euphoria.. 03.08.10, 10:19 zauważyłam, że ostatnio na kotku powstaje coraz więcej wątków o włosach itd. pomogę wam wszystkim , piszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mweezy . 03.08.10, 11:41 no wreszcie jeden wątek na jeden temat c: mogłabyś mi poradzić jak zrobić jakiegoś prostego i szybkiego koka? C: Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: . 03.08.10, 12:32 ok. jeżeli masz grube włosy to zrób tak : 1. rozczesz dokładnie włosy 2. szczesz je tak jak do wysokiego kucyka 3. skręć wokół własnej osi 4. okręć do okoła 5. zepnij gumką albo wsuwkami możesz też zrobić tak 1. zbierz włosy znad uszu i zrób koczka z instrukcji wyżej ale przypnij wsówkami 2. pozostałe włosy skęc wokół osi i okręć wokół tego koka pierwszego i przypnij wsówkami -- popiskaj lakierem, możej wyjąć kilak kosmyków by opadały po twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Ok, to ja 03.08.10, 13:24 Troszę mi się tłuszczą włosy... Używałam już wielu szamponów ale nic nie pomaga, co robić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: Pomożesz mi ??? 03.08.10, 13:35 jka najlepiej i dokłądniej wyprostować włosy, aby się nie kręciły szybko ? .. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: Pomożesz mi ??? 04.08.10, 11:08 ta_anka napisał(a): > jka najlepiej i dokłądniej wyprostować włosy, aby się nie kręciły szybko ? .. to łatwe 1. rozgrzej prostownicę 2. upnij pasmo włosów znad uszu 3. rozczesz pozostałe pasma 4. grzebieniem wydziel jedno pasmo i czesz je powoli a za grzebieniem podążaj prostownicą 4. później kolejne warstwy tak prsotuj 5. możesz spryskać lakierem Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cola Ja poterzebuję pomocy ;D 17.08.10, 18:00 Hej!! No więc tak : maam niezbyt długie (za ramiona)włosy ,lokate i bardzo suche . Poradź mi co mam z nimi zrobić żeby nie były takie jak siano????/PLEASE to dla mnie bardzo ważne. Używałam już różnych szamponów , odżywek ale nic nie pomaga . . .. .. .odpisz jak najszybciej A i jeszcze jedno jak mogę się czesać ???? Najczęściej mam kok ponieważ jak mam włosy rozpuszczone to wyglądają dosłownie tak ^ stoją mi tak dziwnie i jest ich strasznie dużo pmóż jak się uczesać .............PLEASE , PLEASE JAK NAJSZYBCIEJ SIĘ DA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: Ok, to ja 04.08.10, 11:07 nick_jonas_jb napisał(a): > Troszę mi się tłuszczą włosy... > Używałam już wielu szamponów ale nic nie pomaga, co robić ??? jeżeli bardzo to idź do deramtologa, bo to może być "łojotok" ale jeśli nie używaj lekkich szamponów np. z pantenne lekki z tego samego odżwykę ale tylko na końcówki włosów. Nie używaj pianek, maszeczek itd. jeżeli masz potrzebę myj codzinnie włosy ( wiem, że to uporczywe) nie szusz włosów szuarką, bo to pobudza przetłuszczanie mam nadzieję, że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
doma253 No to jeszcze ja..;) 03.08.10, 19:02 Mam mocno kręcone włosy i kiedy je rozczesuję robi się z nich puch, jak je czesać żeby wyglądały chociaż znośnie? I czego używać żeby móc chodzić w rozpuszczonych(to znaczy aby mialy normalną objetość, anie podwojona albo potrojoną) i aby sie nie wysuszały? Wiem, że o wiele pytam .. ale mam nadzieje, że mi pomożesz. