19juniorka10 03.08.10, 09:41 Tu oglądałyście ten film? ja przed chwila i szczerze mówiąc Miley nie lobie ale ten film bardzo mi sie podoba. Juz dawno sie tak nie wzruszyłam jak na tym filmie wypowiadajcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka983 Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 09:44 ja na tej stronie nie oglądałam Miley zagrała super rolę Ronnie <tylko płakać> Odpowiedz Link Zgłoś
lenka955 Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 10:04 Ey ! mam pytanie odnośnie tego filmu , a mianowicie na jakiej stronie można go oglądnąć (w dość dobrej jakości i najlepiej z napisami xdd ) wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: lenka955 . 03.08.10, 10:10 a sory , to ten sam link co podała 19juniorka10 * Odpowiedz Link Zgłoś
nieorginalna. Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 09:51 dokładnie , film boski . wzruszyłam się nawet . Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 09:53 skoro mówisz że jej nie lubisz a się wzruszyłaś, to tez ogladne ) haha Odpowiedz Link Zgłoś
19juniorka10 biedroneczko :) 03.08.10, 09:58 no serio jak ja zobaczyłam to mowie oo nie nie oglądam tego ale później mnie wciągnęło jak obejrzysz to napisz jak ci się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 Jeśli to was wzruszyło to polecam... 03.08.10, 10:30 Inny film zekranizowany na podstawie powieści N.Sparksa - "Wciąż ją kocham" Ahh normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemyself Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 09:59 Ja też nie przepadam za Miley, jeśli chodzi o jej osobę, ponieważ według mnie głos ma świetny. Ale co do filmu.. przypadł mi do gustu, prawie cały przepłakałam. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 10:16 Ja też płakałam . Szczególnie pod koniec . Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Wejdz;) 03.08.10, 10:19 Na jakiej stronie z filmami można jeszcze obejrzeć ten film?? Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 !! 03.08.10, 10:21 ten film mi się bardzo spodobał... jest piękny, ale moim zdaniem książka lepsza. !!!!! Który to już wątek o Ostatniej Piosence, bo ja już straciłam rachubę! Odpowiedz Link Zgłoś
wyrafinowana Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 10:32 hm , ja jestem w trakcie czytania książki , dopiero jak skończe to obejrze . Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 10:36 Ja oglądałam, ale dlatego że grała w nim Miley. Koniec bardzo wzruszający. Nie gustuje w tego typu filmach, no ale warto było. Na pewno kiedyś jeszcze raz go obejrzę. Polecam tym, którzy jeszcze nie oglądali. POZDRAWIAM mileycyrus13 Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 10:56 też nie przepadam za nią, ale film podobał mi się , noo... momentami nie wyszła jej ta gra, ale to już pomijam .... Odpowiedz Link Zgłoś
karaq93 Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 10:56 Mi też się film podobał. osobiście podobała mi się gra tego małego, co grał brata Miley. Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 11:00 Nie podobało mi się tylko to, że w ciągu tego filmu wyskoczyły mi dwa limity ; / Pierwszy na samym początku oglądania po jakiś 10 minutach.. i trwał 40 minut.. a drugi pod koniec jak zostało 30minut.. i trwał 25 minut. I wyszło na to, że obejrzenie całego filmu przez te limity zajęło mi prawie 3 godziny. Nie żałuję tego, bo film był w ch uj zajebisty ! Miley bardzo pasowała do tej roli.. jak i jej chłopak. Kilka razy się śmiałam a chyba z 5 razy.. jak nie więcej się popłakałam.. strasznie wzruszający film. Polecam jak najbardziej. Teraz ciągnie mnie do książki.. ale w bibliotece u mnie nie ma, ebooka też nie mogę znaleźć, a szkoda mi hajsu na kupienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kidman Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 11:04 ogl. spodobał mi sie i popłakałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
flowers78 Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 11:14 Ogladalam film tydzien temu. Miley lubie srednio, ale film naprawde rewelacyjny. Ryczalam jak niemowlak normlanie xD. (Sory, ze nie pisze z polskimi literami, ale jestem w Niemczech = na niemieckiej klawiaturze -.- ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 11:22 oglądałam : ) widziałam lepsze N. Sparks'a ale ten był spoko : D Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa @aniaaax3 03.08.10, 11:25 Najlepszy film na podstawie powieści N. Sparks'a to Szkoła Uczuć To najpiękniejszy film jaki oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 11:43 Nie, nienawidzę tego typu filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
xxriczkaxx Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 11:49 oglądałam i czytałam. bardzo wzruszający film a książka jeszcze bardziej. strasznie mi się podobał film na końcu się rozpłakałam... Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaa Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 12:06 Też właśnie skończyłąm oglądac film . Książke kupiłam i przeczytałam już dawno i jest chyba najlepsza ze wszystkich ksiazek jakie czytałam . A film ? , cóż też chyba najlepszy , chociaż ksiązka go przebija . Nie przepadam za Miley bo jest rozkapryszona i wql , ale trzeba przyznać że mimo iż jest jaka jest to grac oraz śpiewać potrafi . Odpowiedz Link Zgłoś
lolla107 Re: Ostatnia piosenka 03.08.10, 13:52 Nie lubie Miley, ale oglądając ten film się popłakałam. Podobają mi się te piosenki, na końcu filmu "when I look at you" i "I hope be find it". Ale to tylko wyjątki Odpowiedz Link Zgłoś