rock_i_rock 11.08.10, 21:15 Bardziej byłybyście złe na osobę, która powiedziałaby, że jesteś głupia czy brzydka? Piszcie jestem ciekawa jakie jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silve Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:18 głupia ale zaraz bym się odszczeknęła Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_ka Re: Brzydka czy głupia. 12.08.10, 11:45 nie wiem, jakby ktośpowiedzial że jestem glupia to bym udusiła i wyzywala, a brzydka? nikt mi nie powiedział! Hurra naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:18 Może głupi temat, ale to dużo o ludziach mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
x.o.x.o Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:30 wiem o co ci chodzi . ;dd widzialas na demotywatorach c`nie ? ze tapeciara jesli bardziej obrazi sie na osobe ktora powiedziala jej ze jest brzydka niz glupia . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:56 Tak masz racje widziałam na demotach, więc uznałam, że można się Kotowiczek spytać jakie są Odpowiedz Link Zgłoś
lovekillerka Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:18 a nie wiem, wiesz nigdy się nad tym nie zastanawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 22:02 głupia...ponieważ wiem że głupia nie jestem i mam poczucie własnej wartości i nie będzie mnie nikt od głupich wyzywał...a podobać się każdemu nie muszę każdy ma inny gust pięknych ludzi nie ma a na pewno kiedyś znajdzie się ktoś komu się spodobam Odpowiedz Link Zgłoś
legallyblonde Re: Brzydka czy głupia. 13.08.10, 22:41 Szczerze wolałabym być brzydka a mieć coś tam w głowie. Więc bardziej bym się obraziła, jakby ktoś stwierdził, że jestem głupia. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:19 Hmm..chyba na to,że jestem brzydka. Bo to,że jestem głupia słyszałam parę razy xd. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:59 ja bym nie była zła. na co dzień dużo osób choć z uśmiechem mówi mi że jestem głupia czy jestem wariatką. nie biorę sobie tego do serca, więc mnie to nie obchodzi. ale gdyby ktoś miał mi to powiedzieć na poważnie to chyba bardziej za głupią. Odpowiedz Link Zgłoś
shine_ Re: Brzydka czy głupia. 12.08.10, 12:20 ja bym chyba bardziej wolała być brzydka i mieć coś w głowie niż ładna i głupia jak but, więc bardziej by mnie zabolało stwierdzenie, że jestem głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:19 Ogólnie mam gdzieś co ludzie o mnie myślą. Obchodzi mnie jedynie zdanie mojego faceta i to czy ja sama dobrze się ze sobą czuję Ale wydaje mi się że bardziej wkurzona mogła bym być gdyby ktoś nazwał mnie głupią. Wygląd zależy przecież od gusta Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:23 ogólnie to w dupie mam co inni o mnie myślą ; d ale chyba brzydka ;x Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:28 głupia ;D dużo razy mnie tak nazywali odszczeknełam się oczywiście ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:23 żadnym bym się nie przejęła. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:26 bardziej jakby powiedziała, że jestem głupia ; / Odpowiedz Link Zgłoś
dusia77 Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:27 brzydka... ja codziennie mowie , ze jestem glupia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:30 głupia, w końcu każdy to mówi Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:30 brzydka , bo za głupią od razu dostałaby w mordę : D Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:30 Szczerze to trudno powiedzieć. Każda powie, że "głupia", ale bardziej przykro będzie, kiedy powie, że "brzydka", tak mi się wydaje. Tym bardziej, że słowo "głupia" funkcjonuje też w środowiskach znajomych jako żart. Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:47 napiszę szczerze, że bardziej obraziłoby mnie to, że jestem brzydka. jak już ktoś napisał, teraz słowo 'głupia' funkcjonuje jako żart, nie raz słyszałam od przyjaciółki, że jestem głupia ;-D pozatym to mnie jakoś nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:30 mi cąły czas mówią, że jestem głupia, ale sama ich do tego prowokuję, udając że nie wiem o co kaman ;D a co do brzydoty - jak ktoś mówi że jesteś brzydka, znaczy to , że jest zazdrosny ;D więc nie wiem co wybrać ;D choć raz się wkurzyłam na kolesia który napisał "...a teraz wydajesz mi się taka beznadziejna i głupia jak cholera" i się nie pojawiałam na gg przez dwa tygodnie, dopóki niezmądrzał ;D ale wybieram BRZYDKA ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:41 To, że jestem brzydka jeszcze mi nikt chyba nie powiedział. Albo powiedział a ja nie pamiętam. Możliwe. A to, że jestem głupia mam powtarzane codziennie, więc leję na to. Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:55 No ja osobiście, że głupia, bo ani jednego, ani drugiego na poważnie nie słyszałam. Oczywiście dla żartów to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dream. Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 21:58 bardziej bym się przejęła gdyby ktoś mi powiedział, że jestem głupia .. przecież wygląd nie jest najważniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 22:02 głupia, ale wątpie czy by ktoś się na to odważył-no chyba, że mnie nie zna..... Odpowiedz Link Zgłoś
emotka Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 22:08 Wiesz, jest mi przykro, bo raczej często słyszę, że jestem głupia - w klasie nikt mnie nie lubi... Ale za to słyszę , że jestem chuda jak patyk, ale to chyba nienajmilszy komplement Odpowiedz Link Zgłoś
lotta Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 22:09 że jestem brzydka, to mi sugerują dość często, ale naprawdę wkó...łabym się, gdyby powiedzieli że jestem głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
ldn Demotywatory...? 11.08.10, 22:20 Pytanie rodem z demotywatora, który niedawno widziałam. Bardziej uraziłoby mnie, gdyby ktoś nazwał mnie głupią, i nie piszę tak tylko dlatego, żeby nie wyjść na plastik. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Demotywatory...? 11.08.10, 22:53 to zależy , wydaję mi się że bardziej brzydka bo zazwyczaj mówi się że jest się głupim w żartach , ale na poważnie to też tak nie bardzo , niewiem . Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 22:57 Brzydka. Że jestem głupia słyszę cały czas, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
charming. Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 23:32 Brzydka. To by mnie uraziło. Choć głupia też nie jest miłe, ale nie ma dokładnego wytłumaczenia tego słowa. Głupia, jako, że niemądra, czy niesympatyczna ? Także brzydka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
scream_ . 11.08.10, 23:30 głupia . uroda to pojęcie wzgledne, nie każdemu podoba sie każdy typ, kwestia gustu z resztą wiadomo że taki człowiek moze ci powiedzieć to z zazdrosci ub dlatego ze tak na prawde mu sie podobasz ;D oczywiscie nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
inka13 Re: Brzydka czy głupia. 11.08.10, 23:30 Chyba brzydka . Z resztą nie wiem . Zależy kto by powiedział . Odpowiedz Link Zgłoś