visienkaa Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:23 do mojej sql chodził kiedyś Szymon Wydra . i mieszkał też na moim osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:25 nie... Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:28 Nie.. ;D W dg raczej , a nawet na pewno - żadna gwiazda nie mieszka . Odpowiedz Link Zgłoś
maya ta 12.08.10, 22:39 na moim osiedlu mieszka Sylwester Bednarek - lekkoatleta, skacze wzwyż chodził ze mną do szkoły. Siostra trenowała z nim na RKS-ie, a ja go czasem na osiedlu widze P I się jaram haha ; d a mamuśki koleżanka była wychowawczynią w przedszkolu Borysa Szyca haha xD Odpowiedz Link Zgłoś
tokiohoteleczka Re: No... 12.08.10, 22:31 To tak: na przeciwko mnie solista zespołu 'LadyPank', po moich ulicach przechadzała się "Oceana", Nergal, doda. Odpowiedz Link Zgłoś
tinusia :PPP 12.08.10, 22:34 Trzy przystanki ode mnie Mariusz Pudzianowski kupił apartament.. Jak narazie go remontuje więc rzadko tu zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
shazaaa Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:35 W mojej okolicy nie mieszka żadna gwiazda - ale nad moją głową - piętro wyżej - mieszka rodzina Dawida Murka Odpowiedz Link Zgłoś
inna_hot Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:40 do szkoły w mojej miejscowości chodziła kiedyś Edyta Górniak ;p Odpowiedz Link Zgłoś
maya Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:40 na moim osiedlu mieszka Sylwester Bednarek - lekkoatleta, skacze wzwyż smile chodził ze mną do szkoły. Siostra trenowała z nim na RKS-ie, a ja go czasem na osiedlu widze tongue_outP I się jaram haha ; d a mamuśki koleżanka była wychowawczynią w przedszkolu Borysa Szyca haha xD Odpowiedz Link Zgłoś
malina_9696 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:42 ks. Stanisław Brzóska (1832-1865) generał i naczelny kapelan powstania styczniowego Tymoteusz Łuniewski (1847-1905) ziemianin, wynalazca, racjonalizator, meteorolog, etnograf, archeolog, agronom i społecznik Zygmunt Graliński (1897-1940) działacz ruchu ludowego, poseł na Sejm RP, wiceminister spraw zagranicznych w rządzie emigracyjnym, prawnik Mieczysław Bram (1922-1986) aktor teatralny i filmowy Zofia Kielan-Jaworowska (ur. 1925) profesor paleobiolog PAN. Badacz i odkrywca wielu mezozoicznych ssaków Mieczysław Nasiłowski (1929-2004) profesor, kierownik katedry ekonomii SGH Maria Łabor-Soroka (ur. 1932) prawnik, sędzia zawodowy, notariusz oraz sędzia Trybunału Konstytucyjnego w latach 1986-1993 Stanisław Chaciński (1936-1990) poeta, prozaik, reportażysta ks. Stanisław Falkowski (ur. 1938) ksiądz katolicki, działacz opozycji niepodległościowej w czasach PRL, odznaczony Krzyżem Oficerskim Orderu Odrodzenia Polski Zdzisław Montkiewicz (ur. 1944) prezes zarządu PZU od 2002 do czerwca 2003 Wiesław Rosocha (ur. 1945) grafik Stanisław Dąbrowski (ur. 1947) sędzia Izby Cywilnej Sądu Najwyższego, przewodniczący Krajowej Rady Sądownictwa, poseł na Sejm X kadencji Andrzej Anulewicz (ur. 1948) polityk, były senator Michał Kurc (ur. 1949) fotografik Wiesław Kuc (ur. 1949) polityk, poseł do Parlamentu Europejskiego Marek Janiak (ur. 1953) architekt, nauczyciel akademicki, artysta multimedialny Sławomir Hardej (ur. 1956) polityk, samorządowiec, były poseł Lech Zakrzewski (ur. 1957) "bard Podlasia", muzyk, poeta, kabareciarz, dziennikarz, społecznik Marek Sawicki (ur. 1958) polityk, inżynier rolnik, poseł, minister rolnictwa i rozwoju wsi w rządzie Donalda Tuska Waldemar Kraska (ur. 1963) polityk, lekarz chirurg, senator Olga Iwaniak (ur. 1960) b.dziennikarka TVP, korespondent w Kijowie, b. podsekretarz stanu i doradca premiera Marka Belki Paweł Bukrewicz lektor, prezenter Teleexpressu w TVP1 Rafał Szwed (ur. 1973) piłkarz Krystyna Dąbrowska (ur. 1973) polska szachistka, arcymistrzyni Dariusz Banaszek (ur. 1973) polski scrabblista Tomasz Nowotniak (ur. 1977) strongman Anna Jesień (ur. 1978) z domu Olichwierczuk - lekkoatletka, olimpijka, rekordzistka Polski Adam Czerkas (ur. 1984) piłkarz Lidia Sadowa (ur. 1985) aktorka xD Odpowiedz Link Zgłoś
lena1297 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:42 A nawet nie wiem czy ktoś mieszka,znajądc życie to ich jest tu duuuużo !(mieszkam w krk),ale nie interesuję sie polskimi gwiazdkami,nawet połowy z nich nie znam co wy tu piszecie ! xD XD Odpowiedz Link Zgłoś
want11 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:43 Tak . W moim mieście Mieszka Rodzynek , a z jego synem chodziłam do przedszkola ; d Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:43 w mojej okolicy mieszka taki gościu z Kabaretu Moralnego Niepokoju . tylko zapomniałam , jak on się nazywa . XDD Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.jonas Gwiazdy z mojej miejscowości ;D 12.08.10, 22:48 Parę lat temu w mojej miejscowości 2 bloki ode mnie mieszkała Iwona Węgrowska i co śmieszne w tym samym bloku ( co Iwona) mieszka dalej z "Łowców.B" - Gajda. >Ostatnio Go spotkałam na podwórku ;D A w moim bloku mieszka jeszcze 2 Braci z kabaretu "Łowcy.B" (Zlew, i Maćkowy Potwór). Szpan ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agusia850 Re: Gwiazdy z mojej miejscowości ;D 28.08.10, 18:49 hej fifi prosze podaj mi do ciebie maila chce sie cos zapytac ciebie to jest dla mnie bardzo wazne to nie moze czekac.nie che na forum sie pytac bo nie che zeby ktos wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
agusia850 Re: Gwiazdy z mojej miejscowości ;D 28.08.10, 21:07 hej podaje ci moj aderes e-mail agusia850gmail.com bardzo cie prsze odezwij sie do mnie na ten adres e-mail to wazne zalezy mi na tym i na czasie mam pytanie moze nawet bedziesz mogl mi pomoc.prosze czekam Odpowiedz Link Zgłoś
agusia850 Re: Gwiazdy z mojej miejscowości ;D 29.08.10, 17:23 prosze cie odezwij sie do mnie na maila dlaczego nie piszesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
nieideealna Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:50 W Małym miasteczku koło mojego miasta mieszka Rynkowski i Kukulska Odpowiedz Link Zgłoś
cleveri Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 22:55 Kiedy mój tata był młody (miał 19 lat) był na obozie w Berlinie i tam poznał Klaudie Schiffer ( Miała 16 lat).. Tam z nią chodził a po powrocie do polski długo z nią korespondował ;p Szkoła Justyny Steczkowskiej znajdowała się obok szkoły mojej mamy więc często ją spotykała.. A jedyna gwiazda która miesza niedaleko mnie to mój brat! HAhahah jest wokalistą zespołu PHOBIA ( nie jestem fanką xD, ale jak ktoś chce się coś dowiedzieć o nich to tu możecie poczytać: www.scena.resinet.pl/aktualnosci/bluff-i-phobia-dwa-nowe-zespoly-w-sekcji-rsm.html) No i chyba tyle xD Odpowiedz Link Zgłoś
hunter Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 23:01 pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Ludzie_zwi%C4%85zani_z_Otwockiem ale raczej nikt ciekawy no i w okolicy w Józefowie : Michał Elwiro Andriolli – polski rysownik, ilustrator i malarz Antoni Chmurski – działacz niepodległościowy, legionista, współtwórca Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej Robert Gawliński – muzyk rockowy i wokalista, lider zespołu Wilki Emilian Kamiński – aktor teatralny, telewizyjny i filmowy Janusz Korwin-Mikke – prawicowy publicysta i polityk Seweryn Krajewski – muzyk, kompozytor, wokalista, był członkiem zespołu Czerwone Gitary Bogdan Loebl – poeta, prozaik, autor tekstów piosenek i słuchowisk radiowych Patrycja Markowska – piosenkarka rockowo-popowa Grzegorz Markowski – piosenkarz, wokalista zespołu Perfect Tadeusz Olszewski – sportowiec, Bogdan Rymanowski – dziennikarz stacji TVN Tadeusz Nalepa – kompozytor, gitarzysta, wokalista, harmonijkarz i autor tekstów Justyna Sieńczyłło – aktorka teatralna, telewizyjna i filmowa Robert Stiller – polski poliglota, tłumacz, pisarz Tadeusz Ślusarski – lekkoatleta, mistrz olimpijski w skoku o tyczce z Montrealu 1976 Urszula Kasprzak - piosenkarka Witold Walo – brązowy medalista Mistrzostw Świata w podnoszeniu ciężarów wagi 90 kg Michał Wiśniewski – lider zespołu Ich Troje, piosenkarz, aktor, autor tekstów Marta Wiśniewska – tancerka, piosenkarka, aktorka Odpowiedz Link Zgłoś
milkaminia Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 23:14 A moja siostra urodziła się w tym samym szpitalu co syn jednego z braci Cugowskich (tego blondyna), czyli wnuk wokalisty z Budki Suflera! Poza tym w Lbn mieszka Beata Kozidrak, a kabaret "Ani mru mru" pochodzi z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
muchawkokardzie Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 23:32 tak, z mojego miasta pochodził Jan Kiepura (chodził do mojej szkoły), a także Jacek Cygan i Michał Czernecki. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniusia1917 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 23:41 koło mnie mieszka: -Peja ;] -Sasha Strunin -Kasia Wilk -Donguralesko i inni;] Odpowiedz Link Zgłoś
sheryl Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 12.08.10, 23:45 niedaleko mnie mieszka Andrzej Piaseczny, a w moim mieście wychował się Michał Piróg, Edyta Herbuś, Liroy Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 00:15 tak, mieszkam w Warszawie na Kabatach i dużo razy widziałam: Magdę Walach, Bartka Kasprzykowskiego, Martę Żmudę-Trzebiatowską, Roberta Moskwę - to ten Artur z M jak miłość . Ivana Komarenko, Przemka Saletę, Huberta Urbańskiego, rodzina Damięckich - widzialam Matyldę, Mateusza i tego starszego xd Piotra Gąsowskiego, Teresę Lipowską . Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 00:41 U mnie mieszka Aneta Florczyk i kiedyś mieszkała tu Agnieszka Cegielska ;]] A tak to z gwiazd moi rodzice znają osobiście Pudziana i Dymka xD. Ja znam tak jakby Sędzie Anne Marię Wesołowską hehe. Dała mi autograf Kocham ją Odpowiedz Link Zgłoś
jbadriana14 Gwiazdy w mieście ( Bolesławiec) 13.08.10, 00:46 Moja ciocia wynajmuje mieszkanie od Andrzeja Janusza - lidera Sumptuastic ;P Mają wspólne podwórko. No i jego żona jest taka spoko ;D Zawsze pogada czy coś;P I mają psa Bazyla xD Odpowiedz Link Zgłoś
wejde.oknem Re: Gwiazdy w mieście ( Bolesławiec) 13.08.10, 01:00 hmm...raczej nie...chyba ze ktos malo znany...ale Joanna Liszowksa brala w moim miescie slub ; PPP Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 01:04 W moim mieście, czyli Lubinie urodziła się Edyta Olszówka i Katarzyna Wilk.<br /> A do I L.O. chodziła Renata Dancewicz i Andrzej Chyra, a do II L.O. chodziła Edyta Olszówka ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
fruitshake tamara arciuch. 13.08.10, 01:14 kiedyś mieszkała w moim mieście Tamara Arciuch, czyli Karolina z Niani Frani. Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 01:20 nie daleko mnie mnieszkał Cierniewski xd Odpowiedz Link Zgłoś
behcia trochę.. 13.08.10, 02:12 U mnie w pięknej podwarszawskiej miejscowości o nazwie Milanówek, mieszkają : Katarzyna Pakosińska - "Kabaret Moralnego Niepokoju" Włodzimierz Szaranowicz Katarzyna Grochola Jerzy Bralczyk - językoznawca Krystyna Janda Dorota Stalińska Paweł Dłużewski Janusz Zaorski - reżyser no i kiedyś Edyta Górniak Odpowiedz Link Zgłoś
iza.pl Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 08:07 nie daleko mnie mieszka ten blondyn z ani mru mru, a w pobliskiej wiosce jakaś piosenkarka NO I NAJBLIŻEJ MNIE OCZYWIŚCIE JAA !!! Odpowiedz Link Zgłoś