ladies_frutti 08.08.10, 11:27 Co sądzicie o serii książek "Elita" i o filmie nakręconym na jego podstawie? Mi się bardzo podoba, pokazuje jak zachowują się rozpieszczone dziewczyny z bogatych rodzin, i co niektórzy zrobią by być "na poziomie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily. Re: Elita 08.08.10, 11:29 Obejrzałam tak gdzieś z połowę filmu, ale wcale mi się nie podobał. Może dlatego, że to raczej nie moje klimaty. Książek także nie czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Elita 08.08.10, 11:33 Książek nie czytałam, ale oglądałam film 3 razy. Nawet fajny... Ps. Było ! Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Elita 08.08.10, 11:39 nie czytałam, ale myślę, że sięgnę po tę książkę. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Elita 08.08.10, 11:40 ja też nie czytałam książek, ale film bardzo mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xd Re: Elita 08.08.10, 11:36 świetnee ! oglądałam tylko film ale był niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
blanka. Re: Elita 08.08.10, 11:40 Hm... jestem fanką tych książek - szkoda, że nowych części nie wydają w Polsce. : << a co do filmu... nie spodobał mi sie - zły dobór aktorek , przecież one miały mieć po 13 lat! no ale książki są dobre. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Elita 08.08.10, 13:10 Słyszałam, ale nie zamierzam czytać. Gustuję w innych 'kategoriach', a książki o rozpieszczonych dziewuchach są ostatnimi, jakie zamierzałabym kiedyś poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Elita 08.08.10, 13:15 Oglądałam tylko film nawet niezły ale dużo takich filmów o rozpieszczonych nastolatkach, we wszystkich chodzi o to samo , o popularność. Odpowiedz Link Zgłoś