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: No to jeszcze ja..;) 04.08.10, 11:11 doma253 napisał(a): > Mam mocno kręcone włosy i kiedy je rozczesuję robi się z nich puch, jak je czes > ać żeby > wyglądały chociaż znośnie? I czego używać żeby móc chodzić w rozpuszczonych(to > znaczy > aby mialy normalną objetość, anie podwojona albo potrojoną) i aby sie nie wysus > zały? > > Wiem, że o wiele pytam .. ale mam nadzieje, że mi pomożesz. Słyszałam od wielu osób, że gdy idą spać z mokrymi włosami , rano nie rozszczesują włosów tylko je lekko ręką poprawiają. Jeśli chcesz tak robić musisz użyć szamponu podkreślającego fale i loki i takiej samej odżywki. Być może wtedy nie będą się tak puszyły. Do kręconych włosów dobry jest też grzebień o rzadko rozstawionych ząbkach Puszące się włosy mogą być oznaką słabo nawilżonych włosów. Możesz zrobic sama maseczkę lub jakąś kupić i stosować np. 1 na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedrzewo Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 03.08.10, 19:13 Co moge zrobić żeby mi szybciej włosy rosły. Moze jakies odzywki czy cos..... Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:14 bananowedrzewo napisał(a): > Co moge zrobić żeby mi szybciej włosy rosły. Moze jakies odzywki czy cos..... ojej pamiętam moje utrapienie.. też chciałam mieć dlugie włosy. dam ci kilka rad: 1. możesz w rossmanie kupić szampon Young z kofeiną on sprawia, że włosy rosną szybciej i są ładne 2. odżywiaj się zdrowo 3. jedz dużo pestek dyni one powodują że włosy szybciej rosną 4. codziennie wieczorem masuj skórę włosów 5. użwyaj dobrych odżywek np. syoss Odpowiedz Link Zgłoś
moniag Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 03.08.10, 19:13 fajnie może wiesz jak naturalnie rozjaśnić włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 03.08.10, 19:48 doradzicie mi co do fryzury? Tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
ziba96 I ja tez potzrebuję pomocy! 03.08.10, 20:17 A więc chciałabym mieć nowy image na włosy , jakaś fajna nowa fryzurka. Info: Mam owalną twarz brązowe lokowane włosy odcień- średni brąz troche ciemnawy brązowe oczy itd no a myslałam o czymś a'la emo , albo z grzywka lub grzywką na bok ale żeby do oxczu nie wpadała? a ty masz dla mnie jakieś propozycje? POMOCY! Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: I ja tez potzrebuję pomocy! 04.08.10, 11:20 ziba96 napisał(a): > A więc chciałabym mieć nowy image na włosy , jakaś fajna nowa fryzurka. > Info: > Mam owalną twarz > brązowe lokowane włosy odcień- średni brąz troche ciemnawy > brązowe oczy itd > no a myslałam o czymś a'la emo , albo z grzywka lub grzywką na bok ale żeby do > oxczu nie wpadała? a ty masz dla mnie jakieś propozycje? POMOCY! hmm owalna twarz. myślę, ze prosta grzywka tylko by ci ją optycznie pogrubiła. ale grzywka na bok była by w sam raz. Możesz wycieniować włosy albo zrobić takie coś jak to moja mama mówi " a'la rihanna" że z tyłu będziesz miała krócej a z przodu dłużej to bardzo fajnie wygląda u dziewczyn z kręconymi włosami a także z prostymi Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney tak, super, a moją pomoc w doborze odzienia.... 04.08.10, 12:23 .... zbyłyście i skasowałyście wątek. no to wam nie pomogee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:17 fineaszka napisał(a): > doradzicie mi co do fryzury? > > [url=http://www.kotek.pl/forum/02,3003,114907910,,Nowa_fryzura_.html?v=2]Tutaj[ > /url] > strasznie trudne do układania, ale jezeli chcesz je katować codziennie prostownicą i milionami litrów lakieru xd Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:16 moniag napisał(a): > fajnie może wiesz jak naturalnie rozjaśnić włosy? no jasne, że wiem mam ci kilka rad ostatnio wypatrzyłam i przetestowałam na koleżance ten sposób jeżeli masz ciemny blond podziała na 100 % ! garnier ostatnio wprowadził linię szamponów i odżywek które rozjaśnia blond natrualnie kup taki szampon i odżwykę z rumiankiem. oraz w aptece kup sam rumianek i rób z niego płukankę i po myciu płucz włosy nim mojej koleżance pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:21 ktoś jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:30 Za niedługo mam spotkanie ze znajomymi i chcę zrobić łatwą ale fajną fryzurę, doradzisz? A jeśli mój wygląd jest Ci potrzebny to zerknij na fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:35 gwiazdka_14 napisał(a): > Za niedługo mam spotkanie ze znajomymi i chcę zrobić łatwą ale fajną fryzurę, d > oradzisz? > A jeśli mój wygląd jest Ci potrzebny to zerknij na fotki. masz super włoski i twarz. wyprostuj je i weź przedziałek na bok, jeśli masz to fajnie by to wyglądało ze spinką kokardką czy jakąś inną lub z jakąś dobraną do ciuchów opaską a jeżeli spięta to tam wyżej gdzieś ejst przepis na fajnego koczka Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:37 Ok dziękuję bardzo. Na pewno będę próbować A dopinaną kokardę mam :p Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:25 też sobie moge wziąć pomysły z gazety albo z netu:] Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:27 nicoole napisał(a): > też sobie moge wziąć pomysły z gazety albo z netu:] no to po co piszesz -_- akurat tu nie masz racji kochana... Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber no i jeszcze ja :) 04.08.10, 11:45 na nowy rok szkolny chcę zmienić sobie fryzurę tylko że nie mam żadnych pomyslow. po prostu chcę coś nowego, innego niż teraz Pomożesz? aha, żeby tylko to nie kosztowało zbyt drogo u fryzjera... Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: no i jeszcze ja :) 04.08.10, 11:46 i jeszcze, myślałam o grzywce w stylu Justina. widziałam jedną dziewczyną w takiej grzywce i wyglądala super tylko nie wiem czy mi to by pasowalo... Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: no i jeszcze ja :)jay_bieber 04.08.10, 11:49 jay_bieber napisał(a): > i jeszcze, myślałam o grzywce w stylu Justina. widziałam jedną dziewczyną w tak > iej > grzywce i wyglądala super tylko nie wiem czy mi to by pasowalo... hmm grzywka biebera to nie najlepszy pomysł...zalezy jaką masz twarz a może zrób sobie fryzurę jak kiedyś miała selena gomez ? bardzo fajnie wygląda i nie będzie drogo cie kosztowało u fryzjera po porstu powiedz, że chcesz mocno wycieniować gróne partie włosów i troche je podciąć i do tego koniecznie zrób grzywkę na bok ( ona apsuje praktycznie wszystkim ) Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:47 Strasznie wypadają mi włosy. Co mogę zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. free 04.08.10, 11:51 free napisał(a): > Strasznie wypadają mi włosy. Co mogę zrobić ? nawilżaj, nawilżaj, nawilżaj do tego masuj codziennie skórę głowy płucz pokrzywą ( możesz kupić ją w aptece) po każdym myciu nie prostuj, nie susz suszarką są też szampony przeciw wypadaniu włosów Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 04.08.10, 11:56 mam bardzo okrągłą, szeroką twarz, zawsze noszę długie włosy i grzywkę na bok, ale chciałabym coś zmienić . Doradzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. super_star 04.08.10, 11:59 super_star napisał(a): > mam bardzo okrągłą, szeroką twarz, zawsze noszę długie włosy i grzywkę na bok, > ale chciałabym coś zmienić . Doradzisz ? spinaj grzywkę do góry, będzie super wyglądać a co do włosów poroponuję ściąć i mocno wycieniować szczególnie górę Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkax33 Re: super_star 04.08.10, 12:06 w poniedzialek bylam u fryzjera i scielam wlosy podobnie do Seleny Gomez - tylko troche dluzsze. To chyba nie byl dobry pomysl bo mam krecone wlosy i musze je teraz codziennie prostowac.. ;< i teraz sie zastanawiam czy cos z nimi nie zrobic , tzn pocieniowac albo cos.. Doradz cos! Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkax33 TU! 04.08.10, 12:09 w poniedzialek bylam u fryzjera i scielam wlosy podobnie do Seleny Gomez - tylko troche dluzsze. To chyba nie byl dobry pomysl bo mam krecone wlosy i musze je teraz codziennie prostowac.. ;< i teraz sie zastanawiam czy cos z nimi nie zrobic , tzn pocieniowac albo cos.. Doradz cos! wink Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. bieberkax33 04.08.10, 12:10 bieberkax33 napisał(a): > w poniedzialek bylam u fryzjera i scielam wlosy podobnie do Seleny Gomez - tylk > o > troche dluzsze. To chyba nie byl dobry pomysl bo mam krecone wlosy i musze je > teraz codziennie prostowac.. ;< > i teraz sie zastanawiam czy cos z nimi nie zrobic , tzn pocieniowac albo cos.. > Doradz cos! ojjj, no to massz problem kręcone włosy najładniej układają się w równo ściętych fryzurach, może lekko stopniowanych a cieniowanie to nie jest zły pomysł, bo poprawi to wygląd twoich włosów może zetnij na równo, lub właśnie wycieniuj Odpowiedz Link Zgłoś
honeyy. I ja tez ;D 04.08.10, 12:04 Ostatnio bardzo wypadają mi włosy .. Jakiej odżżywki mam używać albo cos.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. honeyy 04.08.10, 12:05 honeyy. napisał(a): > Ostatnio bardzo wypadają mi włosy .. Jakiej odżżywki mam używać albo cos.. ? już było : nawilżaj, nawilżaj, nawilżaj do tego masuj codziennie skórę głowy płucz pokrzywą ( możesz kupić ją w aptece) po każdym myciu nie prostuj, nie susz suszarką są też szampony przeciw wypadaniu włosów Odpowiedz Link Zgłoś
karriiinna7665 Help! 04.08.10, 12:11 www.kotek.pl/forum/02,3003,114934204,114934275,Re_Fryzura_Pomozesz_.html Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. karriiinna7665 04.08.10, 12:14 karriiinna7665 napisał(a): > www.kotek.pl/forum/02,3003,114934204,114934275,Re_Fryzura_Pomozesz_.html a ja na twoim miejscu poprosiłabym fryzjerkę o loki rozpuszczone a do tego za uchem przypiąc kwiatka Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x Mam pytaniee. 04.08.10, 12:20 Mam włosy falowane, podobno grube co zrobić, aby były one lśniące i zdrowe? coś takiego jak to: i3.ytimg.com/vi/6KSu-zsCnDk/default.jpg {taa, wiem, bardzo duże to zdjęcie ^^} zakupiłam już odżywkę i jedwab, stosuję to już od około od 2 tyg., co jeszcze mogę zrobić? Czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. becia123x 05.08.10, 10:26 becia123x napisał(a): > Mam włosy falowane, podobno grube > > co zrobić, aby były one lśniące i zdrowe? coś takiego jak to: > i3.ytimg.com/vi/6KSu-zsCnDk/default.jpg {taa, wiem, bardzo duże to > zdjęcie ^^} > zakupiłam już odżywkę i jedwab, stosuję to już od około od 2 tyg., co jeszcze > mogę zrobić? > Czekam na odp. jedwab to dobry wybór zastosuj także szampony z dobrych firm polecam ci syoss volume nadaje zdrowy wygląd i połysk oraz kup w aptece pokrzywę , zrób z niej płukankę i po każdym myciu płucz odstaw suszarkę i prostownicę Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk WIĘC JA TEŻ! 04.08.10, 12:30 To może zacznę od tego że chciałabym skrócić sobie włosy(mam średnio długie).