jest:Tego,że chwalą się każdą pierdołą:nowym telefonem,bluzką i innymi tego typu rzeczami. 8.Hannah Montana,HSM i oczywiście mój numer 1:Zmierzch 9.Nie ma takiego 10.Chciałabym,aby moi rodzice mniej pracowali i spędzali ze mną więcej czasu,tylko to jedno. 11.Nigdy się nie zastanawiałam,chyba na jakąś romantyczną kolację,np.na wieży Eiffla.Wiem,marzenia 12.,,Żyj tak jakby nie było jutra" 13.Taką do chłopaka to nie,ale nadzwyczaj w świecie kocham swoje króliczka Puszka 14.Tylko,gdy mam ciężki dzień 15.Istnieje,moim zdaniem ludzie,którzy sądzą,że nie to zwyczajni ateiści.Ja przynajmniej głęboko w niego wierzę 16.Piszę opowiadania na różne tematy,ale książka?Sama nie wiem,pewnie coś przygodowego,albo jakiś horror 17.Będę prawnikiem 18.Tak 19.Lubię creme de broulle 20.Z pewnością:wiedzą 21.Dużo ich jestprawdź na profilu 22.Ciągle się zmienia,ale ostatnio najczęściej słucham never ending story 23.Muszę zrobić prawo jazdy,zdać maturę,dostać się na Harvard,pojechać do Indii,założyć jakąś dobroczynną fundację. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 13:19 1. zmienianie siebie dla innych 2. bez telefonu? 3. śmieje się i prosze o więcej 4. supermarket (w moim mieście nie ma czegoś takiego jak hipermarket) 5. karaluchy a tak serio to prześcieradło 6. niecierpliwość 7. kłamstwa, już nie raz się zawiodłam 8. Camp Rock 9. yyy..? jeszcze nie wiem 10. a)nieskończona liczba życzeń b)pokój na świecie c)dużo kasy (ale nie tylko dla siebie) 11. w jakieś egzotyczne miejsce 12. nie posiadam 13. tak (niestety) 14. no pewnie 15. ale trudne te pytania. istnieje 16. Jak szczęście zamienić w nieszczęście. 101 sposobów w 10 minut 17. geodeta 18. tak 19. słodycze 20. talentem 21. Jared Leto 22. "The Kill" 23. a)okrążyć Ziemię b)skoczyć na bungee c)być na koncercie Marsów d)spełnić choć jedno swoje marzenie e)- Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 14:56 1. zwrot żal mi cię 2. Bez błyszczyka 3.modlę się . 4. hipermarket 5. komórkę 6. nie umiem odmówić 7. zdrady i obgadywania. 8. wielkie nic 9. przezorny zawsze ubezpieczony :d 10. chciałabym nieskończoną liczbę życzeń 11. do restauracji 12. nie mam . 13. nie 14. pewnie. 15. na pewno istnieje 16. o szpitalu psychiatrycznym/cierpieniu 17. policjant/strażak 18. tak. 19. słodycze 20. byciem dobrym 21. Chester Bennington 22. Linkin park - across the line 23. nie mam pomysłu . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 16:34 1. Co według ciebie jest obciachowe? Białe kozaczki do miniówki . 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Bez słuchawek . 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Zalecam się do poleceń pilota . 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? W hipermarkecie . 5. Co trzymasz pod poduszką? Komórkę . 6. Jaka jest twoja największa wada? Lenistwo xD . 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? Zazdrości, lansowania się, plotkarstwa . 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? Nie wiem, pewnie jakiś western . 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? A nie mówiłam? 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? - zawsze mieć figurę top modelki . - mieszkać w L.A - poznać Justina Biebera i ekipę " Plotkary " . 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Nad jezioro . 12. Ulubiona sentencja? Nie mam . 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Nie . 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Tak . 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Istnieje . 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? O aniołach . 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Aktorka . 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Jak najbardziej . 19. Co lubisz jeść? Lekkie jedzenie . 20. Czym ci można zaimponować? Poczuciem humoru, charakterem podobnym do mojego . 21. Twój ulubiony wokalista? Justin Bieber . 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Wszystkie Justina Biebera, plus kilka innych artystów . 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? - iść na dobrą imprezę . - wyjechać z przyjaciółmi na wakacje . - zagrać w sztuce teatralnej . - pojechać na koncert . - cieszyć się wolnością xD . Odpowiedz Link Zgłoś
