cullen_ka Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 12.08.10, 19:34 Moja mama opiekuje się nami czyli jest mamą. A tata pracuje w domu na kompie, w jakiejś firmie Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka jezuuu -.- 12.08.10, 19:35 dlaczego większość z was uważa że inni kłamią ? . może jednak ich rodzice mają jakieś firmy i dobrze zarabiają . moja mama nie pracuje , ale ma zamiar przyjąć się w manie . [MAN] bo denerwuje ją bezczynne siedzenie w domu . a mój tata wyjeżdża do niemiec i pracuje tam na chucie jako oczyszczacz odlewów . chcecie wiedzieć ile zarabia ? . za dwa tygodnie wziął 600 euro , czyli miesięcznie dostaje się jakieś 1200 , albo więcej jak pracuje się w soboty inni jego znajomi mają 1500 . tylko nie wiecie chyba co to znaczy , teraz nie bd go 3-4 miesiące w domu i wytrzymaj sb z wyrodną matką pod jednym dachem oj , jak fajnie mi się zrobiło ; ]] pokazałam jaka ja jestem bogata , lol . Odpowiedz Link Zgłoś
thebestfriend Re: jezuuu -.- 12.08.10, 19:38 bo może ktoś o tym wie -.-' raz moja koleżanka robiła głupie watki tutaj i kłamała na jaja żeby zobaczyć jak zareagujecie .. więc może wiem że nie którzy kłamią bo kłamią ... Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka Re: jezuuu -.- 12.08.10, 19:42 no to fajną masz koleżankę . ja tam nie rozumiem takich ludzi , ale dobra -.- róbta se co chceta . Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 12.08.10, 19:43 Fajnie się masz! Jak będziesz brała ślub to będziesz mogła skorzystać z rady mamy, a jak będziesz miała chłopaka to znów on będzie mógł się poradzić twego taty xD Moja mama jest nauczycielką techniki w podstawówce. Co najwyżej będzie mi mogła zdradzić techniki efektywnego nauczania w szkole oO Nudy. A tata jest instalatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 12.08.10, 19:49 mama jest kierownikiem sklepu carrefour na mojej ulicy, tata wyjeżdża za granice z jakiejś tam angielskiej firmy, jeździ naprawdę bardzo dużo.był w rpa, w maroku, w anglii jest prawie ciągle, w niemczech, danii, holandii, irlandii, szwecji, francjii i wieluu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka02 -,- 12.08.10, 19:58 chciałaś sie pochwalić gdzie twoi starzy pracują?! to jest takie wku...ające wszyscy sie chwalą -,- wasi starzy moga być nawet jurorami w mam talent, w dupie to mam -,- pojebany wątek Odpowiedz Link Zgłoś
wejde.oknem Re: ubezpieczenia. - mama i tata. 12.08.10, 21:48 mama juz nie pracuje ale pracowala w H&M a tata w Straży Pożarnej Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Moje zdanie na ten temat! 12.08.10, 21:51 Bosz,wnerwia mnie to,że z góry zakładacie,jak ktoś napisze,że ich rodzice mają firmę to wy od razu,że kłamią.Drogie Kotkowiczki!Gdyby rodzice wszystkich polskich nastolatek pracowali w sklepie na kasie to wiecie co byście w Polsce miały?Gówno!Sorry,ale taka jest prawda.Firmy naszych rodziców dostarczają innym internet,sprzedają meble,komputery,ubezpieczenia czy inne rzeczy.A wy skoro nie wierzycie,że w Polsce są bogate nastolatki to odpowiedzcie mi dlaczego zamierzają tutaj wprowadzić sieci takich sklepów,jak&G,Gucci,Channel,Armani,KL,Dior itp.?Bo w Polsce jest coraz więcej bogatych ludzi!A skoro jesteście zazdrosne o niektórych to dajcie upust swojej złości,nie wyżywając się na Kocie,tylko walnijcie się w łeb.Może to wam pomoże i poznacie znaczenie słowa:TOLERANCJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xoxoklaudynka Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 13.08.10, 00:21 tata sprawy AVON załatwia kontrakty itd. a mama lekarz ! Odpowiedz Link Zgłoś
mireille Obecnie to . 13.08.10, 00:48 Mama jest po studiach ekonomicznych i ma dwa fakultety , jednak teraz pragnie udzielać indywidualnych lekcji z języka francuskiego ,a tata jest jest po studiach inżynierskich Odpowiedz Link Zgłoś
wejde.oknem Re: Obecnie to . 13.08.10, 00:53 mileymandy dziewczyno jestes niesamowita ; ) napisalas to co mi pzrehcodizlo na mysli : ) masz całkowitą racje;d gdyby wszystkie mamy pracowlay na aksahc a wszysty tausiowie rowozili mleko to Polska nie miala by juz pieniedzy na zupelnie nic Odpowiedz Link Zgłoś
gaajdzianka Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 13.08.10, 01:05 niczym , nie robia. pierd*olą .- Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 13.08.10, 16:53 `mama pracuje w biurze podróży, a tata jest weterynarzem c; . Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 15.08.10, 16:21 mama - bibliotekarka w szkole tata - oficer w strazy pożarnej Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 15.08.10, 16:21 mama jest technologiem a tata ma własną firmę reklamową Odpowiedz Link Zgłoś
zozolek.xd Klik. 15.08.10, 16:21 Moja mama jest fryzjerką, ma własny salon. Tata jest elektrykiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
squash czym zajmują się wasi rodzice ? :) 15.08.10, 16:33 tata jest dyrektorem sporej firmy, a po godzinach prawnikiem we własnym gabinecie. mama ma taki sklepik z artykułami dla małych dzieci, ale w praktyce sama tam nie pracuje. zajmuje się.. hm, właściwie wychowywaniem mojej siostry, brata i mnie teoretycznie jeszcze też. Odpowiedz Link Zgłoś
eileen... Pfff.. 16.08.10, 09:40 Jaaaasne wszyscy są tu milionerami xD Myślę, że co najmniej 1/3 osób na tym forum nie napisała prawdy xD A ja mam to głęboko gdzieś, mama pracuje w Instytucie chemicznym a tata w ochronie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 16.08.10, 09:48 Mama-księgowa Tata-elektryk Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 16.08.10, 17:34 Moi rodzice są nauczycielami. Mama od angielskiego, a tata od wychowania fizycznego... Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 16.08.10, 17:38 Moja mama pracuje w sklepie z narzędziami, a tata jest taksówkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia354 Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 16.08.10, 17:37 tata:Górnik[przodowy najwyższe stanowisko]mama:adwokat Odpowiedz Link Zgłoś
sander Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 16.08.10, 17:39 gó... Cię to powinno interesować. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 16.08.10, 17:49 mama jest ekspednietką w sklepie a tata jest budowlańcem.Nie jestem jakaś MEGA kasiasta , ale nie jest źle. Niektórzy mogą tutaj sobie wymyślać , jeśli myślą ,że zyskają jakieś uznanie to s w błedzie Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 16.08.10, 17:56 to nie wasza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 16.08.10, 17:59 mama- fryzjerka tata- robi coś tam do samochodów Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 17.08.10, 10:22 tym czym powinni Odpowiedz Link Zgłoś
brand.of.heroin Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 18.08.10, 17:46 Niektórym się wierzyć nie chce... Mama pracuje jako ekspedientka, a tata w firmie budowlanej, często wyjeżdża za granicę więc spokój jest ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
alimsak13 Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 18.08.10, 17:47 ..no oczywiście że 1/3 kłamie, bo przecież trzeba się popisać trochę, co nie..? a mój tata jest zwykłym policjantem,a mama kierownikiem w hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
dancingfrogg Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 18.08.10, 18:02 mama prawa ręka szefa w branży motoryzacyjnej, tata ma palarnię kawy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: czym zajmują się wasi rodzice ? :) 18.08.10, 18:08 mama jest derektorem domu dziecka i właśnie otwożyła własną restauracje a tata procuje w RONALU i sprawdza stan felg Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ... 18.08.10, 18:11 Załóżmy, że też się nudzę. tato jest lekarzem sądowym -.- osobiście uważam, że to obrzydliwe, dlatego nigdy nie byłam u niego w pracy. Mama zajmuje się domem i od kilku lat planuje otworzyć butik. Planuje.... wieczna marzycielka... Odpowiedz Link Zgłoś