ewasni96 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 21:10 W moim miasteczku o nazwie Dobre Miasto mieszka Łukasz Kadziewicz. Był u nas ostatnio w szkole na rozgrywkach. Odpowiedz Link Zgłoś
fuchinggirl123 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 21:15 Kiedys mieszkala doda z radkiem. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
domcia321 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 21:21 Jakieś 30 km albo mniej ode mnie mieszka Grzegorz Halama. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 13.08.10, 21:28 ` dzisiaj byłam w ostrowie wlkp. i widziaam plakat 'mieszkam tutaj' i zdjecie któregoś faceta z dżemu. do liceum im. kopernika chodziło wielu polityków oraz maciej kurzajewski. poza tym z kalisza pochozi mietek szcześniak. c; Odpowiedz Link Zgłoś
sw33t_girl eee... 13.08.10, 22:36 Niedaleko mnie mieszka Ewa Drzyzga a tak poza nią to chyba nikt, no i raz widziałam Anne Dymną na basenie;* Odpowiedz Link Zgłoś
dzagusforever Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 13.08.10, 22:42 u mnie w miescie Peja i ktos tam jeszcze ale nie pamietam kto ;p dla jasnosci to Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
kociara125 Tak :) HONEYY... 14.08.10, 01:46 W moim mieście mieszka Honorata Skarbek... Chodzi z moimi znajomymi do liceum Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 09:51 a ja jestem chrześnicą doroty gardias C; i nie żartuje, wychowała się w moim rodzinnym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1999 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 09:59 W MOJEJ OKOLICY KIEDYŚ MIESZKAŁA WYSZKONI A TERAZ ZUZANA W MOIM MIEŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1999 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 10:08 I JESZCZE MAGDAKENA WALACH ,GRZEGORZ JAKOSZ,WOJCIECH ORŁOWSKI - ZAWODNIK MMA, Michał Kamiński polski siatkarz, Artur Noga polski lekkoatleta, Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 10:14 um, nie, ale ostatnio widziałam kupichę wychodzącego z kościoła do jakiego chodzę i który jest oddalony od mojego domu o.. 100 metrów? Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 10:29 nie x dd . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 10:38 Raczej nie, przynajmniej nic o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcien Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 11:23 dośc sporo ale najbardziej znani to ; Mariusz Kiljan - jakby ktoś nie kojarzył to grał w Heli w opalach jako Leszek Krzysztof Penederecki - to chyba większość wie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
poker Z wiki 14.08.10, 12:07 Urodzeni w Sierpcu i okolicach * Jerzy Adamski – polski bokser * Edward Bekier - chemik, profesor zwyczajny Uniwersytetu Stefana Batorego w Wilnie * Michał Cieślak - polski wioślarz, brązowy medalista olimpijski z 1992 * Jakub Chojnacki – prezes TNP * Ziemowit Gawski - polski działacz społeczny, poseł na Sejm RP * Zbigniew Girzyński – polski polityk * Wojciech Gryczewski - polski adwokat, poseł na Sejm RP * Bronisław Gostomski - polski duchowny katolicki * Anna Jagodzińska – polska modelka * Marek Jagodziński – polski archeolog * Piotr Jarecki – polski duchowny, biskup * Czesław Kaczmarek - polski duchowny, biskup * Abraham Neuman – malarz, grafik * Andrzej Nowakowski - polski polityk * Bartosz Paprocki - polski i czeski heraldyk * Jaśko Pilik- szlachcic * Jan Rolbiecki - polski konstruktor * Franciszek Różański - polski duchowny katolicki * Władysław Rypiński - działacz komunistyczny, oficer GL i AL * Romuald Stopiński - polski rzemieślnik, zegarmistrz, poseł na Sejm PRL * Wiktor Stryjewski - żołnierz AK i NSZ * Jan Dołęga-Zakrzewski - geometra, działacz społeczno-polityczny, publicysta * Maria Zakrzewska-Raniecka - polska działaczka społeczna * Cezary Zbierzchowski - polski pisarz fantastyczny * Edward Żółtowski - generał polski i francuski I jescze Gostomski co zginąl 10 kwietnia. Jagodzińską kojarze...... a rozsławic nasza miejscowośc zrobil9 to gimnazjaliści co oni udowodnili że nie bedzie końca swiata w 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
pauula_ Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 12:57 moja rodziną jest Przemysław Babiarz..xD tenb prezenter z TV Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 13:19 chyba najbardziej znany jest Tomek Szymuś, dyrygent. kolega mojego taty. : ) "Brał udział w programach Szansa na sukces, Tata Show, Idol, Dubidu, OPPA, Malwy, Taniec z gwiazdami, Budzik, Od przedszkola do Opola. Dyrygent i aranżer na festiwalu TOPtrendy 2005 i 2006. Przygotował oprawę muzyczną i poprowadził orkiestrę na rozdaniu Europejskich Nagród Filmowych 2006. Pisał aranżacje do Sopot Festival 2006, Tańca z Gwiazdami (IV edycji) i wielu innych programów telewizyjnych oraz koncertów." Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 13:24 Nie raczej nie ale koleżanka kuzynki ma wujka z kiepskich tego , jak mu było Ferdka ...?.? <sory ale nie przepadam za tym serialem....> Odpowiedz Link Zgłoś
asia21081998 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 13:31 Rynkowski ma w Zbicznie drugi dom a Zbiczno jest w powiacie brodnickim a ja mieszkam w Brodnicy i podobno jeszcze Kukulska mieszka w okolicach zbiczna Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 14:47 Hmm....w moich okolicach mieszka Żaneta Majcher (znana z YCD) i Rafał Inglot ( perkusista zespołu Pectus) i wybieram się do tej samej szkoły co oni Nie wiem czy można ich nazwać gwiazdami bo nie są tak znani jak np. Doda czy Ania Wyszkoni....No ale ;p Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 14:52 Jeszcze Ania Podolec ( reprezentantka polski w siatkówce) i chłopaki z Resovii ale to już chyba nie gwiazdy xD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tanya155 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 15:44 Z mojego miasta pochodzi Stachursky, ale osobiście za nim nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia10xd Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 15:49 Całkiem nie daleko mnie jest dom rodzinny Marty Żmuda Trzebiatowskiej, a naście km ode mnie urodziła się i mieszkała Ewa Gawryluk, co gra Ewę Nowak-Hoffer w Na Wspólnej i Krzysztof Czeczot grał Maćka w BrzydUli . ;D I Rafał Mohr ale nie wiem czy go kojarzyciee . Odpowiedz Link Zgłoś
rawwwrrx3 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 16:52 a ja się pochwalę że niedaleko mnie Grubson mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 17:43 kiedyś mieszkała w moim bloku justyna steczkowska ale jeszcze jak była małym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancz0wa. Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 18:10 Do pobliskiej szkoły chodził kiedyś Piotr Gruszka (siatkarz) xD a tak poza tym to Marcin Korcz (mąż Oli Szwed w Rodzinie Zastępczej) jest z mojego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
smola emmm... 14.08.10, 20:37 Mój wujek kiedyś spotykał sie z Kasią Cichopek i mieszkał w moim mieście kiedyś św. pamięci siatkarz ligi krajowej Arkadiusz Gołaś Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_girl Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 22:23 Niedaleko mojej cioci mieszka Ania Przybylska. Jeszcze kiedyś jak byłam u taty. (na co dzień z nim nie mieszkam) to widziałam jak Przemek Cypriański robił zakupy w osiedlowym supermarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
karola230 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 22:25 U mnie Bogusław Linda , Natalia Kukulska , Krzysztof Kiersznowski , Zbigniew Zamachowski i kiedys Jerzy Pazura Odpowiedz Link Zgłoś
karola230 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 14.08.10, 22:25 Przepraszam Cezary Pazura Odpowiedz Link Zgłoś
olusia221997 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 15.08.10, 16:44 Dzisiaj wróciłam z Milówki no to bracia Golec tam byli ,a z mojego miasta pochodzi Gosia Andrzejewicz Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 15.08.10, 16:49 alicja majewska? zazdroszczę ci, pozdrów ją kiedyś ode mnie! żart. : D uwielbiam ją. hmmm, sława? nie, niestety moje małe miasteczko nie ma nikogo sławnego w swej historii, do szkoły też nikt taki nie chodził, ale cóż. : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Czy w waszej okolicy mieszkają gwiazdy? 15.08.10, 16:51 Bolcio spod Smaka to gwiazda mojego osiedla. Przychodzi upity do kościoła i potrafi wypić 5 Finlandii (0,5l każda) w ciągu dwóch minut. A tak serio: Do mojej szkoły chodzi syn Globisza. Odpowiedz Link Zgłoś