metaldoll Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 16:52 1. Co według ciebie jest obciachowe? Nieodpowiednie zachowanie. 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Bez aparatu. 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? płaczę 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? obojętnie 5. Co trzymasz pod poduszką? Telefon. 6. Jaka jest twoja największa wada? Chyba nieśmiałość. 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? Przechwalania się. 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? Nie wiem. 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? Chyba nie mam. 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? Poproszę Canona 5d mark II, książkę "Czarne Okna"(nie mogę nigdzie jej dostać) i żeby ludzie byli mądrzejsi. 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Tam gdzie nie ma innych ludzi. 12. Ulubiona sentencja? Nie wiem. 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Nie 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Tak, często. 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Nie mogę tego udowodnić. 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? O nienawiści do ludzi. 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Fotograf, ale baardzo chciałabym pisać artykuły do Polityki, lol 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Nie wiem, ale raczej nie. 19. Co lubisz jeść? Makaron i do tego jakieś sosy. 20. Czym ci można zaimponować? Tajemniczością, wrażliwością. nie wiem. 21. Twój ulubiony wokalista? Billy Idol, w sumie to nie mam. 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Dużo ich jest. 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? Brak. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 17:07 1. Co według ciebie jest obciachowe? Bieber 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Bez ubrań. I zazwyczaj telefonu 3. Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Umieram 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? Hipermarkecie 5. Co trzymasz pod poduszką? Prześcieradło 6. Jaka jest twoja największa wada? Nie powiem, ale to zmienię 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? Czasem po prostu mi osoby nie odpowiadają. Charakter. 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? Ojej, wybijam takie z głowy 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? Nie posiadam 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? To zależy czy można prosić o więcej c: Nie wiem, to trudne w sumie pytanie 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Gdzieś daleko 12. Ulubiona sentencja? Nie bawię się w coś takiego 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Nie wiem, może 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Tak, ale to takie banalne i nic się nie stanie jeśli tego nie zrobię c(-: 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Bajka 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? O prawdzie i głupocie 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Znaleźć coś wartego i to sprzedać i nie mieć zawodu do końca życia 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Tak 19. Co lubisz jeść? Nie lubię jeść, od tego warto zacząć 20. Czym ci można zaimponować? Mnie łatwo zaimponować ;} Kto czym potrafi 21. Twój ulubiony wokalista? Serj Tankian 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Za wiele ich 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? Ja nie muszę c: Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 17:17 1. Co według ciebie jest obciachowe? Ludzie, któzy szpanują wszystkim czym się da na każdym kroku i myślą przy tym, że są fajni a tak nie je 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Bez komórki 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Umieram ze strachu? xD Nie no, chyba wpadłabym w histerię... 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? Nie robi mi to różnicy 5. Co trzymasz pod poduszką? Czasami pamiętnik 6. Jaka jest twoja największa wada? Byle co może mnie wyprowadzić z równowagi 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? U mężczyzn ich 'męskiej dumy' przez którą nie umieją np. przyznać się do winy (niektórzy), u kobiet ich tendencji do plotkowania (nie u wszystkich) 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? Nie wiem 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? Dużo ich xd 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? są zbyt osobiste. 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Gdzieś gdzie nie ma innych ludzi i jest miłą atmosfera 12. Ulubiona sentencja? 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Nie 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Czasami 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Sama nie wiem. 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? O problemach ludzi w prawdziwym świecie 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Dziennikarka 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Sama nie wiem. 19. Co lubisz jeść? Coś co jest dobre xdd 20. Czym ci można zaimponować? Przebojowością, poczuciem humoru, 'zarażaniem' innych pozytywną energią 21. Twój ulubiony wokalista? Eminem 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? geisterfahrer 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? Nigdy nad tym nie myślałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 17:13 1. Co według ciebie jest obciachowe? Kiedy ktoś się lansuje i uważa za strasznego snoba, a nosi skarpetki do butów z odkrytymi palcami, albo nie umie się normalnie ubrać. 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Telefonu i gumy do życia 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Ogólnie to boje się latania samego w sobie, za dużo filmów katastroficznych. Więc chyba bym totalnie się załamała i cały lot trzęsła jak osika. 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? Hipermarkecie, lubię mieć czas na wybór i multum jednej rzeczy, różnych firm. 5. Co trzymasz pod poduszką? Telefon, mp3. Czasem zeszyt, albo książkę. 6. Jaka jest twoja największa wada? Straszny ze mnie leń. 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? U mężczyzn tego trąbienia na ładną dziewczynę, albo panią pracującą na ulicy. U kobiet nie lubię tej płytkości. 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? Podejrzewam, że to mógł być Zmierzch, ale nie jestem pewna... Oglądałam tyle badziewnych filmów. 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? Często mówię "totalnie", albo "a nóż, widelec coś się uda" 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? Dwa poświęciłabym bardzo sekretnym marzeniom, a jedno odnosiłoby się do grubości mojego portfela. 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Do fajnej knajpy gdzieś na mieście, albo do kina 12. Ulubiona sentencja? "Pamiętaj także o tym, że kochałam, i że to miłość skazała mnie na śmierć" 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Nie i jakoś mi nie śpieszno. 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Wiele razy, często jak zaliczę poważną wtopę. 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Zdecydowanie bajka, nie wierze w Boga. Jeśli czegoś nie widzę, to dla mnie tego nie ma. 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? Może coś fantastycznego, o eflach... Albo coś w stylu "Ojca Chrzestnego" 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Chciałabym być projektantką ubrań, albo wnętrz. Może pracować dla NASA. 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Nie, miłość to ulotne uczucie. 19. Co lubisz jeść? Wszystkie niezdrowe świństwa. 20. Czym ci można zaimponować? Dobrym dowcipem, albo jakąś śmieszną akcją. Śmiech to u mnie podstawa. 21. Twój ulubiony wokalista? Fabri Fibra 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Mam ich multum, ale raczej "Here without you" Three Doors Down. 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? Skoczyć na bungee, przejechać się limuzyną, zdać kurs nurkowania, pierwszy raz się pocałować i kupić sobie szpilki znanego projektanta. Odpowiedz Link Zgłoś
suczka Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 17:25 1. białe kozaczki 2. makijażu i komrki 3. nie nie nie ja nie polece samolotem !!!! matka by mnie nie puciła !! :0 4. hipermarket 5. telefon 6.jestem wredna 7, Tego że lubią tylko cytat : "wytapetowane lale pie...ne w dupe stele" dlaczego bo ja taka nie jestem i takich lasiów nie lubię !! XD proste i logiczne 8. Cos tam wymarłych poetów 9. Bo tak to w życiu bywa że raz pęka serce a raz prezerwatywa 10. Ciiii..... takich rzeczy się nie zdradza 11. Dla mnie nie jest ważne gdzie ważne z kim!!! 12. jezu nie wiem nie zastanawiałam się nad tym nigdy 13.Tak !! 