moniqua123 03.08.10, 16:33 Największa papla w mojej klasie dowiedziała się kto mi się podoba i rozpowiedziała to całej klasie.Teraz boje wrócić się do szkoły,bo wiem ,że będę wyśmiana.co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauuli Miłość 03.08.10, 17:00 Nie bój się! Ignoruj ją i powiedz jej jaka jest dziecinna. Przecież każdy ma prawo się w kimś zauroczyć...jeżeli chcesz się jej "odwdzięczyć" możesz też powiedzieć jak to z nią było itp. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Miłość 03.08.10, 19:00 Albo pogadać z tym chłopakiem - bo i tak się dowie. Albo udawać że tamta ściemniała i to nie prawda Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Miłość 03.08.10, 21:56 wiesz co olej to że wszyscy wiedzą . a prz tym chłopoaku udaważ że nie weesz o co kaman Odpowiedz Link Zgłoś
prosiaczek__ Re: Miłość 03.08.10, 22:03 Udawaj ze nie wiesz nic na ten temat i w miedzy czasie rozpowiedz cos o niej . Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Miłość 04.08.10, 10:21 nie rozumiem dlaczego, niektóre dziewczyny aż tak tym się przejmują. przecież to normalne, że podobają Ci się chłopcy. naprawdę nie masz czym się przejmować, ona pewnie jest zazdrosna i chce zrobić Tobie na złość. Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: Miłość 17.10.10, 11:15 co mam robić?...chłopak ktury mi sie podoba nie zwraca na mnie uwagi nie odpisuje mi ani na nk ani na gg... co robic?POMOCY!! Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Miłość 04.08.10, 14:06 Po pierwsze nie panikuj. Im dłużej będziesz zwlekać tym bardziej będziesz cierpieć. Powinnaś pójść do szkoły i pokazać reszcie klasy, że fakt, który mówi o tym, iż ktoś nam się podoba wcale nie jest grzechem. Ludzie ciągle się naśmiewają z siebie nawzajem. A nawet nie wiedzą jakie mają szczęście, że żyją. Że mogą w pełni korzystać z wszelkich radości życia. A tak na przyszłość to bądź bardziej ostrożna, w momencie w którym będziesz chciała powiedzieć komuś coś osobistego. x)) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Miłość 04.08.10, 14:37 może ta osoba też Ciebie lubi? : ) głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Miłość 04.08.10, 14:44 Ehh...przechodziłam przez coś takiego. Po prostu ignoruj zaczepki innych i nie przejmuj się nimi. Po jakimś czasie im przejdzie,zapomną o tym i znajdą sobie nową "sensację". Przynajmniej tak było ze mną. Nie martw się,bd dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
chilli55 Re: Miłość 14.10.10, 21:04 ja też tak miałam. ale jak się spytali czy to prawda to powiedziałam, że nie i, że to ona się w nim buja. UWIERZYLI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat czemu jakieś głupie zauroczenie, nazywasz miłością 14.10.10, 21:12 bo tego nie potrafie pojąc . + mysl pozytywnie. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
titka Re: Miłość 14.10.10, 22:07 Wróć z wysoko podniesioną głową . Nie chowaj się po kątach i nie płacz , a jeśli ktoś spyta ,że to prawa to powiedz "A co ci to interesuje ? Książkę o mnie piszesz .Miałam taką sytuację rok temu . Jak chcesz napisz do mnie na gg to spróbuje ci bardziej pomóc 13215645 ;> Trzymam kciuki i nie daj się tej papli Odpowiedz Link Zgłoś
smaczniak Re: Miłość 14.10.10, 22:10 weź nóż ze sobą do szkoły i ją zadźgaj, będzie miała nauczkę a poza tym inni zobaczą że nie warto z tobą zadzierać Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Miłość 14.10.10, 22:23 ja mam podobnie cała klasa i kilka osub z innych klas wie o tym że zauroczyłam się w jednym chłopaku i teraz mam z tego polewe np. jak Damian zaczą go udawać i mówił że jest drewnialdo xD (tak go nazywamy z chłopakami z klasy ) weź olej ją i wszystkich albo się z tego śmiej jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Miłość 14.10.10, 23:16 udaj , że to plotka, że tamta dziewczyna chciała zrobić ci na złość czy coś . nie przejmuj się tym i udawaj , że nie rusza cię to. a co do miłości to ona niee istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia2081 Re: Miłość 14.10.10, 23:20 nie przejmuj się nią . odegraj się jej tym samym . rozpuść o niej jakąś nieprzyjemną dla niej plotkę Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 15.10.10, 00:26 łał. ja bym z domu nie wyszła xdddddddd serio mówię. tak że nie wiem co ci poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
werka13 Re: Miłość 15.10.10, 07:36 U mnie też rozgadały dziewczyny ale ja się tym nie przejmuje i nikt się niie śmieje dalej może miłośc twoja czuję to samo Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: Miłość 15.10.10, 08:16 powiedz,że to nieprawda i się tym nie przejmuj Odpowiedz Link Zgłoś
patka12 Re: Miłość 16.10.10, 17:01 weź przestań. pewnie nie bd nic mówili . a jak tak to ignoruj ich Odpowiedz Link Zgłoś
hell Re: Miłość 17.10.10, 10:55 najlepiej ... ić nie buj sie ... jak bedzie cie ktos wytykał palcem nie przejmuj sie ic dalej nie suchaj co muwia ... najlepiej nie zwracaj uwagi na nich Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Miłość 17.10.10, 11:01 Buu... Mam podobnie. Tyle, że moja BYŁA przyjaciółka dowiedziała się, że PODOBAŁ MI SIĘ (już mi się nie podoba) jeden taki z klasy. Teraz on się do mnie nie odzywa. W sumie mi to wisi, ale jak się reszta dowie to klapa ; // Odpowiedz Link Zgłoś
laskaxk Re: Miłość 17.10.10, 15:57 moniqua123 napisał(a): > Największa papla w mojej klasie dowiedziała się kto mi się podoba i > rozpowiedziała to całej klasie.Teraz boje wrócić się do szkoły,bo wiem ,że > będę wyśmiana.co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś