czekoladka96 03.08.10, 20:16 Hej Jestem ciekawa czy gotujecie. Jak tak to jakie potrawy umiecie sobie same przygotować ? ps. Jeżeli taki wątek już był to przepraszam,ale prosze go nie kasować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iga18 . . . 03.08.10, 20:19 Robię tylko sobie płatki z mlekiem ; ppp Nie śpieszy mi się z gotowaniem ... Moja mama robi najlepsze potrawy ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: gotujecie ? ;) 03.08.10, 20:21 nie za często gotuje bo mam ojca kucharza ale czasem sie zdarzy. ugotuje praktycznie wszystko jeśli mam przepis Odpowiedz Link Zgłoś
greengrass Re: gotujecie ? ;) 03.08.10, 20:29 Nie za bardzo... ogólnie lubię gotować, ale umiem przygotować proste potrawy... Coś w stylu naleśników, czy gofrów... Odpowiedz Link Zgłoś
karoleczka Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 21:30 Tak lubię sobie pogotować takie proste potrawy albo upiec ciasteczka Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 21:34 Lubię gotować i mam to chyba we krwi bo moja mama jest kucharką. Umiem różne rzeczy ugotować. Od ciasta do kotletów schabowych XD Odpowiedz Link Zgłoś
ridiculous Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 21:38 Ja nie umiem gotować. Wiadomo, że jakąśtam jajecznice czy rosół sobie zrobię, ale na nic trudniejszego się nie porywam dla dobra mojego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 21:41 tak,lubię gotować-u nas to chyba rodzinne ,bo jak brat przyjeżdża to musi wszystkie przepisy wykorzystać,jakiś wielkich potraw to nie gotuje.śniadanie se umiem zrobić ,czasami jakąś sałatkę wymyślę , z głodu nie umrę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
moniquemichael Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 21:47 umiem prawie wszystko ugotować.. Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 21:58 umiem sobie odsmażac różne rzeczy ale gotowac nie umiem . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 21:50 nie umniem gotować żadnych kotletów bo nie jem miesa ... ale umiem zrobić sałatkę grecką , naleśniki , sernik na zimno , różne zupy np., pomidorowa , kalafiorowa , rosół , barszcz czerwony .... Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 21:58 nie lubię gotować i nie umiem ale obiecałam sobie że przez te wakacje nauczę się czegokolwiek gotować. nauczyłam się zupy jarzynowej, smażyć jajka i umiem zrobić pierogi nie tylko lepić ale ciasto i farsz i takie tam mam jeszcze zamiar jakiś placek i zupę pomidorową (moja ulubiona) się nauczyć robić. nie wliczam robienia sałatek czy surówek bo to umiem Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Taak! < 3 04.08.10, 22:07 Kocham gotować! W kuchni umiem zrobić wszystko. Uwielbiam piec, ostatnio dostałam dwa szalone przepisy i czekam na okazję, żeby je wykorzystać (sernik z zieloną herbatą i tartę wiśniową z panna cottą). Gotuje zupy, dania rybne, dania mączne, dania jajeczne, dania z ziemniakami, kasze, makarony, ryże, nadziewane warzywa, zapiekanki. Kocham kuskus z warzywami, kaszę jaglaną i risotta różnego rodzaju. Często też kombinuje sobie różne sałatki, które wprost kocham (byle miały czerwoną fasolę albo oliwki). Uwielbiam piec muffiny i jabłecznik, całkiem nieźle wychodzi mi sernik na zimno, bułeczki drożdżowe z jagodami i "Stefanka". Jestem wegetarianką tak w ogóle, więc bardzo często gotuje sama dla siebie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 22:07 ja lubie gotować umiem ugotowac 4 zupy i jajecznice (liczy się ???) Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 22:10 kisiel się liczy ? ogólnie to wolę mieć szwedzki stół i tylko zabierać na talerz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 22:15 jajecznicę. tylko jak na razie to mi do głowy przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia25 Re: gotujecie ? ;) 04.08.10, 22:23 ja po prostu kocham gotować !!! umiem piec różne ciato np.sernik na zimno,shrek.karpatka,babkę ,piernik,robię podobno też swietne biszkopty i zapomniałam kocham robić i jeść ciasteczka na Andrzejki takie z wróżbą chodż zamiast wróżby wkładam dżem ,marmoladę lub świerze owoce,lecz są pracochłonne umiem robić różne zupy np zalewajkę ,barszcze.tylko takie które lubię gotować ziemniaki też umiem robić Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: gotujecie ? ;) 05.08.10, 11:54 no mi ciasta raczej nie wychodzą , no ale umiem zapiekankę zrobić , pizze ... nie będę wymieniać . xd Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: gotujecie ? ;) 05.08.10, 11:59 tak gotuje. Od 10 roku życia czyli już 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
platyna pewnie :D 05.08.10, 12:07 umiem jajecznicę, chleb maczany w jajku, chleb z serem na patelni i potrafie upiec babke, również danie z głównej - ciasto czekoladowe w kubku ( w mikrofafli ;d;d ) Odpowiedz Link Zgłoś