14. Bardzo często ale może dobrze że tak nie można :] 15. to jest tak że ja już sama nie wiem bo dlaczego jednym się powodzi a nie wierzą a drudzy są bardzo wierzący i nie mają za co żyć zabierają im dzici itd??? 16. chyba o mnie samej ale dodałam bym troche tego i tamtego 17. yyyy.. chyba psycholog albo prawnik co między tym a tym 18. yes i cały czas marzę o takiej 19. różnie bywa 20. zwykłymi ludzkimi czynnociami ale nie powiem bo jeszcze kto bedzie prubował 21. ---------------- 22. Damian marley & nas - strong will continue przypomina wiele pięknych chwil 23. o to pytanie jest nikczemne !!!! jak można o takie co pytac ??? to jest zbyt no wiesz jaka sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 17:27 1. Co według ciebie jest obciachowe? Nie mam pojęcia, ale uważam za dziwne to, gdy ktoś jest ubrany cały na różowo. 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Bez telefonu. 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Panikuje. ;D 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? Hipermarket. 5. Co trzymasz pod poduszką? Prześcieradło. 6. Jaka jest twoja największa wada? Lenistwo. 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? U mężczyzn- tego jak niektórzy traktują kobiety, chodzi między innymi o to, że niektórzy widzą w nas tylko maszynę do uprawiania seksu ( chodzi już o kobiety po 20-stce) i gotowania obiadów. U kobiet- tego, że uwagę zbyt często zwracamy na wygląd i, że często plotkujemy. Dlaczego? Po prostu uważam, że to beznadziejne. 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? Krwawe wzgórza. Pewnie były gorsze, ale nie mogę sobie przypomnieć. 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? Nie mam. 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? Żeby nie było chorób, wojen. I proszę o więcej życzeń. 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Nie mam pojęcia, pewnie coś w klimacie pizzeria, albo jakis fajny piknik w parku. 12. Ulubiona sentencja? Nie posiadam. 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Nie. 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Tak, kilka razy tak miałam. 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Myśle, że istnieje, ale zastanawiam się nad tym i czasem miewam obawy, że nie, ale chyba każdy tak ma. 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? Pewnie byłaby to zwykła książka o życiu, obyczajowa. 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Fotograf/prawnik. 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Tak. 19. Co lubisz jeść? Naleśniki. 20. Czym ci można zaimponować? Wieloma rzeczami. 21. Twój ulubiony wokalista? Trudno mi wymienić ulubionego. 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Coldplay- violet hill. 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? 1. Znaleść samą siebie. 2.Wyszaleć się. 3.Wybrać rzecz, którą będę się zajmowała. 4. Znaleść chłopaka idealnego, prawie. (chociaż mogę po 18) 5. Poznać dużo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 17:48 1. wiele rzeczy. na razie nic nie przychodzi mi do głowy. 2. Telefonu, słuchawek. 3. próbuje się uspokoić. 4. hipermarket. 5. Rękę i telefon. 6. wciąż klnę. 7. u facetów : jak chcą zaimponować głupotami ; / 8. nie pamiętam. 9. dużo ich. 10. idealne ciało. dalej to tajemnica : ) 11. na spacer. 12. nie mam ulubionej. 13. jeszcze nie. 14. tak. nie raz. 15. istnieje. pomaga mi. 16. o narkomani, dilerach, mafii. 17. psychoterapeuta. 18. wierzę. 19. płatki z owocami. 20. męskością. odwagą. szaleństwem : D 21. Gerard Way. 22. the feel good drug - anberlin. 23. wyszaleć się. : D Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 18:21 1. hm, widoczne odrosty 2. bez komórki, no i przez ostatnie kilkanaście lat bez majtek 3. panikuję 4. hipermarkecie 5. chyba nic (?) ..czasem rękę przez sen 6. upartość 7. nie cierpię, a właściwie to brzydzę się kobietami a'la barbie. u mężczyzn nie znoszę za to natarczywości, no i lalusiów z lusterkami 8. jest sporo takich, ale tytułów nawet nie to, że nie pamiętam, co nie znam 9. 'nie ogarniam tego' 10. pozostawię to tajemnicą 11. na koncert mojego ulubionego zespołu 12. "Nasze szczęście zależy od Tego co myślimy, a nie od tego co posiadamy." 13. nie 14. miewam 15. istnieje 16. o problemach i przeszkodach życiowych 17. psycholog 18. nie 19. trufle 20. inteligencją, kreatywnością, zrozumieniem 21. James Hetfield 22. the unforgiven III - metallica 23. oj, nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
zozolek.xd . 01.08.10, 18:37 1.imie Pamela ;/ 2.Komórki 3.Krzycze xD 4.Hipermarket 5.Telefon - jeslli śpię . 6. Upartość. 7.Jak chcą być fajni ale im to sie nie udaje, bo wtedy są beznadziejni xD 8.HSM 1,2,3 xD 9. Nie sraj żarem xD 10.Chce być dziewczyną Justina Biebera ^^., Chce być piosenkarką, chcę by wszyscy ludzie mnie kochali ; DD. 11. Do kina ;p 12. nie wiem co to ;p 13. nie 14.noo xd 15.istnieje 16. coś w stylu 'Ranki z Gwiazdą' 17. Piosenkarka < ale to tylko marzenie > 18.no a czemu nie ;p 19. Kebab i lody . Mmm.. ^^ 20. nie wiem.<br /> 21. Justin Bieber < 333. <br /> 22. Somebody to love. i California Gurls 23. nie wydam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 18:56 1. Co według ciebie jest obciachowe? słit focie oraz słowo żal 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? bez komórki 3. Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? zapewne wrzęszczę i panikuję jak opętana 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? chyba w hipermarkecie 5. Co trzymasz pod poduszką? nic 6. Jaka jest twoja największa wada? za bardzo przejmuję się tym co mówią o mnie inni 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/kobiet? Dlaczego? nie mam pojęcia 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/łeś? Zmierzch i Księżyc w nowiu 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? obecnie nie mam takowego 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? aby na świecie zapanował pokój, aby nikt już nigdy nie głodował, aby nikt nie był samotny 11. Gdzie chciałabyś/chciałbyś być zaproszona/zaproszony na randkę? absoutnie wystarczy mi to, że spędzam z nim czas, a gdzie to już zupełnie obojętne 12. Ulubiona sentencja? Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane. 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? nie 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/chciałbyś cofnąć czas? niejednokrotnie 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? istnieje i wierzę w niego całym swoim sercem 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/napisał? o dziewczynie chorej na nerwicę, schizofrenie i depresję i niewidomym chłopaku, których połączyłoby uczucie 17. Jaki zawód chciałabyś/chciałbyś mieć? chciałabym wykonywać zawód - flecistka w filharmonii albo archeolog 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? tak 19. Co lubisz jeść? pizzę oraz frytki mojej mamy 20. Czym ci można zaimponować? niesłabnącym poczuciem humoru i zimną krwią 21. Twój ulubiony wokalista? Tom Meighan z Kasabian, Chester Bennington z Linkin Park i Adam Young z Owl City 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? jest ich zdecydowanie zbyt dużo aby wszystkie zapamiętać 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? równie dobrze będę je mogła zrobić po 18-stce Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 19:04 W moim punkcie 16, powinno być napisane nerwicy/schizofrenii/depresji. Źle napisałam... Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 19:08 1. Skarpetki i sandały ;d 2. Telefonu, i ubrania ;d 3. Sama nie wiem, panikuje. 4. Hipermarket ;d 5. telefon. 6. jestem strasznie wybuchowa.;d 7. Nie lubię u mężczyzn jak są łysi ;d 8. Cholera jasna, nie oglądam głupich filmów ;d 9. " Kurde mać " 10. ( 1. Chciałabym dodatkowe 10 życzeń ;d ) 11. Nad morze, w sensie nad brzeg morza, no albo jakiegoś jeziora.;d 12. Co?; 13. nieet. 14. No ba! 15. W sumie wierze w bniego. 16. O moich obsesjach ;d 17. Chciałabym być fotografem sportowym ;x 18.Niee. 19. Uwielbiam. Neistety. 20. Heem, umiejętnością grania w nogę.;x 21. Wokalista? Kurde mać nie mam. A wokalistka to Avril Lavigne x; 22. Cobra Starship Hot Mess. 23. Iść na mecz Lecha, pojechać na wakacje gdzie mi się zachce, zobaczyć góry <hahahha> , zmienić kolor moich okropnych ścian, powiedzieć coś komuś ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 19:19 1. Co według ciebie jest obciachowe? - nie mam pojęcia. 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? - Telefonu 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? - nie leciałam samolotem. 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? - Hipermarkecie bo mój tata ma 3 warzywniaki także. 5. Co trzymasz pod poduszką? - nic. 6. Jaka jest twoja największa wada? - Duzo tego... 