angel_ 08.08.10, 15:09 wiem że to głupie , ale aktualnie nie słucham niczego.. no i właśnie nie wiem kogo mam zacząć słuchać no i kogo polecacie? lubię każdy rodzaj muzyki. pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martunia1 Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 15:11 hm. masz rację - to głupie ja ci nie pomogę .^o^ Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 16:36 nir rozumiem frazy: "niczego nie słuchać" Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Polecam 08.08.10, 15:12 bring me the horizon - chelsea smile bring me the horizon - diamonds aren't forever bullet for my valentine - your betrayal i wszystkie piosenki Eminema Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: No fakt dziwny wątek ale... 08.08.10, 17:15 ... polecam Jonas Brothers. Kocham ich piosenki, słucham ich na okrągło... ,3333 A, i lubie jeszcze Demi Lovato i Big Time Rush Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom ;) 08.08.10, 15:39 każdy lubi co innego wiec powiedziałbym,że to bardzo głupie wybierać Ci co masz słuchać. hmm polecam Ci zespoły które mam wypisane na profilu. jeśli chodzi o metal to Metallicę i Iron Maiden<3. z czegoś lżejszego to np.The Beatles. mam nadziej,że Ci pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kama10xd Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 15:48 jesli mowa o rocku, gothicku i metalu to proponuje .Nightwish , Lacuna Coil, Within Temptation- ps. powiedz czy ci sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 15:54 30Seconds to mars nirvana Odpowiedz Link Zgłoś
efendis Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 15:58 Eminem - Not Afraid Klawi & Remi - Kiss Adam Lambert - Whataya Want From Me Move Town - Girl You Know It's True Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 15:58 Jakiego rodzaju muzyki lubisz słuchać? r&b, heavy metalu, popu, rocka? Odpowiedz Link Zgłoś
issue Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 16:16 polecam mindless self indulgence c; Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa_ Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 16:16 hmmm... happysad, Hey, Dżem, Nirvana, Metallica, Within Temptation, Evanescence, System of a Down, Shinedown, Three Days Grace, Pearl Jam, AC/DC, The Rollings Stones, The Beatles . wybierz coś . mogę wypisać jeszcze więcej, ale wątpie, czy byś wszystko przesłuchała ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
eheehe Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 16:16 ja aktualnie słucham rock, reggae i rap . może posłuchaj sobie We The Kings . mają na koncie 2 płyty . ja osobiście lubię ich wszystkie piosenki . : dd Odpowiedz Link Zgłoś
nuskadee Ewa farna 08.08.10, 16:17 obrazowa willa kdo vic da i touzim polecam fajne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 08.08.10, 16:20 Polecam : Paramore, Kings of Leon, U2, Bon Iver, Nick Jonas, Blink 182. Odpowiedz Link Zgłoś
eheehe Re: . 08.08.10, 16:31 no ja też polecam Paramore, U2 i Nicka Jonasa . Nick ma na prawdę fajne piosenki niektóre . Odpowiedz Link Zgłoś
scream_ zapraszam . 08.08.10, 16:25 przede wszystkim wykumaj jaka muzyka ''sprawia'' ci przyjemność . posłucha różnych piosenek z rocka, popa, hip hopu, metalu, techno, itp. mi najbardziej przypada mocniejsze brzmienie . moje ulubione gatunki/podgatunki to rock, metal, emo, screamo, gothic, crunk, metalcore, post hardcore, punk, rapcore, itp. za to nie znosze słodkiego popu i takich tam klimatów ograniczenia nie mam bo słucham muzyki od tokio hotel przez within temptation po metallice . w skrócie to th, my chemical romance, wt, meta, system of a down, slipknot, slayer, ac/dc, black veil brides, from first to last, brokencyde, behemoth, panik, guns n roses, nightwish, evanescence, epica, sex pistols, i moge wymieniać tak godzinami . więc ogółem polecam ci rock - dobra muzyka, nuta, świetne teksty Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 16:29 Odwiedź stronę last.fm. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 16:35 Jonas Brothers. posłuchaj kilku ich piosenek. może polubisz. Polecam "When you look me in the eyes" Odpowiedz Link Zgłoś
najli. LaFee ist die beste 08.08.10, 16:42 Polecam piosenki LaFee. Świetne są. PS. LaFee to jest niemiecka wokalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
iska1998 Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 16:43 ja polecam Justina Biebera on jest cudny;* Odpowiedz Link Zgłoś
sheryl Polecam... 08.08.10, 16:52 Good Charlotte, Kumka Olik, Boys Like Girls, Cobra Starship, McFly, The Varonicas Odpowiedz Link Zgłoś
lovekillerka Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 16:57 posłuchaj sobie reggae zawalista muzyczka East West Rockers są the best polecam również Darina ale to już całkowicie inne klimaty, taki pop/dance pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kittykathleen Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 17:11 Ja polecam Melanie Fionę! Mogą być jeszcze:Queensberry, Pussycat Dolls, Lena, Katy Perry i ewentualnie Alicia Keys.Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 17:16 Last.fm Odpowiedz Link Zgłoś
kc.jared_leto Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 17:13 30STM !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cysia12 Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 17:26 PARAMORE ! < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie pomożemy ? 08.08.10, 17:33 jeżeli lubisz każdy rodzaj muzyki to ja ci nie pomogę. każdy ma inny gust, ale lubienie wszystkiego mnie przerasta. ^ słucham rocka, czasami popu, czy metalu. nie lubię rapu, hiphopu, jazzu, bluesa etc. ale jeśli jest tak jak mówisz to polecam COCOROSIE. coś w stylu indie/post rock. to takie 'wszystko'. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 17:38 Zajrzyj na moj profil . Moze znajdziesz cos ciekawego. :d Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 17:39 hehe. ; ) posuchaj kazdego po trochu może sie coś spodoba. zobacz na wątkach kto co czego słucha i o jakich zespołach najczesciej sie pisze. posłuchaj ich piosenek i morze sie cos spodoba. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin_ Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 17:48 Polecam wszystkie piosenki Justina Biebera. < 3 On jest boooski. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanovelove Re: Pomóżcie mi w wyborze ulubionego zespołu/ wyk 08.08.10, 17:55 tokio hotel ofc. Odpowiedz Link Zgłoś