<br /> Podobają mi się obcięte na prosto wyżej ramion ,ale mam kręcone włosy i nie wiem czy by mi pasowały. Podsumując: grzywka na prosto i proste włosy po ramiona.. co ty na to? <br /> PS: Jbc to zob. na zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. alusiekk 05.08.10, 10:29 alusiekk napisał(a): > To może zacznę od tego że chciałabym skrócić sobie włosy(mam średnio długie). > 60;br /> > Podobają mi się obcięte na prosto wyżej ramion ,ale mam kręcone włosy i nie wie > m > czy by mi pasowały. Podsumując: grzywka na prosto i proste włosy po ramiona.. c > o > ty na to? <br /> > PS: Jbc to zob. na zdjęcia. wiesz co kiedyś się zawiodłam na takiej fryzurze, bo jeżeli masz kręcone włosy to grzywkę musisz obowiązkowo prostować codziennie, a włosy bez prostowania w tej fryzie będą wyglądać po prostu dziwnie hmm moim zdaniej najepiej by było gdybyś je po prostu podcieła i wycieniowała będzie dość mocna zmiana aprzy okazji korzystna Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 08.08.10, 14:22 jak zakręcic włosy (krótkie) tak by ich nie zniszczyć i tak zeby zeczywiście sie zakręciły bo mi sie wogule nie chcą kręcić.? Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. bananowaa 08.08.10, 15:15 na papiloty na noc, kokiem na noc, warkoczami, lokówką lub prostownicą prostownicą musisz poszukać instrukcji na youtube ( dałabym ci , ale coś mi się załadować nie chce ) roi się tam od tego Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: bananowaa 08.08.10, 18:15 dzięki. tylko własnie te sposoby czasem nie wychodzą. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: wlosy 08.08.10, 18:21 jak zrobić płukankę z pokrzywy? I o jaką pokrzywę Ci chodzi? Tzn. chodzi Ci żeby zerwać normalnie? xd sorry, ale ja jestem zacofana xd Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: wlosy 08.08.10, 18:46 i jeszcze mam pytanie, czy ten szampon z kofeiną na prawdę działa? I Ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: wlosyfineaszka 11.08.10, 20:22 fineaszka napisał(a): > i jeszcze mam pytanie, czy ten szampon z kofeiną na prawdę działa? I Ile kosztu > je? kupujesz w aptece suszoną pokrzywę lub sama suszysz i zalewasz wrzącą wodą , przykrywasz talerzykiem i po ok. 10 min płuczesz z resztą na opakowaniu powinien być przepis xDD a ten szampon działa ! ja go miałam to włosy jak szalone rosły kosztuje ok. 8 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. patrycja17 11.08.10, 20:20 patrycja17 napisał(a): > strasznie wypadaja mi włosy. co mam zrobić? była już na to odp. poszukaj wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 08.08.10, 18:56 moje włosy z wyglądu są okey. ale gdy się je dotknie, przypominają prawie siano. a po myciu muszę je albo wyszuszyć, albo wyprostować, bo inaczej mam "szopę" na głowie. jak temu zapobiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. lovejustin_ 11.08.10, 20:23 lovejustin__ napisał(a): > moje włosy z wyglądu są okey. ale gdy się je dotknie, przypominają prawie siano > . a po > myciu muszę je albo wyszuszyć, albo wyprostować, bo inaczej mam "szopę" na głow > ie. > jak temu zapobiec ? masz wakacje, nic nie musisz spinaj włosy i polecam ci linię kosmetyków z syossa do włosów suchych czyli " sianka " podetnij końcówki Odpowiedz Link Zgłoś
vera7 Re:Włosy proste:) 12.08.10, 10:03 Mam pytanie (posiadam proste dlugie zdrowe włosy do pasa pocieniowane ale to dawno )i jak mam zrobic taka fryzure lub co oni uzywaja zeby były te wlosy takie lsniace i gladkie? no wiesz ona na tym filmiku ma takie sliczne i nie weim czy rozumiesz wgl mnie bo ja mam tez proste i gladkie ale ona ma tam zupelnie inne ... www.youtube.com/watch?v=lqVVFxXBQpk i co mam zrobic zeby byly takie? Odpowiedz Link Zgłoś
ziba96 Grzywka, proste włosy czy może lokowane? Pomocy?! 12.08.10, 13:50 Mam średnie włosy w odcieniu średni brąz i są lokowane trochę cieniowane.. Mam prostownice i kocham mieć proste włosy. Niedługo idę do fryzjera i chcę trochę poprawić pcieniowanie i zrobić sobie grzywke prostą lub na bok i właśnie nie wiem jaką. A i jeszcze chcę poprosić żeby mi wyprostowała / Proszę napisz co o tym sadzisz i doradź! Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. ziba96 15.08.10, 13:31 grzywka przy kręconych włosach to nie zbyt dobry pomysł chyba, że chcesz je codziennie prostować . zależy jeszcze jakie masz czoło. Poprostu gdy będziesz u fryzjera spytaj czy ci pasuje ( nie mam twoich fotek więc nie mogę ci powiedzieć ) i myślę, że najlepiej zrobić prostą grzywkę a gdy ci się znudzi mozesz ją zawsze zaczesać na bok a wszystkie włosy pocieniuj Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. vera7 15.08.10, 13:29 przede wszystkim je nawilżaj dobrymi kosmetykami a dodatkowo wyprostuj dobrą prostownicą, bo prostownica dodaje blasku ) Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka1212 włoski 15.08.10, 13:41 Mogłabyś mi przetłumaczyć na włoski zdanie: "Ja Cię kocham, a ty śpisz" z góry dziękuję :- * xD Odpowiedz Link Zgłoś
nice.teenager Re: włoski 15.08.10, 14:32 Ja też chcę coś zrobić z moimi włosami, po prostu męczę się już z nimi, szczególnie w upały. Sięgają mi do połowy pleców, są brązowe, bardzoo gęste i na dodatek falują się po spodem, strasznie się puszą. Mam grzywkę, no i z niej nie zrezygnuję. Kształt mojej twarzy jest raczej owalny. Chciałabym je chyba skrócić do 15 cm, ale nie mam żadnej sensowej fryzury. Bardzo liczę na twoją radę. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. nice.teenager 15.08.10, 15:09 jeżeli chcesz mieć długie włosy to je tylko pocieniuj a w upały spinaj, a jeżeli chcesz coś więcej to może mocne pazurki + podcięcie gdzieś za ramiona ? albo coś takiego że z tyłu krótsze z przodu dłuższe i nawilżaj to bedą ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: włoski 17.08.10, 09:32 nie wiem co zrobic zeby mi sie cała grzywka trzymala w jednym miejscu. Jak patrze na różne zdjęcia na nk lub gwiazd to im się tak fajnie zawija grzywka na bok i sie trzyma a mi za nic w swiecie nie chce sie trzymać moze dlatego ze mam za długą grzywke lub za grubą??? grzywka do brody na skos.Prosze pomoż, może mam ją sciąć czy cos??? zdjęcia: file:///home/mew/Pulpit/68_500x640.jpg" border="0" alt="https://file:///home/mew/Pulpit/68_500x640.jpg"> Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: włoski 17.08.10, 09:33 cos nie weszlo file:///home/mew/Pulpit/grzywka07.jpg" border="0" alt="https://file:///home/mew/Pulpit/grzywka07.jpg"> file:///home/mew/Pulpit/t4t4t4ni2.jpg" border="0" alt="https://file:///home/mew/Pulpit/t4t4t4ni2.jpg"> Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. zuzia29 17.08.10, 11:26 do brody grzywka ? to za długa musisz ją ściąć u fryzjera i powiedzieć, że chcesz mieć na bok, żeby Ci ścięła na bok i do tego gdy będziesz miała ścietą to prostuj ją na bok zawijając do środka i psikaj lakierem ) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat haah, myślałam, że chodzi o j.włoski . wejdź ! 17.08.10, 11:30 wiec jak można zrobić, by mieć grzywkę taką ' idealnie przełożoną ' grzywka na bok . np.jaką ma lauren cyrus , taka trochę jak ta : ale mniej puszysta [ czyt. by nie było emo ] . Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. lady_cat 17.08.10, 13:00 hahaha no włoski (ma 2 znaczenia xDDD) zrób przedziałek na bok mocno żeby wszystkie włosy się ukłądały ułóż grzywkę na bok , natapiruj ją, popsikaj lakierem, wyprostuj zawijając na bok , popsikaj jeszcze raz lakierem, gotowe mi się udawało. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. lady_cat 17.08.10, 13:12 hahaha no włoski (ma 2 znaczenia xDDD) zrób przedziałek na bok mocno żeby wszystkie włosy się ukłądały ułóż grzywkę na bok , natapiruj ją, popsikaj lakierem, wyprostuj zawijając na bok , popsikaj jeszcze raz lakierem, gotowe mi się udawało. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 17.08.10, 17:15 Znasz jakieś preparaty które podniosły by włosy u nasady? Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cola Ja pilnie potzrebuję POMOCY !!!! 17.08.10, 18:01 Hej!! No więc tak : maam niezbyt długie (za ramiona)włosy ,lokate i bardzo suche . Poradź mi co mam z nimi zrobić żeby nie były takie jak siano????/PLEASE to dla mnie bardzo ważne. Używałam już różnych szamponów , odżywek ale nic nie pomaga . . .. .. .odpisz jak najszybciej A i jeszcze jedno jak mogę się czesać ???? Najczęściej mam kok ponieważ jak mam włosy rozpuszczone to wyglądają dosłownie tak ^ stoją mi tak dziwnie i jest ich strasznie dużo pmóż jak się uczesać .............PLEASE , PLEASE JAK NAJSZYBCIEJ SIĘ DA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. coca_cola 18.08.10, 15:29 coca_cola napisał(a): > Hej!! No więc tak : maam niezbyt długie (za ramiona)włosy ,lokate i bardzo such > e . > Poradź mi co mam z nimi zrobić żeby nie były takie jak siano????/PLEASE to dla > mnie > bardzo ważne. Używałam już różnych szamponów , odżywek ale nic nie > pomaga . . .. .. .odpisz jak najszybciej > A i jeszcze jedno jak mogę się czesać ???? Najczęściej mam kok ponieważ jak mam > włosy > rozpuszczone to wyglądają dosłownie tak ^ stoją mi tak dziwnie i jest ich stras > znie > dużo pmóż jak się uczesać .............PLEASE , PLEASE JAK NAJSZYBCIEJ SIĘ DA ! > !!! nawilżaj je x 100000000000000000000000000000000000000 ! nie kupuj jakiś szamponów tylko nawilżające i z dobrej firmy jak wszystkim to wszystkim polecam mocno nawilżającą linię kosmetyków z syossa ( sama je testowałam ) te z zielonym podetnij końcówki, jeżeli masz gęste to je wystopniuj, wycieniuj spinaj w kucyka, warkocza, gdy je wyprostujesz to nie będą sianowate ) Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: włoski-piszcie, pomogę wszystkim ;) 18.08.10, 16:09 lol xd a ja myślałam, że chodzi o język włoski Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraa tuuu. 18.08.10, 22:28 mam niby proste włosy ale kręcą mi się końcówki , nie chcę ich zbyt często prostować bo nie chcę ich zniszczyć . co zrobić aby były proste ? Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. madziaraa 19.08.10, 13:37 używaj szamponów prostujących i susz suszarką letnim strumieniem podążając za grzebieniem Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: madziaraa 19.08.10, 16:37 też z początku myślałam, ze chcesz pomagać ludziom w jeżyku. ; P mój problem to grube, gęste i puszyste włosy. koszmar. jak je ujarzmić ? dodam, że z natury mam loki, zdjęcia w moim profilu. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. nikt. 24.08.10, 14:30 joł ^^ wycieniuj je i dobrze nawilżaj dodatkowo używaj kosmetyków podkreślających loki i fale ) Odpowiedz Link Zgłoś
raybanowa Re: 24.08.10, 18:17 Mam bardzo cienkie jasnobrązowe włosy, sięgają mi do ramion . Nie mam wogóle pomysłu jak je spinać,ciągle nosze spięte w kucyk. Liczę na twoją radę jak moge je spinac Odpowiedz Link Zgłoś