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? - Zboczeńca * bo to głupie. 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? - Stare co rodzice oglądają. 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? - Ballet Imperial. 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? - Chce iść na koncert (...) (nie powiem kogo) - Chcę aby rodzice kupili mi (nie powiem co) - I tajemnica. 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? - nad jezioro. 12. Ulubiona sentencja? Nie mam. 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? - Chyba. 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? - O Tak... 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? - Nie odpowiem na to. ! 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? - O gwiazdach. 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? - Piosenkarka. ale co prawda będę sprzedawała na warzywniaku. 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? - Myślę, że tak. 19. Co lubisz jeść? - uszka z barszczem i kebab. 20. Czym ci można zaimponować?<br /> - Śpiewając piosenkę. (Jeśli to chłopak) 21. Twój ulubiony wokalista? - Dużo... m.in. Michael Jackson. 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? - Też dużo... ale chyba wszystkie wersje 'We Are The World' 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? - Nie powiem. ! (Tajemnica) Odpowiedz Link Zgłoś
faith_ Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 19:21 1. sandały założone na skarpetki, ble 2. bez komórki 3. wpadam w panikę, modlę się 4. w hipermarkecie 5. chusteczki higieniczne :d 6. jestem wielką panikarą 7. nie lubię mężczyzn którzy zwracają tylko uwagę na wygląd kobiety, a u kobiet nie lubię sztuczności, 'puszczalstwa' xd i wielu jeszcze rzeczy :p 8. hmm... chyba "Zemsta niedźwiedzicy", kompletne d n o 9. - 10. tajemnica :d 11. nieważne gdzie. ważne z kim c: 12. - 13. nie. 14. oczywiście. bardzo. 15. nie wiem. szczerze to mam bardzo namieszane w głowie co do tego. 16. o życiu :p 17. aktorka filmowa lub teatralna 18. tak 19. prawie wszystko :d 20. swoją osobowością, talentem, niezależnością 21. anthony kiedis, eddie vedder 22. nie mam jednej ulubionej. 23. tajemnica :d Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 19:45 1. Co według ciebie jest obciachowe? Samo słowo 'obciach', po prostu działa mi na nerwy. Zależy jeszcze do czego nawiązujesz to pytanie. Jest wiele takich rzeczy. 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Bez odzieży, telefonu oraz różańca w kształcie pierścionka, który mam powieszony na szyi. 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Panikuję. 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? W hipermarkecie, gdyż wolę sklepy samoobsługowe. Poza tym jest tam większy wybór. 5. Co trzymasz pod poduszką? Nic. 6. Jaka jest twoja największa wada? Myślę, że nieufność i ta moja 'wredność'. 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? Dwulicowości, lansowania się. 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? O chłopcu-foce... 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? Nie mam pojęcia. 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? Poprosiłabym o więcej życzeń. 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Na łonie natury, z dala od ludzi. Po prostu w jakieś spokojne i piękne miejsce. 12. Ulubiona sentencja? Jest ich kilka. 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Nie, jeszcze nie. 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? Tak, niektóre nawet bym chciała zatrzymać. 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? Myślę, że istnieje, choć ostatnio wydaje mi się to wszystko takie poplątane. Staram się nie tracić nadziei. 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? O wielkiej miłości, bądź jakiś mój dziennik. 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? Weterynarz, bądź jakiś związany z chemią. 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Wierzę. 19. Co lubisz jeść? Czekoladę. 20. Czym ci można zaimponować? Inteligencją, przede wszystkim. 21. Twój ulubiony wokalista? Kurt Cobain. 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Aktualnie katuję utwór 'heart shaped box'. 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? Nie zastanawiałam się nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś