dusia980 08.08.10, 21:28 Śniło mi się , zobaczyłam pana Jezusa . I On się buntował i wgl. . Co o moim śnie myślicie ? P.S. Wiem , że nie każdy wierzy w tę religię , więc nie musicie się (nie - katolicy) wypowiadać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofciaa Re: Sen - Śnił mi się ... 09.08.10, 01:05 jestem katoliczką więc śmiem twierdzić, że może on ci chciał coś przekazać c; może chciałby nawiązać z Tobą kontakt, tzn, żebyś stała się lepszym człowiekiem lub chodziła częściej do Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Sen - Śnił mi się ... 09.08.10, 09:48 a chodzisz często do kościoła? c; Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Sen - Śnił mi się ... 09.08.10, 10:20 Zadam Ci podstawowe pytanie, czy jesteś katoliczką? I czy mogłabyś ten sen bardziej przybliżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Re: Sen - Śnił mi się ... 09.08.10, 10:58 Zgadzam się z innymi Kotkami. Może chciał Ci coś przekazać? Odpowiedz Link Zgłoś
joan. Re: Sen - Śnił mi się ... 09.08.10, 10:57 ja nie jestem katoliczką... i też mi się kiedyś Jezus śnił. -.- Nic z sobie z tego nie robię.. Sny są różne... Odpowiedz Link Zgłoś